Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 08:00:47

Гороскоп на наступний тиждень, 21-27 квітня

21.04.2014   14:58Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Приділіть час улюбленій справі. Це допоможе зосередитися i позбавить нерiшучостi. Займiться здоров’ям, спортом, наведiть лад в оселi.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.

Телець (21.04—21.05). Якщо начальство захоче порадитися з вами, скористайтеся цим. У компанiї ви завжди бажаний гiсть, але слiдкуйте за висловлюваннями — жарти не завжди доречнi.
Дні: спр. — 24; неспр. — немає.

Близнюки (22.05—21.06).
Можливо, ви вiдчуватимете нестачу уваги. Це пiдштовхне до пошуку розваг. Зустрiч iз розумною людиною принесе удачу. Дiлову пропозицiю поки що вiдхилiть.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

Рак (22.06—23.07). Вдома затишок i спокiй, жодних проблем. Не намагайтеся вiдмахуватися вiд iдей, краще поступово втiлюйте їх у життя. У вихiднi є шанс виграти грошi.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Лев (24.07—23.08). На цьому тижнi не всi плани вдасться здiйснити, цьому є виправдання — накопичилося багато роботи. У вихiднi вдасться розслабитися i вiдпочити «на повну котушку».
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Діва (24.08—23.09).
Тиждень сприятиме професiйному зростанню, ви легко знаходитимете контакти з людьми. У родинi можливi сварки через дрiбницi, але вогонь ворожнечi треба гасити вiдразу.
Дні: спр. — 22; неспр. — немає.

Терези (24.09—23.10).
Останнiм часом вам усе важче спiлкуватися. Зате в коханнi — неочiкуваний поворот, тiльки термiнова робота зможе зруйнувати вашi плани. Щасливий випадок дозволить оригiнально продемонструвати свої почуття.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Скорпіон (24.10—22.11).
Скористайтеся шансом проявити себе квалiфiкованим спецiалiстом. До середи на перший план вийдуть домашнi турботи. Успiшним буде романтичне побачення, але жодних планiв на майбутнє.
Днi: спр. — 24; неспр. — 25.

Стрілець (23.11—21.12).
Не варто починати новi справи. Зате помрiяти i поговорити про майбутнє корисно. Якщо у вихiднi не вдасться кудись поїхати, доведеться працювати.
Днi: спр. — 27; неспр. — немає.

Козеріг (22.12—20.01). Тиждень вдалий щодо кар’єри. Ви отримаєте хорошi прибутки, але не так скоро, як того хотiлося. Влаштуйте свято, зробiть подарунок собi та дiтям. Далекi поїздки зараз нi до чого.
Дні: спр. — 21; неспр. — 23.

Водолій (21.01—19.02). Сiмейнi проблеми успiшно вирiшаться, незважаючи на те, що претензiї сипатимуться звiдусiль. Особиста справа, завершена в четвер, стане корисною на майбутнє. У п’ятницю займiться спортом.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Риби (20.02—20.03). Ви надзвичайно гостро сприймаєте все, що вiдбувається навколо. Попереду багато органiзацiйних питань, якi вирiшувати саме вам. У вихiднi диван i телевiзор — найкращi друзi.
Дні: спр. — 21; неспр. — 23.

Інша версія:

ОВНИ, дружня атмосфера вимагає матеріальних і моральних капіталовкладень, бо ж “не підмажеш — не поїдеш”. Зміцнення братерських уз має базуватися на спільних духовних ідеалах, практичних інтересах. Збалансуйте земне та духовне, завзято трудіться на роботі, на тлі конкуренції та пертурбацій в соціумі ви, як фахівець, здатні гармонійно вписатися в трудовий ритм ділової команди.

ТЕЛЬЦІ, життєве судно рухається фатальним курсом, ви не спроможні впливати на обставини з кармічних причин. Наполегливо трудіться, а якщо незадоволені роботою, смиренно чекайте, до якого берега пристанете та що буде трампліном для нової самореалізації.

БЛИЗНЮКИ,
розслабтеся й покірно пливіть за течією подій, в тиші самотності отримаєте духовну підзарядку, чітко побачите шлях до поставленої мети. Вирішення чужих проблем, благодійність є ключовою темою, однак безглузді пожертви на кшталт “на тобі, Боже, що мені не гоже”, протипоказані.

РАКИ, фінансовий бік — найактуальніший і болючий. Ви — яскрава публічна персона, володієте гіпнотичним талантом, тож поводьтеся чесно і благородно при взаєморозрахунках з оточенням, “експлуатувати” нахабно дружні узи заради меркантильних інтересів заборонено. Дружба — це святе, її не проміняти ні на які гроші.

ЛЕВИ, тримайте професійний порох сухим, вам потрібно вижити у конкурентній гонці, на кар’єрних теренах намічається процес “перезавантаження”, мотивований кармічно. Можлива зміна посади, виду діяльності, керівництва. На соціальну передову не висувайтеся (там орудують темні сили), бо осоромитеся. Зате “попартизанити” у підпіллі сам Бог велів: робіть масштабні діла тихо, спираючись на високих таємних заступників, тут є невичерпне джерело фортунних шансів.

ДІВИ, приборкайте “хочу” і розплатіться з усіма, кому винні, це кармічні борги. Аби не стати жертвою помилкової самооцінки, поводьтеся інтелігентно, демонструйте зразок високої духовної культури, ваш імідж популярності — на висоті, особливо в далеких краях. Там вас цінуватимуть найбільше.

ТЕРЕЗИ, на любовному фронті завирують полум’яні пристрасті, якщо стикнетеся з надзвичайними запитами (сексуальними, фінансовими) сердечного обранця, не смійте дизертирувати з поля бою, бо осоромитеся, а покажіть у всій красі мистецтво люблячого супутника.

СКОРПІОНИ, таємні інтриги не принесуть бажаного результату, не копайте нікому яму, бо самі в неї потрапите! Закладається діловий фундамент співпраці на майбутній рік, однак коней на переправі не міняють. Якщо задоволені нинішньою діловою командою, значить, вам пощастило з партнерами (і шлюбними теж), ліпших союзників не знайдете! Домашні проблеми розв’язуйте шляхом служіння рідним, домочадці — це, насамперед, друзі, з якими у вас братерські взаємини.

СТРІЛЬЦІ, зосередьте творчі арсенали на службовому фронті, тут кується майбутнє кар’єри. На роботі ви майстер на всі руки, тож працюйте, не цураючись додаткових навантажень, і заробляйте гроші. Дружня та громадська сфера перебуває під високою “напругою”. Втрачаючи давніх друзів, претендуючи на їхні ресурси, нехтуючи колективними інтересами, ви руйнуєте міцні взаємини.

КОЗЕРОГИ, ви — популярна особистість, люди з радістю гуртуються довкола, шанують, симпатизують і люблять вас, будьте детонатором щастя, не жалійте серця, гаманця — і вкладене добро повернеться бумерангом. Творча наснага фонтанує, фахівець ви чудовий, однак догоджайте начальству, бо довкола чимало впливових кваліфікованих суперників, з якими не слід воювати, а мирно та плідно співпрацювати, а ще краще — подружитися.

ВОДОЛІЇ
схильні до авторитаризму, нав’язуванні своїх думок, волі — це закладе міну під сімейний фундамент. Слід шанувати родину, брати з неї приклад, бути дбайливим господарем, тоді влаштуєте особисте щастя. Якщо затіяли ремонт в оселі, він може затягнутися на тривалий час, але кидати його не можна.

РИБИ, матеріальна зацікавленість є потужним стимулом у контактах з людьми, начальством, друзями. І це не спотворені прояви ницої меркантильної натури, просто нині земні інтереси домінують, прищеплюючи риси здорового прагматизму для оптимальної самореалізації. Події тижня мотивовані кармічно, сюжети з минулого знову змусять вас пройти якісь емоційні переживання, багато чого переосмислити, успішно звільнивши підсвідомість від шлаків негативної енергії

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини