Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 16:39:59

Гороскоп на наступний тиждень, 7-13 липня

06.07.2014   11:17Агенцiя

Овен (21.03—20.04). У вас буде привiд для переживань i хвилювань. Довiртеся iнтуїцiї, вона пiдкаже, як краще дiяти у найважливiших питаннях. На роботi за можливості не берiть на себе бiльше, нiж можете зробити.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.

Телець (21.04—21.05). Якщо колеги або начальство не зовсiм вас розумiють, не намагайтеся довести свою правоту. Краще перетерпiти, як кажуть, ранок мудрiший за вечiр. Вихiднi ви проведете у веселiй компанiї.
Дні: спр. — 12; неспр. — немає.

Близнюки (22.05—21.06). Уникайте жорсткого планування, адже найцiкавiше з нами вiдбувається раптово. Пiсля довгого робочого дня вирушайте на прогулянку мiстом. Спробуйте бачити в усьому позитив.
Дні: спр. — 7; неспр. — 13.

Рак (22.06—23.07). Не забувайте, що спочатку треба зробити те, що запланували, а вже потiм спокiйно вiдпочивайте. Бiльше уваги придiлiть тим питанням, якi давно вiдкладали.
Дні: спр. — 11; неспр. — немає.

Лев (24.07—23.08). Попереду напруженi днi, тому будьте готовi до того, що доведеться вирiшувати не лише свої, а й чужi проблеми. Проявiть благородство i допоможiть знайомим та родичам.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Діва (24.08—23.09). Перша половина тижня буде динамiчною i водночас напруженою. Налаштуйтеся одразу на активний лад. У вихiднi друзi влаштують вам сюрприз, будьте на зв’язку.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Терези (24.09—23.10). Ближче до середи ви зрозумiєте, що не варто чекати сторонньої допомоги, а вiдразу треба брати бика за роги. Розраховуйте тiльки на свої сили, успiх гарантовано в усьому.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

Скорпіон (24.10—22.11). Подiї вiдбуватимуться не за вашим сценарiєм. Як не дивно, саме в цiй ситуацiї ви зможете проявити всi свої здiбностi. Не захоплюйтеся владою над iншими.
Днi: спр. — 7; неспр. — 8.

Стрілець (23.11—21.12)
. У стосунках iз начальством з’явиться величезна трiщина. Щоб зарадити цьому, доведеться працювати не покладаючи рук. Будьте зiбранi, тримайте емоцiї пiд контролем. У вихiднi краще залишитися вдома.
Днi: спр. — 10; неспр. — 12.

Козеріг (22.12—20.01). Довiртеся iнтуїцiї i звернiть увагу на поради, якi ви отримуватимете вiд друзiв i родичiв. Можливо, варто пригальмувати i не пiдганяти подiї. Не пливiть проти течiї.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.

Водолій (21.01—19.02). Як i в кожної людини, у вас бувають невдачi. Але не переймайтеся, незабаром вам удасться взяти реванш. Вiд вашої оперативностi багато чого залежить.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.

Риби (20.02—20.03).
У першiй половинi тижня передбачається багато роботи, а ближче до вихiдних нарештi вдасться вiдпочити. Не засиджуйтеся вдома, смiливо вирушайте в далекi поїздки.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Інша версія:

ОВНИ, 
енергія битиме невичерпним джерелом, якщо ви спрямуєте зусилля на поліпшення сімейного добробуту, відреставруєте стосунки «батьки-діти», свято дотримуватиметесь сімейних традицій, шануватимете культурно-історичні цінності.

ТЕЛЬЦІ, допитливість, інтелектуальна спрага, бажання пізнати все, бути «в курсі» всіх новин — це головний детонатор дій. Не замикайтеся в собі, ключ до щасливого майбуття знаходиться в інформаційних просторах — і ви його знайдете, якщо не будете інертними.

БЛИЗНЯТА, ваша харизма яскраво сяє, приваблюючи всіх! І це не є дивним: впливових, сильних, досвідчених люблять, шанують, обожнюють. Чудовий співбесідник, уважний слухач та порадник, духівник-цілитель здатен підібрати ключ до душі та розплутати павутиння психологічних проблем.

РАКИ, система внутрішнього самозапуску функціонує блискуче — і тут ви сам собі хазяїн! Розірвіть кайдани комплексів (бо інакше це призведе до саморуйнації) та станьте самим собою, експресивно випромінюйте могутнє «я» у навколишній світ, тоді енергія примножиться, її буде достатньо для реалізації нових задумів.

ЛЕВИ, досягнення внутрішньої духовної чистоти через покаяння та усвідомлення необачних кроків, що їх було зроблено упродовж минулого року, — ось ваше завдання. Кармічна смуга триває, сценарії з минулого затягують у свої обійми, змушуючи пережити все по-новому, усунути недоліки.

ДІВИ, щира дружба з людьми, пронизана братерським духом та сердечним теплом — це невичерпне джерело енергії для вас. Без вірних друзів і сонце меркне. Приборкайте гординю, станьте вірними побратимами тим, хто вам до вподоби, і щастя наповнить ваше буття по вінця. А ось кохання за холодним розрахунком неприпустиме, воно зведе до прірви, що поглине благодатні ресурси єства.

ТЕРЕЗИ, кар’єрний демарш триває, дорожіть фаховим реноме і паралельно дбайте про родинне благополуччя. Робота й сім’я сплелися в один клубок, намагайтеся скрізь встигнути, постачальник основних енергоресурсів — робота, де ви реалізуєте своє творче покликання й нині здатні знайти спільну мову з керівним персоналом. Шеф для вас — це святе, ладьте з ним серцем та душею, не розходьтеся у принципових питаннях, бо через притаманну вам кам’яну впертість можете закласти міну під кар’єрний престол.

СКОРПІОНИ, ваш девіз — справедливість у всьому! Не фальшивте, не лукавте в угоду чужим чи своїм інтересам, відсортовуйте зерна правди від плевел кривди і виведіть людей, які заблукали в ілюзорному світогляді, на шлях істини, осяяний добром та любов’ю. Це вищий пілотаж — і ви здатні утриматися на цій божественній траєкторії!

СТРІЛЬЦІ,  згармонізувати земне та духовне — ось ваше завдання. Перекоси власницьких інтересів, як і розпусна жага плоті, неприпустимі, оскільки можуть штовхнути на шлях шантажу. «Беру-даю» має підкорятися справедливому небесному закону.

КОЗЕРОГИ, вашою візитівкою у соціумі є благовірні, беріть приклад зі своїх вольових авторитетних партнерів, адже у їхньому житті вам відведено престольне місце, а нехтування інтересами супутників (ділових, шлюбних) є святотатством. Без вірної та сильної половинки ви ніхто!

ВОДОЛІЇ, для досягнення поставленої мети вам визначено провести тотальну мобілізацію всіх пластів творчого «я», що сприятиме блискавичній організації на службових фронтах, де все кипить, а роботи море. Як фахівець ви — сама досконалість, незамінний і затребуваний, головне — зберігати почуття власної гідності, не плазувати перед начальством, а на совість служити та заробляти гроші.

РИБИ
, забудьте про сірі будні, що пригнічують дух, нині життя — це яскраве романтичне шоу, де театральний аспект любовної гри є складовою вашої пристрасної натури, способом відкачування життєвої енергії з Космосу. Фліртуйте, залицяйтеся, закохуйте в себе! Ви володієте магічним впливом на протилежну стать, здатні скласти конкуренцію кавалерам (дамам) як майстри інтимного жанру і стати неперевершеним коханцем, піднявши любих на олімп блаженства.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини