Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 08:32:07

Східний гороскоп на 2015 рік Кози

28.12.2014   19:36Агенцiя

За східним гороскопом господинею 2015-го року стане Синя Дерев’яна Коза.

Саме в результаті взаємодії Кози та інших представників зодіакальних знаків, на життя всіх людей буде здійснюватися певний вплив.

Як обіцяє східний гороскоп на 2015 рік, велика удача протягом всього наступного року буде супроводжувати тих людей, яким пощастило народитися в рік Бика. Однак, не варто покладатися тільки на це, адже домогтися успіху вийде тільки в тому випадку, якщо самі Бики докладуть чимало зусиль для досягнення поставлених цілей.

Дуже уважними зірки радять бути людям, які народилися в рік Щура, так як їх не завжди супроводжуватиме удача. Для того, щоб уникнути неприємностей,  гороскоп радить уважно обмірковувати кожен свій крок, а також не варто намагатися жартувати зі здоров’ям, так як воно буде не дуже міцним в 2015 році.

Щодо Тигрів, то східний гороскоп на 2015 рік Кози, обіцяє їм цілком успішний і благополучний період, завдяки якому вони зможуть багато чого досягти в житті. Практично всі проекти, за які будуть братися ці особистості, виявляться успішними і принесуть їм не маленький прибуток, що допоможе значно поліпшити власне матеріальне благополуччя.

Досить серйозні стресові ситуації в 2015-му році очікують Кролів, оскільки у них будуть часто виникати дрібні сварки і конфлікти з родичами. Східний китайський гороскоп 2015 не радить у цьому році будувати глобальні плани, так як доведеться діяти з урахуванням сформованої ситуації.

Досить великий успіх гороскоп 2015 прогнозує для людей, народжених у рік Дракона. Протягом усього року їх чекають приємні сюрпризи та несподіванки. На довгий час можна буде забути про проблеми і неприємності, але і повністю розслаблятися зірки не радять, так як доля може бути непередбачуваною.

У 2015 році можуть зустріти своє щастя Змії. Варто дуже уважно ставитися до всіх своїх дій, щоб потім не пошкодувати про зроблене. Не треба забувати про те, що потрібно постійно підтримувати добрі стосунки з колегами, друзями і родичами (див. східний китайський гороскоп на 2015 рік Кози).

Кіз і Коней протягом досить тривалого періоду часу пов’язує міцна дружба, саме тому, практично всі події, що будуть відбуватися в 2015 р., будуть приносити їм тільки щиру радість.

З досить серйозними проблемами доведеться зіткнутися людям, народженим в рік Мавпи. Гороскоп східний 2015 радить не робити непередбачених великих витрат, так як є ризик втратити повністю всі свої накопичення. Саме тому потрібно відмовитися від непотрібних покупок, також не варто довіряти малознайомим людям, оскільки вони можуть виявитися шахраями.

Людям, народженим в східний рік Півня, в 2015 р. не доведеться переживати за свої фінанси, так як фортуна перебуватиме завжди на їх боці і протягом року не відвернеться від них ні на хвилинку.

Кози, а також Собаки будуть добре спілкуватися з людьми, при цьому їх завжди буде супроводжувати удача практично у всіх починаннях, при цьому багато хто зможе здобути бажану гармонію.

Дуже уважними та обережними на протязі всього 2015-го року повинні бути Кабани. Краще всього відмовитися від участі в сумнівних заходах, а варто присвятити більше часу заняттю спортом і стежити за своїм харчуванням.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини