Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 01:54:02

Гороскоп на наступний тиждень, 16-22 червня

15.06.2014   11:40Агенцiя

Овен (21.03—20.04). У понедiлок-вiвторок завершiть справу, яку давно вiдкладали. Іншого часу не буде. Ваша активна праця дасть бажанi результати — грошову винагороду забезпечено. Щоб позбутися неприємних вражень, займiться чимось цiкавим.
Дні: спр. — 22; неспр. — 21.

Телець (21.04—21.05). На цьому тижнi ви займатиметеся домашнiми справами. Не намагайтеся зробити все i вiдразу. Як кажуть, повiльно їдеш — далi будеш.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Близнюки (22.05—21.06). Основнi подiї стосуватимуться роботи. Якщо ви давно планували знайти нове мiсце роботи, не поспiшайте дiяти i добре все сплануйте. Вихiднi проведiть у веселiй компанiї.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.

Рак (22.06—23.07). На початку тижня близькi приємно вас здивують. Варто пошукати компромiси у стосунках з оточуючими, забувши про власну впертiсть та особистi плани. Вiд авiаперельотiв краще поки що утриматися.
Дні: спр. — 17; неспр. — 21.

Лев (24.07—23.08). Несприятливий перiод для авантюр i далеких поїздок, будьте обережнi у транспортi й на водi. Вирушаючи у вiдпустку, подбайте заздалегiдь про мiсце вiдпочинку.
Дні: спр. — 22; неспр. — немає.

Діва (24.08—23.09). Вас намагатимуться залучити до тих справ, до яких ви не маєте жодного стосунку. Щоб не потрапити в неприємну ситуацiю, уникайте випадкових знайомств.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Терези (24.09—23.10). Будьте уважнi при оформленнi документiв, вiдкладiть вирiшення важливих питань на деякий час. У стосунках iз керiвництвом краще тримати дистанцiю.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Скорпіон (24.10—22.11). Вашi друзi та колеги вдячнi долi за те, що ви є в їхньому життi. Ви завжди готовi прийти всiм на допомогу. Виправляйте старi помилки, зазирнiть у своє майбутнє.
Днi: спр. — 18; неспр. — 22.

Стрілець (23.11—21.12). На першому планi старi обiцянки, за якi доведеться вiдповiдати. Ризикованi заходи та авантюри заважатимуть на роботi та в особистому життi. У вихiднi вiдмовтеся вiд шкiдливих звичок.
Днi: спр. — 22; неспр. — немає.

Козеріг (22.12—20.01). Ви вiдчуватимете апатiю i небажання працювати. В цьому випадку кращими лiками буде весела вечiрка з друзями або сiмейний вiдпочинок. Новi знайомства обiцяють новi враження.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Водолій (21.01—19.02). Ви неодмiнно проявите себе — на роботi вдало завершите проект, на вiдпочинку вражатимете всiх своїм стилем i красою. У вихiднi близьким знадобиться ваша пiдтримка.
Дні: спр. — 19; неспр. — 22.

Риби (20.02—20.03). У центрi уваги — сiмейнi справи, ви вiзьмете на себе вирiшення всiх проблем. Не варто брати на себе бiльше, нiж зможете виконати. Вихiднi проведiть iз друзями та колегами.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Інша версія:

ОВНИ, тиждень наповнений кармічними сюжетами, підкоріться обставинам, нав’язувати власні ініціативи не слід, дійте тільки тоді, коли вас попросять. Ставши жертвою обману, у відчай не впадайте, це розплата за якісь колишні помилки. Поняття «хочу» і «мушу» не змішуйте в одну купу, а розмежовуйте, поставивши інтереси партнерів на чільне місце, нехай верховодять. А коли хтось проявляє агресію, не піддавайтеся на провокації, будьте дипломатом, поганий мир краще доброї війни. Перетрубації на кар’єрних теренах є фатальними і від вас не залежать, тож облаштовуйте особисте життя і дбайте за щастя родини, вона благословенна.

ТЕЛЬЦІ вийшли на новий виток розвитку, сяйте чарами, живіть повнокровним буттям, штурмуйте кар’єрні висоти. Доленосний вектор пролягає через службову сферу, де досконалим фахівцям та сумлінним трударям, що виконують кілька повноважень одночасно, на диво пощастить. Вчіться діловому мистецтву на ходу, гармонійно співпрацюйте з колегами, це запорука успіху в конкурентній борні і можливість захистити завойовані раніш позиції. Увага подружнім парам: для супутника ви ідеал, тож терпіть всі його «мінуси» вдачі, іспит долі на зрілість в ролі партнера ще триває (до кінця року).

БЛИЗНЯТА, внутрішнє преображення триває, за спиною виростають творчі крила, вашу яскравість, презентабельність нічим не затьмарити! Стати найкращими, найдостойнішими в соціумі можна, якщо всіх любити, не розрізняючи де свій, де чужий, прагнучи зробити світ досконалішим, а людство щасливішим. На службі трудіться на мінімальних обертах, слід братися за добре оплачувані завдання і берегти здоров’я, трудоголізм долею забороняється. Менше слів, більше діла, уникайте словесних дуелей, говоріть лише тоді, коли вас попросять.

РАКИ, кармічна смуга триває, кайтеся у допущених огріхах, промахах і всіх прощайте. Вдале вирішення сімейних проблем позитивно вплине на майбутнє, адже вектор доленосних перспективних змін пролягає через домашні пенати. Будуть щасливі домочадці і вам поталанить. Зась егоїзму, ворожнечі, дайте високим почуттям звити гніздо в серці, це об’єднає з океаном Вселенської любові! А кар’єрні амбіції, то регресивне гальмо.

ЛЕВИ, живіть за покликом серця, творіть, веселіться, розважайтеся, але не стрибайте в гречку…Визначтесь чітко з поняттям любов і дружба. Ідеальний варіант знайти друзів і коханців в одній ролі. Спішіть реалізуватися в сферах, які є для вас найбільш привабливими, дозволяють повною мірою продемонструвати природні таланти, діловий досвід, заручитися підтримкою впливових фігур.

ДІВИ, професійна сфера-- це поле творчих випробувань, де ваші таланти розквітають, виростають кар’єрні крила, омріяні високі заробітки стають реальністю. Тісніше контактуйте з керівництвом (ваша обізнаність, кмітливість їм до вподоби), принаймні багаті фінансові улови залежать саме від шефа. Якщо в діловій команді є друзі покровителі, значить все складеться чудово, згодом пожнете багатий урожай на ниві співпраці. А ось на чужі здобутки не зазіхайте, ви здатні самі стати багатіями!

ТЕРЕЗИ, зміна обстановки є внутрішньою потребою. Попутний вітер удачі надуватиме життєві вітрила вдалині від домівки, наповнюючи трепетом хвилюючих вражень. Подорожуйте, активізуйте романтичні та ділові зв’язки в далеких краях, нині ви сам собі пан і слуга, взірець для оточення, адже умієте правильно позиціонувати себе. Моліться на професійну сферу (там хлібне місце) та на сильних світу цього, ті покровителі є Божими посланцями, що мають посприяти кар’єрному зростанню.

СКОРПІОНИ, збалансувати «хочу» і «треба» складно, але це є головним завданням, реалізація глобальної мети, кар’єрних устремлінь залежить від щедрості ресурсів ділових компаньйонів і вашої таємної стратегії. Дипломатично лавіруйте, аби всіх задовольнити, та прагматично ведіть судно (ділове, шлюбне) до цілі, заручившись підтримкою досвідчених і багатих партнерів. Вони платять і замовляють музику!

СТРІЛЬЦІ потрібні всім, популярність зашкалює! Однак не сильно танцюйте під чужу дудку, зберігайте почуття власної гідності, і майте справи тільки з друзями, що дихають з вами одним духом. Саме спільність духовних інтересів згуртує вас в гармонійний революційний колектив, де все, що себе морально вичерпало має канути в лету. На службі святкова романтична атмосфера (не прогавте тут свою Музу), тих, хто є кармічним заручником амбітних бажань, жде приємний сюрприз.

КОЗОРОГИ, якщо підкачає здоров’я, то знак, що накопичилися стресові токсини (за минулий рік), які слід знешкодити хворобами, а душа сцілиться через покаяння та молитви, психологічну релаксацію. На службі працюйте з творчим вогником, не цураючись додаткових повноважень, підробляйте на стороні, і неодмінно зблизьтеся з шефом, через нього прийдуть щасливі шанси, кар’єра піде вгору. У шлюбних пар благодатна пора, кохайтеся, зберігаючи один одному лебедину вірність.

ВОДОЛІЇ, життя прекрасне і промайне на високій творчій та романтичній октаві. Не смійте його затьмарювати фінансовими непорозуміннями, сексуальним невдоволенням, то прояви багатоликого егоїзму. Заповзятливо трудіться на домашньому та службовому фронті, де ви майстер на всі руки. Кар’єрне сходження вгору ( з кармічних причин) долею поки що заблоковано, тому не крокуйте по головах, бо звалитеся в прірву. Зате ріст по горизонталі блискучий! Здатні смиренно тягти віз різноманітних повноважень, що зробить вас незамінним працівником на заздрість ледарям.

РИБАМ визначено опановувати роль взірцевого сім’янина, дбати за благополуччя родини, свято виконувати моральні та матеріальні обов’язки, аби створити надійний сімейний тил (найбільше порадують діти, кохані). Нині Творець дав унікальні шанси аби ощасливити всіх, хто волею долі опинився у вашому життєвому полі, навіть випадкових знайомих. Увага закоханим: пригубіть благодатну чашу любові і випийте її до дна!

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини