Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:09:54

Гороскоп на тиждень, 26 січня - 1 лютого

25.01.2015   10:32Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Залиште на деякий час переживання i думки про роботу, iнодi хочеться просто розслабитися. Друзi допоможуть подивитися на свiт по-iншому.
Дні: спр. — 29; неспр. — 31.

Телець (21.04—21.05). Вам доведеться взяти участь у деяких проектах. Завдяки цьому вам вдасться змiцнити свiй авторитет i проявити найкращi якостi.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Близнюки (22.05—21.06). На цьому тижнi у вас буде можливiсть покерувати кимось на роботi та вдома. У вихiднi побудьте на самотi, це допоможе вiдновити сили.
Дні: спр. — 30; неспр. — 31.

Рак (22.06—23.07).
Не перебiльшуйте власнi сили. Вам вигiдно зараз iти за лiдером, зокрема це стосується робочих моментiв.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.

Лев (24.07—23.08). Зробiть роботу над помилками, причому як своїми, так i чужими. У вихiднi активний вiдпочинок допоможе зняти напругу.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.

Діва (24.08—23.09). Не захоплюйтеся спогадами, краще живiть сьогоднiшнiм життям. Ви будете приємно здивованi новинами вiд колег.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.

Терези (24.09—23.10). Цей тиждень — чудовий перiод для трудових подвигiв. Ближче до вихiдних ви отримаєте цiкавi пропозицiї.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.

Скорпіон (24.10—22.11). Якщо ви вiдчуваєте, що у вас бракує знань або досвiду, скористайтеся спецiальною лiтературою. Поради фахiвцiв допоможуть вирiшити деякi питання.
Днi: спр. — 26; неспр. — 27.

Стрілець (23.11—21.12). Щоб слова не розходилися з дiлом, намагайтеся вчасно виконати данi зобов’язання. Ви збережете авторитет i зекономите час.
Днi: спр. — 28; неспр. — 1.

Козеріг (22.12—20.01).
За свою роботу ви отримаєте солiдну винагороду. Щоб не сумувати, вiдвiдайте друзiв, доречними будуть новi враження.
Дні: спр. — 29; неспр. — 31.

Водолій (21.01—19.02). Життя вирує навколо вас, особливу увагу звернiть на цiкавi подiї. Основнi питання старайтеся обговорювати на сiмейнiй нарадi.
Дні: спр. — 28; неспр. — 30.

Риби (20.02—20.03).
Якщо на початку тижня ви все бачили у похмурих тонах, то у п’ятницю вiдчуєте, що не все так погано. Приємне спiлкування зробить ваше життя цiкавiшим.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Інша версія:

ОВНИ, уникайте конфронтації, живіть з усіма в дружбі та любові, тоді все в житті йтиме, як по маслу. Якщо ж налаштовані експлуатувати святу дружбу, аби ощасливити меркантильне «хочу», приготуйтеся пожинати гіркі плоди практичного розрахунку. З друзями вас об’єднують духовні цінності — на них і орієнтуйтеся.

ТЕЛЬЦІ,шлях до кар’єрного олімпу пролягає через серце шефа, колег. Будьте винахідливими в мистецтві оволодіти симпатіями керівництва, створити панібратську ауру в колективі, де ви — поза конкуренцією. З благовірними кохайтеся й не сваріться за гроші, інакше союз дасть тріщину!

БЛИЗНЮКИ епіцентр динамічних подій — службовий офіс, саме тут можете продемонструвати свої таланти, сяйнути інтелектуальним генієм, проявити себе як творча особистість, яка стане «грозою» для конкурентів.

РАКИ,
не бійтеся перешкод, труднощів, екстремальних ситуацій — сміливцям відкриті всі дороги! Ви переживаєте переломний момент, мета якого — переплавити накопичений негатив у позитив, аби кардинально змінити ставлення до життя і людей, викоренити в собі егоїзм, навчитися плідно співпрацювати, ділитися всім, що послав Господь.

ЛЕВИ, приборкайте норовливе «я»! Воювати з обставинами — боротися з собою. Стосунки «я-ти» в активній фазі — якщо в союзі вам до вподоби гра у перетягування каната, будь ласка, качайте духовні мускули! Але пам’ятайте, що ви дві мегагалактики, чиї орбіти нині перетнулися...

ДІВИ, ваше місце на трудовому фронті. Хочете реалізувати задуми та розбагатіти — займіться модернізацією на роботі, опановуйте нові технології, крокуйте в ногу з прогресом. На консерваторів, які загрузли в шаблонах, чекає фіаско. Службові секрети не розголошуйте, нашіптуйте шефу на вухо конфіденційну, але лише достовірну інформацію.

ТЕРЕЗИ
фонтанують енергією. Життя прекрасне — беріть від нього, витискуйте все, що хочеться! Двері людських сердець гостинно відкриті, тож завойовуйте симпатії, насолоджуйтеся популярністю, розважайтеся, любіть (але тільки подружню половинку — ваші благовірні оригінальні й непередбачливі, однак це на благо — стимулює ваш прогрес).

СКОРПІОНИ, останнім часом ваш акумулятор життєвих сил «сів», кожна крапля сил на вагу золота, таємні недруги заточують за спиною списи, однак харизма сяє назло всім ворогам! Займіться сімейними справами — тут місце оптимальної самореалізації, де маєте стати зразковим сім’янином. Не воюйте з шлюбними обранцями, діловими партнерами.

СТРІЛЬЦІ, замислюєтеся, як досягти взаєморозуміння із прагматичними колегами, реалізувати оригінальні ідеї на практиці?.. Запалюйте творчим ентузіазмом, переконуйте в правильності та перспективності своїх задумів, організовуйте роботу по-новому. Вам потрібно вийти із застою і крокувати в ногу з часом, тоді догодите працедавцям і поліпшите матеріальний стан.

КОЗЕРОГИ, перед вами постало питання, як зійти на олімп особистого щастя, навчитися любити і бути коханими, гармонійно поєднавши духовне і плотське... Завдання складне, але вирішуване. Станьте цікавим ерудованим співбесідником обранцеві, здатним задовольнити розумові апетити (тільки без напуття і критики!), не перетворюйтеся на агресора в сім’ї.

ВОДОЛІЇ, ваше завдання — йти попереду, бути найкращими, захоплювати оригінальними ініціативами, впроваджувати ідеї для процвітання майбутнього серед людей, які вас люблять, цінують, готові підставити плече в критичну мить. Плекайте в собі милосердя, жертовність, діліться цим з оточенням і впевнено рухайтеся траєкторією особистих задумів, де створення гармонійного шлюбу є благословенням Творця.

РИБИ чарівні, сексуальні... Однак нині не до романтичних забав, адже життєве судно рухається кармічним фарватером, де жодних вольових кроків робити не можна, треба тільки вирішувати чужі проблеми. Розчищуйте «авгієві стайні», які виникли минулого року, використовуючи потужний власний енергопотенціал. Займайтеся добродійністю, творіть добро від щирого серця — це ваші спокутні жертви. І неодмінно йдіть назустріч побажанням: чужі інтереси — святая святих!

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини