Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 04:00:48

Гороскоп на наступний тиждень, 2-8 червня

01.06.2014   10:20Агенцiя

Овен (21.03—20.04). На цьому тижнi ви вирiшуватимете чужi проблеми. У вас вистачить сил вивести друзiв на потрiбний курс. А наприкiнцi тижня час подумати й про себе, про власнi iнтереси.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.

Телець (21.04—21.05). Може виникнути непорозумiння з оточуючими i вiдчуття, що на вас тиснуть. Постарайтеся вiддiлити зерна вiд полови, а там, де необхiдно, навiть пiдкоритися. За це доля ближче до вихiдних винагородить вас.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.

Близнюки (22.05—21.06).
Справи потребуватимуть неабияких зусиль, не чекайте, що все йтиме як по маслу. У стосунках iз близькими не варто нав’язувати свою точку зору. Чим скромнiшими ви будете, тим краще.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.

Рак (22.06—23.07). Не довiряйте чуткам i плiткам, не зважаючи на те, що вони можуть виявитися правдивими. Ви схильнi перетворити муху на слона, але подумайте, чи потрiбно це вам?
Дні: спр. — 5; неспр. — 3.

Лев (24.07—23.08). Ви можете вiдчути себе в жорсткiй залежностi вiд обставин i близьких людей. Удача посмiхнеться вам, тому смiливо будуйте на найближчий час важливi плани.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.

Діва (24.08—23.09). Чим би ви зараз не займалися, все складеться вдало i дасть бажанi плоди. У передчуттi лiта у вас чудовий перiод втiлювати в життя особистi та робочi справи.
Дні: спр. — 4; неспр. — 6.

Терези (24.09—23.10).
Ваша вимогливiсть у робочих питаннях вiдiграє позитивну роль: ви зумiєте уникнути помилок i дати потрiбну пораду колегам. Вихiднi — час приємних подiй.
Дні: спр. — 7; неспр. — немає.

Скорпіон (24.10—22.11).
Вам треба придивитися до тих людей, якi поряд iз вами. Зараз їхня роль особливо важлива у вашому життi. По можливостi надавайте перевагу команднiй роботi.
Днi: спр. — 3; неспр. — 4.

Стрілець (23.11—21.12). Зараз вам може видатися, що весь свiт налаштований проти вас. Не варто звертати увагу на поганий настрiй, краще завершити давнi справи i вiрити у свiтле майбутнє.
Днi: спр. — 2; неспр. — 5.

Козеріг (22.12—20.01). Для вас актуальна iстина — все, що вiдбувається, — на краще. Можливо, доведеться прийняти нелегке рiшення або розiрвати з кимось стосунки. Не шкодуйте того, що втратило сенс.
Дні: спр. — 3; неспр. — немає.

Водолій (21.01—19.02). Якщо у вас є сумнiви, краще не робити жодних висновкiв. Незабаром ситуацiя змiниться на краще, ви знайдете потрiбних людей для спiльної роботи. У вихiднi друзi порадують вас.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.

Риби (20.02—20.03). Удачу чекайте в серединi тижня: обставини складатимуться на вашу користь. Звернiть увагу на тих людей, з якими вас зведе доля. Вирушаючи у вiдпустку, будьте обережнi на водi.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.

Інша версія:

ОВНИ, якщо всидіти на одному місці скучно, рушайте в мандри (то життєдайний тонік) за пригодами, де чекають сюрпризи, однак утримайтеся від спокус і пам’ятайте: сім’я -- святе, то царини щастя й реалізації бажань разом з благовірними. Кермо правління віддайте їм, нехай самостверджуються. Тільки в союзі вас благословляє бути доля! Добросовісне виконання обов'язків є найактуальнішим, особливо на благо родини. Приготуйтеся до терплячої, ретельної, акуратної роботи, плекайте в собі дисциплінованість, пунктуальність. Вказівки безпосереднього начальства, зауваження та поради колег, помічників, дуже цінні і пропускати повз вуха їх протипоказано.

ТЕЛЬЦІ, реалізація глобальних бажань йде успішним темпом. Особисті чари діють магічно на публіку, сприяючи успішній самореалізації, фінансовий стан також поліпшиться, можливі вигідні ділові пропозиції, які можна офіційно оформляти. На любовному небосхилі сонячно, кохайтеся і пам’ятайте: поступливість благовірним, спільність уподобань, компроміс інтересів є щасливою перепусткою у майбутнє. Іспит на міцність шлюбного союзу триває до кінця року, рвати узи, якщо тяжко, є безглуздям.

БЛИЗНЯТА, «перепрограмування» на внутрішньому рівні триває, за ним очікується духовний стрибок вгору. Ви володієте могутнім енергопотенціалом, маєте силу, владу, здатні гори перевернути, якщо згуртуєте під свої прапори союзників та симпатиків. Сміливо дебютуйте в сферах, які до вподоби, грошові джерела струменять, реалізовуйте задумане, дбайте за побут, родину. На романтичних теренах все чудово, щиро любіть обранців, не розраховуючи на миттєву віддачу, формула нинішнього щастя: це коли не вас кохають, а ви палко кохаєте, розжаривши серце!

РАКИ
оповиті благородними флюїдами, харизма сяє, приваблюючи симпатиків. Подбайте за модний туалет, грамотно організуйте свій час та спілкування, живіть за раціональним графіком, де кожна мить має приносити практичні плоди. На таємних покровителів щаститиме, не афішуйте, а творіть великі діла тишком- нишком, підводьте підсумки минулого року, робіть висновки над допущеними помилками, кайтеся в гріхах і дбайте за сім’ю, особисте щастя, а кар’єра –то другорядне. Доброчинність має стати невід’ємною часткою буття, тоді й вам воздасться.

ЛЕВИ, обранці готові до ваших ніг небо прихилити, тож не зрадьте їхніх надій, будьте відданими друзями і люблячими партнерами, знайдіть спільне захоплення і ваш нерушимий духовний союз отримає нове дихання. Вкладайте сили в родинне гніздо і любіть свою професію. Бажано приборкати власницький інстинкт, не жити за холодним розрахунком, щедрість серця і гаманця зміцнить взаємини і здетонує в супутниках аналогічні риси.

ДІВ доля увінчає лаврами професійного та матеріально успіху, сміливо штурмуйте кар’єрний олімп, фіаско не загрожує, тільки перемога! Головне позбутися поганих звичок, що є регресивним ярмом. В стосунках «начальник-підлеглий», «батьки-діти» запанує райська ідилія, друзі покровительствуватимуть, благовірні щиро любитимуть. І нехай пристрасне «хочу» стане основним дороговказом! А чужі потреби, то не ваш клопіт.

ТЕРЕЗИ, події тижня мотивовані кармічно, довкола суєта - суєт, не розпорошуйте сили, а сховайтеся в психологічну «мушлю», її броня -- чудовий захист від нав’язливих сторонніх емоцій. Саме наодинці з собою зможете реально оцінювати ситуації і робити правильний вибір. На кар’єрному небосхилі палає сонце удачі, посадовий злет не міраж, а реальність, сильні світу цього до ваших послуг, тож дерзайте та реалізуйте фахове покликання!

СКОРПІОНИ,
дивіться на речі глобально, зацикленість на дрібницях та деталях зіб’є правильних орієнтирів, прогавите за мухою слона. Якщо опинилися під бульдозером карєрних реорганізацій, зберігайте залізне самовладання і тоді пальма першості буде за вами, керівний персонал симпатизує, підіграйте шефу і знайдіть ключ до його серця. Задніх не пасіть, впевнено (в подружньому союзі чи діловій команді) рулюйте, а таємні війни (де йде гра в мишку та кота) ведіть дипломатично, включаючи енерго потенціал тільки критичні моменти.

СТРІЛЬЦІ,
довкола конфронтаційна обстановка, активізувалися супротивники, ви в тотальній залежності від чужих потреб, амбіцій, інтересів. Птах реалізації бажань в клітці під замком (це кармічно). Визначайтеся з ким далі по дорозі, ваше завдання перетворити вчорашніх недругів на друзів-партнерів, з якими єднають духовні та земні інтереси, тоді все йтиме як по маслу. На роботі, якщо сіли в свої сани, і є гарним фахівцем, палиць суперників не бійтеся, а досконало виконуйте службові обов’язки.

КОЗОРОГИ,
на службі ви майстер на всі руки, поза конкуренцією, беріть допоміжні зобов’язання, не цурайтеся лівих підробітків, час клепати гроші і відбудовувати кар’єру. А вдома кохайтеся з благовірними, вони такі чарівні та сексуальні! Важливе значення матимуть контакти з людьми здалеку, представниками інших традицій, професій, наукових галузей. Розширюйте кругозір в практичному ключі, переймайте чужий досвід, освоюйте корисні навики, обмінюйтеся інформацією і дбайте за дружні зв’язки, де виникли труднощі.

ВОДОЛІЇ, на подружньому фронті романтична атмосфера, обранець перевтілиться у чарівного лицаря, якого ви з радістю огорнете великою Любов’ю, що б є фонтаном з глибин серця (одинакам теж пощастить із ідеальним супутником). Не будьте егоїстом, «працюйте» на віддачу, більше віддасте ресурсів (душевних, матеріальних, енергетичних), більше отримаєте взамін. Частіше подорожуйте, навчайтеся новому, зміна обстановки впливатиме позитивно, підніматиме тонус, приваблюватиме удачу, яка змінить вашу долю на краще.

РИБИ, труд на благо сім’ї, перед якою ви в боргу, принесе найбільше радості, примножить сили. Втім оточення буде діловитим і прискіпливим. Швидше за все перехопить ініціативу, а вам доведеться чинити відповідно до їх планів, бажань, розкладу, звичок. Змиріться і спробуйте діяти по обставинах, не заглядаючи далеко уперед. Інакше непорозуміння призведе до охолодження стосунків. Якщо не влаштовують люди, змініть своє ставлення до них, преображення на внутрішньому рівні, автоматично перетворить навколишній світ, на той, що відповідає вашому духовному розвитку. Особи, з якими стосунки вичерпали себе, зникнуть.

Астролог Любов ШЕХМАТОВА, http://www.umoloda.kiev.ua/zodiak/

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини