Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:47:21

Гороскоп на наступний тиждень, 3-9 листопада

02.11.2014   12:32Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Крок уперед i два кроки назад — так розвиватиметься ваше дiлове життя. Спiлкування визначить вашi успiхи.

Дні: спр. — 3; неспр. — 8.

Телець (21.04—21.05). Вiрогiднi неочiкуванi знайомства, якi додадуть пiкантностi у ваше особисте життя.

Дні: спр. — 4; неспр. — 7.

Бизнюки (22.05—21.06). У вас попереду хорошi дiловi перспективи. Це i вдалi переговори, i вигiднi угоди.

Дні: спр. — 5; неспр. — 7.

Рак (22.06—23.07). Успiшними будуть поїздки, а заняття фiтнесом — продуктивнi. Особистi справи пiдуть угору, приймайте подарунки i комплiменти.

Дні: спр. — 3; неспр. — 4.

Лев (24.07—23.08). Бiльше спiлкуйтеся з рiзними людьми. У колi друзiв на вас чекають хорошi новини, потрiбнi поради або цiкавi пропозицiї.

Дні: спр. — 5; неспр. — 8.

Діва (24.08—23.09). Чим iмпульсивнiшою буде ваша поведiнка, тим успiшнiшими будуть результати. Приготуйтеся, ви можете закохатися по вуха.

Дні: спр. — 9; неспр. — немає.

Терези (24.09—23.10). Ваше завдання на цьому тижнi — максимально реалiзувати свiй творчий потенцiал. Будьте уважнi у транспортi.

Дні: спр. — 3; неспр. — 6.

Скорпіон (24.10—22.11). Непередбачуванi обставини можуть вплинути на професiйне та особисте життя. Вам доведеться розбиратися в почуттях.

Днi: спр. — 4; неспр. — 7.

Стрілець (23.11—21.12). Час змiнить вашi плани. Контакти, якi ви налагодили, будуть корисними не тiльки зараз, а й у майбутньому.

Днi: спр. — 3; неспр. — 5.

Козеріг (22.12—20.01). В особистому життi вiдбуваються бурхливi змiни. Будьте уважнi, дружба може перерости у серйознi стосунки.

Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Водолій (21.01—19.02). Вам у всьому щаститиме. Знайдуться вiдповiдi на всi питання, пов’язанi з особистим життям.

Дні: спр. — 6; неспр. — 7.

Риби (20.02—20.03). Ви налагодите стосунки з колегами та родичами. Паралельно вдасться вирiшити побутовi проблеми.

Дні: спр. — 4; неспр. — 5.

Інша версія:

ОВНИ, збалансуйте «хочу» і «можна», ви залежні від ресурсів та інтересів оточення, тому, аби не потрапити в рабство, поводьтеся бездоганно, добра репутація допоможе створити (укріпити) гармонійний діловий (шлюбний) союз для співпраці на підгрунті довіри.

ТЕЛЬЦІ, це тиждень кардинального перелому в житті, потрудіться над зміною іміджу, гардероба, поставте за мету позбутися поганих звичок і стати взірцем для шлюбних супутників. Вони такі чарівні, тож і ви не повинні підкачати! Мудро підійдіть до теми партнерства, закладається фундамент співпраці на майбутній рік.

БЛИЗНЯТ дожене кармічний бумеранг, власні справи відсуньте на задній план — вирішуйте чужі проблеми. Шлях до розквіту та збагачення лежить через уміння зав’язати вигідні контакти (де знайдете покровителів), сумлінну працю на благо інших. Просять — радо допоможіть, тоді й вам підуть назустріч.

РАКИ, творіть, кохайтеся, охмуряйте поклонників, дух азартної боротьби, конкуренції наснажує, в ці моменти вас наповнює бурхлива енергія, виростають крила. Коли хтось припав до серця, не пасіть задніх, а боріться, любов слід завойовувати! І хоча до вінця справа не дійде, разом вам вдасться чудово порозважатися.

ЛЕВАМ хоч розірвись, визначено метатися між роботою та сім’єю. На професійних теренах позиції стабільні, зате особисте життя — це просто святковий феєрверк, тут розгортаються шалені події!

ДІВИ, життєві вітрила надуває вітер успішних змін, коли щось дуже хочеться, не бійтеся ризику, а сміливо дерзайте! Власні інтереси є благословенними. Чарівність, прозорливий розум, блискуча комунікабельність зроблять вас невразливими для конкурентів, віртуозним гравцем на життєвій арені.

У ТЕРЕЗІВ всередині приховані колосальні арсенали для створення щасливого буття. Не перегніть палицю справедливості (адже маєте величезні можливості реалізувати власні інтереси за рахунок чужих ресурсів), доцільно нагадати всім, хто вам винен, повернути борги.

СКОРПІОНИ, ви сильні, впливові, огорнені магією чарівності, презентуйте себе скрізь, будьте в центрі уваги, що активізує популярність у соціумі та привабить покровителів серед сильних світу цього. Доцільно переглянути умови співпраці, внести корективи до старих домовленостей і поставити їх на творчі рейки. Тільки здорові взаємини з колегами задовольнять амбіції, сприятимуть балансу інтересів.

СТРІЛЬЦІ, тиха вода греблю рве, вами керує незрима рука Всевишнього, підкоріться й не бунтуйте, особливо в професійній сфері, де вимагається відповідальність, уміння приймати конструктивні рішення, ладити з колективом, досконало виконуючи доручені завдання. Життєва аура наповнена кармічними сюжетами, тому включайте полум’яний ентузіазм тільки в потрібний момент, коли цього вимагають обставини.

КОЗЕРОГИ, навколо «гравітаційне» дружнє поле, і всі, хто потрапив в його магнетичну ауру, готові розділити ваші інтереси й дихати одним братерським духом. Любов і дружба переплетуться в один клубок, друзі стануть коханцями, а коханці друзями. Тільки не будьте скнарами та егоїстами, цього року Небеса дають унікальний шанс розбагатіти за рахунок щедрих інвестицій осіб, з якими вас єднає спільна ціль.

ВОДОЛІЇ, на кар’єрному небосхилі сяє сонце удачі, не проспіть цей зоряний час, розширюйте сферу ділового впливу, активізуйте професійну діяльність, вчіться, опановуйте прогресивні технології. Доцільно зблизитися з керівництвом (і навіть закрутити роман), воно до вас прихильне, тож можете розраховувати на привілеї, гарні заробітки.

РИБИ переживають кардинальну зміну духовного світогляду, вчорашні ідеали відходять у небуття, звільняючи місце новим інтересам, захопленням, планам. Саме сильні емоційні стреси є детонатором цілющих змін, однак коли у вас є перспективна практична ідея, не зволікайте, саме час дати їй путівку в життя, промаху не бійтеся, глибше обміркуйте, раціонально зважте — і все піде як по маслу.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини