Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 13:05:11

Гороскоп на тиждень, 25-31 серпня

25.08.2014   11:51Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Сприятливий тиждень для вiдвiдування громадських мiсць. У вас з’являться новi знайомi та впливовi покровителi.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.

Телець (21.04—21.05). Ви як нiколи чарiвнi та привабливi. Але небажано змiнювати романтичнi та дiловi стосунки. Вдалий час для романтичних пригод.
Дні: спр. — 29; неспр. — 31.

Близнюки (22.05—21.06)
. Цього тижня у вас буде можливiсть продемонструвати свої здiбностi. Самореклама принесе пiдтримку впливових осiб.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Рак (22.06—23.07).
Приготуйтеся до боротьби — на цьому тижнi можуть активiзуватися вашi вороги. Не втрачайте вiру у свою правоту, успiх на вашому боцi.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.

Лев (24.07—23.08). Найближчi днi будуть сприятливими. Це час легких перемог i приємних сюрпризiв. Життя може зробити несподiваний поворот.
Дні: спр. — 25; неспр. — 29.

Діва (24.08—23.09). Тиждень пройде у домашнiх та робочих клопотах. Незабаром настане момент, коли ви зможете показати всi свої таланти.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.

Терези (24.09—23.10). Цей тиждень буде пов’язаний iз цiкавими вiдкриттями, iнформацiєю, яка дозволить подивитися на ситуацiю пiд iншим кутом.
Дні: спр. — 27; неспр. — 31.

Скорпіон (24.10—22.11).
У вас можливi напади депресiї, поганий настрiй. Але поряд є люди, якi пiдтримають вас i морально, i матерiально.
Днi: спр. — 28; неспр. — немає.

Стрілець (23.11—21.12). Найближчим часом вiрогiдний успiх у нових справах. Можливi змiни на краще, переговори з партнерами закiнчаться на вашу користь.
Днi: спр. — 25; неспр. — 26.

Козеріг (22.12—20.01). Тиждень буде спокiйним i стабiльним. Це дозволить завершити багато справ i втiлити в життя новi iдеї.
Дні: спр. — 26; неспр. — 30.

Водолій (21.01—19.02). Для досягнення цiлей доведеться докласти чимало зусиль. У цей перiод краще зайнятися самоосвiтою i творчим пошуком.
Дні: спр. — 31; неспр. — немає.

Риби (20.02—20.03). У вас виникнуть питання до партнерiв. Ви досягнете значних успiхiв, але не забувайте про вiдпочинок.
Дні: спр. — 28; неспр. — 30.

Інша версія:

ОВНИ мають пройти процес самоочищення не через примусове, а крізь усвідомлене смиренне служіння людям. Будь-яка професія вимагає терпеливої самовіддачі на благо інших. Якщо у вас просять допомоги — не гордуйте, а радійте, що ви комусь потрібні, тоді матимете все бажане.

ТЕЛЬЦІ, вхопити птицю удачі за хвіст легко, однак для вас є умова: продемонструвати відданість в партнерському союзі, ділити порівну з благовірними всі успіхи й негаразди, вирішити накопичені побутові проблеми в оселі.

БЛИЗНЯТА, для вас фронт реалізації глобальної життєвої мети пролягає через домашні пенати, тож раціонально дбайте про сімейний добробут, психологічний комфорт родини, прикрашайте хатнє гніздечко і кохайтеся з милими. Якщо є взаємна любов і спільне захоплення, вважайте, що ключ до щастя у ваших руках і партнерському союзу нічого не загрожує.

РАКИ, пірнувши у вир бурхливої повсякденності, асоціюватимуться із дитям-самоукою, яке пробує на «зуб» усе, що є незрозумілим. Нині контакт із навколишнім середовищем украй необхідний, тут ви черпаєте практичну мудрість та стимул до дій і реалізуєтесь як творча особистіть.

ЛЕВИ, поняття «моє» є символом особистої могутності й життєздатності. Все, куди ви раціонально вкладаєте фізичні, розумові, душевні сили, а також гроші й час — є приватною власністю, на яку ніхто не посміє зазіхати. Проте ваші домочадці дотримуються зовсім іншої думки, їхні позиції жорсткі й непохитні, що провокує вас на аналогічну поведінку.

ДІВИ, радо прощайтеся з минулим, адже у вас на внутрішньому плані йде процес «перезавантаження», де відмирають старі відпрацьовані (за рік) програми, звільняючи місце для нових. Взявши на озброєння давній досвід, ідіть уперед не озираючись, живіть тут і зараз, всебічно розкривайтеся, яскраво демонструючи свою особистість.

ТЕРЕЗИ приречені тихо пливти за течією подій, скрупульозно адаптовуючись до різких поворотів, всім єством відгукуючись на волю Небес. Покайтеся в провинах та щиро всім серцем простіть кривдників — і життєві джерела наповняться благодатною енергією.

СКОРПІОНИ на кар’єрних теренах сягнули апогею фахового зростання. Укріплюйте завойовані позиції, захищайте здобутки дружнього колективу, взявши на себе роль не посадового диктатора, а неформального лідера в братерському оточенні. Нині вас характеризуватимуть по товаришах, і чим більше привабите до себе ділових практичних осіб, тим краще.

СТРІЛЬЦІ, в професійній сфері діє «перезавантаження», можливі кадрові ротації, зміна керівництва, фахової діяльності, життєвих орієнтирів, з’являться нові цілі, де індикатором духовної зрілості стане вміння мудро тримати в руках владне кермо, бути бездоганним авторитетом для колег, підлеглих, охоче тягти службового воза.

КОЗЕРОГІВ цікавитимуть високі матерії — це інтелектуальна сфера, філософія, історія, релігія, юриспруденція і все, що зв’язує людство в єдине ціле. Такий розмах пізнання потрібен, аби проникнути в інформаційне поле колективної мудрості, знайти шлях до істини. Тож беручись за будь-яку справу, намагайтеся сягнути досконалості в усьому.

ВОДОЛІЇ, ваші партнерські взаємини, що базувалися на єдності ділових, творчих інтересів, переходять в іншу фазу, більш інтимну й глибоку, коли щира довіра один до одного, сексуальний та сердечний потяг, матеріальна щедрість є цементуючим фактором для створення щасливого союзу.

РИБИ, як відомо, шлюби вершаться на небесах (за законом «подібне приваблює подібне»). Обставини несуть преображення в партнерстві й покажуть ваше друге «Я», з яким маєте жити в щасті та біді, ділити радість і печаль нарівно. Тож коли важко дивитися в «дзеркало» на свого двійника, позбутися цього є простий рецепт: змініть обстановку, постарайтеся урізноманітнити спільне дозвілля, вас має єднати цікава справа, де кожен виступає незалежною самодостатньою особистістю.

kreschatic.kiev.ua, umoloda.kiev.ua

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини