Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 08:01:09

Гороскоп на наступний тиждень, 7-13 квітня

06.04.2014   12:25Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Останнiм часом вам доводиться багато працювати. Треба вiдволiктися i трохи вiдпочити. Зустрiчi з давнiми друзями принесуть задоволення i надихнуть на новi подвиги. У вихiднi краще зайнятися спортом.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Телець (21.04—21.05). Ви рiшуче налаштованi на нову роботу. Будьте стриманi у висловлюваннях, iнакше ризикуєте потрапити у неприємну ситуацiю. Ближче до вихiдних — вдалий час для вирiшення особистих питань.
Дні: спр. — 11; неспр. — немає.

Близнюки (22.05—21.06). Ви не залишитеся без уваги. Кохана людина, можливо, не обмежиться лише комплiментами, тож чекайте приємних подарункiв. Ви можете отримати цiкаву пропозицiю, яка вплине на вашу кар’єру.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.

Рак (22.06—23.07). Вiд ваших партнерiв i друзiв залежить, яку роботу ви оберете. У вiвторок–середу, захищаючи iнтереси колективу або близької людини, ви ризикуєте набути серйозного ворога. Щасливий випадок покращить ваш настрiй.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Лев (24.07—23.08). На цьому тижні є вiрогiднiсть отримати грошову винагороду. Витримка i холодний розум знадобляться для вирiшення багатьох питань. Наприкiнцi тижня чекайте поважних гостей. Ця зустрiч дозволить владнати сiмейнi проблеми.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Діва (24.08—23.09). Людина, яка бере безпосередню участь у вашiй долi, схвалить вашi дiловi пропозицiї i бiзнес–плани. У серединi тижня можливi сiмейнi сварки. У вихiднi вдасться пристойно вiдпочити.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.

Терези (24.09—23.10). Висока вiрогiднiсть посваритися з ким завгодно. Щоб цього уникнути, радимо зайнятися спортом або змiною iмiджу. Вашi близькi схильнi проявляти байдужiсть до ваших уподобань.
Дні: спр. — 8; неспр. — 13.

Скорпіон (24.10—22.11). На цьому тижнi сприятливо все, крiм роботи. Буже важко думати логiчно, вести справи i тим паче приймати самостiйнi рiшення. Можливi помилки у фiнансових розрахунках. Зараз краще забути про все i сподiватися на волю випадку.
Днi: спр. — 12; неспр. — 13.

Стрілець (23.11—21.12). Попереду зустрiч, яка цiлком змiнить вашу кар’єру i вплине на майбутнє. Не намагайтеся радитися з близькими, їм байдуже до ваших проблем. Із середи чекайте повернення боргiв.
Днi: спр. — 7; неспр. — 9.

Козеріг (22.12—20.01). Намагайтеся контролювати свої бажання всiх повчати i виховувати, iнакше кохана людина уникатиме вас. Середа — сприятливий час для початку нових справ, власного бiзнесу.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.

Водолій (21.01—19.02). Схильнiсть до компромiсiв дозволить не тiльки зберегти кориснi дiловi зв’язки, а й збагатитися. Можливi з’ясування стосункiв iз недоброзичливцями. У вихiднi варто поїхати на природу.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Риби (20.02—20.03). На початку тижня ви отримаєте цiкаву пропозицiю з перспективою пiдвищення на посадi. Не вiдмовляйтеся вiд неї. Щоб позбутися неприємних вiдчуттiв, влаштуйте собi свято — можна запросити гостей або просто зайнятися чимось приємним.
Дні: спр. — 9; неспр. 11.

Інша версія:

ОВНИ, актуалізуються проблеми особистих взаємин. Приборкайте войовниче “я”, не викликайте вогонь на себе, подібне приваблює подібне, насправді ви є провокатором конфліктів! Партнер є дзеркалом, де відображається купа вад, які вам геть не до вподоби.

ТЕЛЬЦЯМ призначено стати солдатом службового фронту, не перевтілюйтеся в трудоголіка, який прагне заробити грошей, а намагайтеся включити творчий ресурс і отримати максимум задоволень від трудової діяльності. Працюйте акуратно, терпляче, не поспішаючи, тому що запальна поведінка може привести до аварій чи хвороб.

БЛИЗНЯТА, опануйте себе й не марнуйте дорогоцінну енергію на ризиковані, поспішні дії. Запускати “детонатор” егоцентричної поведінки і проекції власних бажань небезпечно, це руйнує творче “я”.

РАКИ, усвідомте власні деструктивні реакції, приборкайте Его, поставивши суспільні інтереси на чільне місце, і підключіть потужну внутрішню енергію для досягнення успіху по службі, професійної самореалізації. Реальність вимагає високих вчинків духовно розвиненої особи, де запити соціуму є святими.

ЛЕВИ перебувають на динамічній інтелектуальній хвилі, не форсуйте події, дайте їм спокійно розгортатися. Якщо у вас поганий настрій, краще випустіть агресивну пару, посваріться, але не мчіть на високих швидкостях (увага тим, хто за кермом). Опинившись перед дилемою, висунутою найближчим оточенням, будьте мудрими, сприймайте життя через призму духовного світогляду.

ДІВИ, не зазіхайте на сторонні прибутки, нікому не заздріть, чужий хліб швидко черствіє. Запорука безпеки і матеріальної стабільності є уміння плідно співпрацювати з людьми на взаємовигідних засадах, задовольняючи обопільні інтереси. В критичній ситуації слід донести свої ідеали до свідомості партнерів, не роблячи з них слухняного виконувача своєї волі.

ТЕРЕЗИ палають бойовим ентузіазмом, який важко спрямувати у конструктивне русло, але треба! Жорстко контролюйте свою поведінку, нав’язувати власні егоїстичні бажання оточенню категорично заборонено! Урок долі полягає в умінні усвідомлювати імпульси своїх бажань, розрізняти конструктивну поведінку від необдуманої, спонтанної.

СКОРПІОНИ, ви блискучий фахівець, рухаєтеся в ногу з прогресом, однак пильнуйте, бо таємні вороги сплять і бачать, як вам накапостити, нині все таємне стане явним, вовки скинуть овечі шкури; з’ясується, хто вам зичить зла, на якій негативній діяльності слід поставити хрест, позбутися страхів, тривог, що шкодять здоров’ю.

СТРІЛЬЦІ, у вас всередині палає потужне творче ядро, сприяючи високим творчим досягненням. Однак в груповій діяльності виникатимуть розбіжності, розгоратимуться конфлікти з друзями, однодумцями. Якщо ж не піддаватися агресивним настроям у колективі, можна знайти вдалі творчі рішення в діловій і любовній сферах. Доцільно активізувати індивідуальні таланти, здібності, а суспільну діяльність поставити на другорядне місце.

КОЗЕРОГИ розриватимуться між сім’єю та роботою, віртуозно балансуватимуть, аби скрізь встигнути. Будьте ініціативними, не ховайтеся у домашній “кокон”. Зараз з’ясується, наскільки професійна діяльність відповідає глибинним особистим потребам, а родина, спадкові риси почнуть грати надзвичайну роль у житті. Фамільні узи перетворяться з тягаря в надійну опору, живильне джерело життєвих сил. А зміни соціального статусу подарують емоційне задоволення, зростання популярності і сприятливо позначаться на обстановці в сім’ї.

ВОДОЛІЇ, зосередьтеся на діяльності, що відповідає особистим інтересам, не потребуючи схвалення соціуму. Віра, зацикленість на ідеалах, почуття справедливості можуть перетворитися на знаряддя тортур для близьких, якщо ви будете їх нав’язувати. Це речі інтимні. Живіть тут і зараз: втікаючи далеко, мріючи про майбутнє, ви допускаєтеся помилки. Насправді, повсякденне життя і найближче оточення вимагають уваги і вашої присутності тут і тепер.

РИБИ, не переплутайте, де “моє”, а де “чуже”, ви схильні щедро витрачати чужу енергію, вважаючи її своєю, особливо якщо мова йде про плоди спільних зусиль, взаємин (і сексуальних теж). Пам’ятайте: емоційні і фізичні потреби партнера — святе. Егоїзм долею заборонений. Об’єктивно оцініть власні можливості, вони колосальні, і ви несподівано з’ясуєте, що є багатіями, і не слід нікого “розкуркулювати”, достатньо власних ресурсів для повного щастя. А на чужому коні довго не наїздишся

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини