Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 21:51:55

Гороскоп на наступний тиждень, 2-8 березня

01.03.2015   17:12Агенцiя

Овен (21.03-20.04). Лейтмотивом тижня стане надiя. Тi почуття, якi ви вже поховали, повернуться оновленими та змiненими.
Дні: спр. - 2; неспр. - 3.

Телець (21.04-21.05). Вас можуть чекати сюрпризи i неочiкуванi подарунки. Мобiлiзуйте свої сили для колективної дiяльностi.
Дні: спр. - 6; неспр. - 7.

Близнюки (22.05-21.06). Не виключено, що вам доведеться зайнятися органiзацiйними питаннями. Доречною буде допомога партнерiв i колег.
Дні: спр. - 8; неспр. - немає.

Рак (22.06-23.07). Те, до чого ви готовi, може стати реальнiстю - настав час змiнити принципи спiлкування з оточуючими.
Дні: спр. - 4; неспр. - 5.

Лев (24.07-23.08). Робiть для iнших те, що зробили б i для себе. Не варто прикрашати дiйснiсть.
Дні: спр. - 6; неспр. - 7.

Діва (24.08-23.09). Не впадайте у крайнощi, перед вами вiдкриються заманливi перспективи.
Дні: спр. - 4; неспр. - 5.

Терези (24.09-23.10). Небажано вiдхилятися вiд намiчених цiлей, не звертайте увагу на побутовi дрiбницi. На свято запросiть гостей.
Дні: спр. - 7; неспр. - 8.

Скорпіон (24.10-22.11). На цьому тижнi ситуацiя вимагатиме вiд вас розсудливостi та стриманостi. Цi якостi допоможуть досягти бажаних результатiв.
Днi: спр. - 6; неспр. - 7.

Стрілець (23.11-21.12). Будьте впевненими у власних силах. Швидше за все, вам доведеться доводити оточуючим свою незамiннiсть.
Днi: спр. - 3; неспр. - 5.

Козеріг (22.12-20.01). Довiртеся коханiй людинi, ревнощi зараз недоречнi. І взагалi контролюйте свої емоцiї.
Дні: спр. - 2; неспр. - 4.

Водолій (21.01-19.02). Не будьте принциповими з колегами - розумний компромiс завжди корисний. У святковi днi краще побути з родиною.
Дні: спр. - 5; неспр. - 7.

Риби (20.02-20.03). Про своє майбутнє треба пiклуватися вже зараз. У вiвторок будьте обережнi, дехто захоче вас спокусити.
Дні: спр. - 4; неспр. - 6.

Інша версія:

ОВНИ, у вас високий енергопотенціал, однак запорука відмінного самопочуття - це фізична і психологічна гармонія, де компроміс інтересів грає провідну роль. Не пливіть проти течії, активізуєте протидію. Візьміть тайм-аут, розслабтеся і чекайте, поки доля пошле ситуації, де ваша участь обов'язкова.

ТЕЛЬЦЯМ ходити в нелюбах не загрожує: рідні, близькі, колеги вас люблять, відповідайте взаємністю, і будете щасливими. Прагніть до ідилії в стосунках за будь-яку ціну, вчасно допомагайте людям і боготворіть домочадців, через рідних, сім'ю Творець транслює благодать.
БЛИЗНЮКІВ чекає успішна самореалізація в професійній сфері. Працюйте з творчим натхненням, заробляйте гроші, втілюйте творчі ідеї, укріплюйте посадове реноме. Домашні справи теж не лишайте на самоплив, тут докладені зусилля повернуться сторицею. І пам'ятайте, що стан закоханості (цього року) є лейтмотивом буття!

РАКИ, попутний вітер успіху надуває життєві вітрила в перспективному напрямі. Дотримуйтеся даного слова, робіть все з чистою совістю: дисциплінованість, творча самовіддача - ось перепустка на Олімп популярності. Критику сприймайте об'єктивно, без образ і не забувайте усувати помилки.

ЛЕВИ, метаючись між передовою та тилом, збалансуйте "хочу" і "треба" і перевтільтеся в генерала таємного фронту! Успіх супроводжуватиме таємних стратегів, які уміють плідно співпрацювати з діловими компаньйонами. Інвестуйте власні ресурси у прибуткові проекти, бізнес отримає друге дихання, оскільки вдасться знайти всі плюси та мінуси в роботі й усунути недоліки.

ДІВИ, "який ішов, таку й здибав" - це про вас. Ваші партнери впливові, авторитетні, тож не відставайте (ревнощі тут безпідставні), а старайтеся йти в ногу, відповідати вимогам ідеалу обранців. Нахабно прив'язувати їх до шлюбного кілка є безглуздям, нині подібне приваблює подібне і цементує союз.

ТЕРЕЗИ, консультуйтеся, підбирайте психологічний ключ до сердець залежних від вас людей, колег, помічників, роботодавців, будьте розумниками, адже зараз сила і влада на боці інших, а вам залишається тільки гармонійно вписуватися в ситуації і по можливості верховодити, враховуючи чужі інтереси.

СКОРПІОНИ на романтичному гребені, любовні янголи радо допомагають сердечному тріумфу. На службі слід демонструвати професійну майстерність, трудяга-ентузіаст ви нівроку, де конкурентам робити нічого, адже в змаганні за приз кращого фахівця лаври успіху нині дістануться саме вам.

СТРІЛЬЦІ, сім'я і кар'єра вимагатимуть найактивніших зусиль. Опікуйтеся близькими, латайте дірки в психологічній аурі родини. Рідна оселя - джерело життєдайної енергії. На роботі верховодять демонічні сили, будьте організованими, скрупульозно і вчасно виконуйте доручені завдання, не сваріться з шефом, ладьте з колективом. Якщо "воскресне" давній любовний зв'язок (він має кармічну причину), трансформуйте його в дружбу, інакше зруйнуєте шлюбний союз, а потім будете гірко каятися і жалкувати.

КОЗЕРОГИ, аби уникнути конфліктів (всередині бушує агресивний дух), уникайте отруйної критики, будьте психологом, прислухайтеся до вимог близьких, адже у них інші смаки, потреби, ідеали. Догоджаючи собі, зробіть так, щоб ваші пропозиції, ініціативи були до душі всім, запалювали на спільні заходи.

ВОДОЛІЇ у розквіті життєвих сил, де пристрасне "хочу" диктує свої умови. Узгоджуйте особисту свободу дій з вимогами оточення, ідіть назустріч їх побажанням. "Дай" і "на" має бути збалансованим. На чуже не зазіхайте (то від лукавого), бо позбудетеся й того, що маєте. Зміна обстановки вкрай потрібна, випадковий знайомий може стати оригінальним "закадичним" другом, коханцем чи діловим партнером.

РИБИ, енергія фонтанує, вам всюди раді, двері сердець відкриті навстіж, в службовому колективі благодать. Не промахніться з вибором партнерів, вам потрібні хазяйновиті практичні супутники як на теренах ділової співпраці, так і в подружньому житті. На жаль, тут хазяйнують темні сили, штовхаючи на гріховодну стежку.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини