Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 04:35:16

З 2 червня у Чернігові працюють пришкільні табори

11.06.2014   10:44

З метою організації змістовного дозвілля та відпочинку дітей влітку традиційно у місті розпочали свою роботу денні пришкільні табори. Працюватимуть вони у 34-х закладах освіти м. Чернігова у період з 2 по 20 червня.

Як повідомив начальник управління освіти міської ради Володимир Купріяненко, пришкільні табори відвідуватимуть майже 2 тисячі школярів, з них: 1700 дітей харчуватимуться за бюджетні кошти, 123 дитини – за кошти батьків.

Батьки оплачуватимуть триразове харчування дітей: сніданок, обід та полуденок загальною вартістю 25 грн. у день, що складає загалом за період перебування у таборі 350 грн. Для харчування учнів з соціально-незахищених сімей різних вікових категорій з міської скарбниці виділено близько 595 тис. грн.

Харчування школярів здійснюватиме комунальне підприємство Чернігівської міської ради "Шкільне". Меню визначається широким асортиментом страв, включаючи соки, овочі та фрукти, а також, узгоджене із Головним санітарним лікарем м. Чернігова.

Комунальні витрати оплачуватимуться за рахунок міського бюджету. Під час перебування у таборі діти знаходяться під наглядом шкільних медичних сестер. Особливу увагу приділено питанням дотримання техніки безпеки.

За інформацією управління освіти міської ради для вихованців підготовлена змістовна культурно-розважальна програма: екскурсії, культпоходи в театри, кінотеатри, музеї, різноманітні ігри. У кожному таборі з дітьми працюватимуть педагоги-організатори, вихователі, керівники фізкультурно-масової роботи.

Пришкільні табори відпочинку – важлива складова у забезпеченні організованого відпочинку дітей під час канікул, що дозволяє вирішити працюючим батькам проблему змістовного дозвілля дітей, особливо молодшого шкільного віку. Досвід минулих років доводить, що діти залишаються задоволені своїм відпочинком у пришкільних таборах, - підкреслив В. Купріяненко.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини