Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 18:36:00

Гороскоп на наступний тиждень, 24-30 березня

23.03.2014   15:48Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Головна тактика на найближчий час — бути в командi, не ігнорувати альтернативних рiшень i думок. Якщо наприкiнцi тижня ситуацiя повториться, зробiть правильнi висновки.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Телець (21.04—21.05). У вас напружений перiод, де головне завдання — не наламати ще бiльше дров. Тому не варто приймати складних i радикальних рiшень, постарайтеся вiдволiктися на буденнi справи.
Дні: спр. — 28; неспр. — 30.

Близнюки (22.05—21.06).
Доля готує вам приємнi сюрпризи, тому поставтеся уважнiше до неочiкуваних пропозицiй, нових iдей та знайомств. У вихiднi уникайте ризику, краще провести цi днi вдома.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Рак (22.06—23.07). Середина тижня — час для вирiшення дiлових питань. Ви пройдете випробування з найменшими втратами i найбiльшими перспективами. Не забудьте зустрiтися з друзями й залучитись підтримкою.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.

Лев (24.07—23.08). Висока вiрогiднiсть конфлiктiв, особливо з начальством. Стримуйте свої емоцiї, адже вiд конфлiктiв ви втратите значно бiльше. У вихiднi налаштуйтеся на рефлексiю. Не зайвим буде оцiнити минулi дiї.
Дні: спр. — 30; неспр. — немає.

Діва (24.08—23.09). Не виключена апатiя, свiт може потьмянiти для вас, навiть якщо на це немає реальних причин. Ваш емоцiйний стан бажає кращого. Зараз не варто планувати важливих справ, краще перечекати.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Терези (24.09—23.10).
Працюйте, будуйте i втiлюйте плани. Словом, дiйте, результат у будь–якому випадку буде хороший. Чим активнiшими ви будете, тим менше часу пiде на марнi справи. Звернiть увагу на поведiнку дiтей.
Дні: спр. — 25; неспр. — 30.

Скорпіон (24.10—22.11). Тиждень почнеться з бурхливих подiй, з’явиться необхiднiсть активно дiяти. Обережно на поворотах: не варто рубати навідліг, щоб не зiпсувати стосунки з оточуючими.
Днi: спр. — 27; неспр. — 28.

Стрілець (23.11—21.12). Не приймайте все близько до серця, намагайтеся реагувати на подiї з тiєю силою, на яку вони дiйсно заслуговують. Спiлкування з родичами та друзями надихне вас на новi подвиги.
Днi: спр. — 30; неспр. — немає.

Козеріг (22.12—20.01). Настав час облаштовувати оселю та стосунки з родичами. У роботi не соромтеся висловлювати новi iдеї, проявляти розумну iнiцiативу.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.

Водолій (21.01—19.02). Не дiйте всупереч обставинам i близьким людям — впертiсть нi до чого не приведе. Бiльше уваги придiляйте дiтям та їх розвитковi, це надихне вас на позитив.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.

Риби (20.02—20.03). Попереду напружений тиждень. Обставини, якi виникли, спонукатимуть вас якщо не до революцiї, то, як мiнiмум, до деяких змiн у вашому життi. Головне — не нав’язуйте свою думку iншим.
Дні: спр. — 25; неспр. 27.

Інша версія:

ОВНИ — триває процес внутрішнього перезавантаження, ви виходите на новий виток духовної еволюції, імідж кардинально змінюється. Космос транслюватиме через вас потужні енергопотоки, перетворюючи на яскраву свободолюбну особистість із революційним шармом, яка здатна запалити людей на великі звершення заради прогресу.

ТЕЛЬЦІ — пригальмуйте, смиренно скоріться течії подій — на неї ви не спроможні впливати. Запускається процес очищення підсвідомості, фізичний тонус — на мінімумі, підбивайте підсумки минулого року, моліться та славте Творця і мрійте, моделюючи майбутнє. Саме час позбутися самообманів, скинути саван ілюзій та прозріти.

БЛИЗНЮКИ, ваші дружні ряди поповнюються неординарними особистостями, життя б'є невичерпним джерелом — вливайтеся в його бурхливу течію, будьте активні, винахідливі — тоді реалізація соціальних устремлінь пройде «на ура».

РАКИ — шлях до професійної майстерності вас веде на кар'єрний Олімп, де відбуваються службові модернізації — з метою вписатися у віражі "духу часу". Однак цим не надто переймайтеся, для вас це другорядна тема, на чільному місці нині особисте щастя — ви за два роки чимало проґавили, тож тепер надолужуйте згаяний час, викохуючи в собі риси взірцевого сім’янина.

ЛЕВИ, тиждень промайне під кармічні акорди, пожинатимете плоди колишніх промахів, набираючись мудрості. Чому так сталося і за що – має хвилювати найбільше, і відповіді знайдуться, адже філософський світогляд розширюється, "приземленість" зникає, даруючи шанс доторкнутися до сокровенних істин. Те, що вчора дуже хвилювало, виснажувало — стане несуттєвим. Ідеали еволюціонують.

ДІВИ, якщо хочете зійти на вершину божественної любові — мерщій до дій! Під лежачий камінь вода не тече, нині ви володієте високим сексуальним потенціалом, який слід негайно втілювати в життя! Тема самовіддачі в партнерстві є найактуальнішою. Лишень не загрузніть у взаєморозрахунках — з`ясовувати, чий вклад більший — тільки псувати гармонійну атмосферу, адже можливості "половинки" набагато більші.

ТЕРЕЗИ, ваш життєвий шлях чітко визначений долею, тому уникайте можливих помилок, що загрожують фатальними руйнаціями — передусім в побудові партнерських мостів, де створюється підгрунтя для співпраці на майбутній рік із продовженням, підписанням нових контрактів, від яких залежать кар'єрні перспективи.

СКОРПІОНИ, хочете утриматися на кар’єрному плаву, мати владу над іншими — служіть їм вірою і правдою, дійте благородно, проявляйте творчу нетрадиційність в роботі, опікуйтеся родиною. Віддаючи частку себе, ви зростаєте духовно, збагачуєтеся матеріально. Багаття особистого щастя без турбот про долю людей може згаснути.

СТРІЛЬЦІ, настав час попустувати, випустити романтичну пару. Бавтеся, розважайтеся, закохуйтеся, знайомтеся із цікавими людьми (хай їхній статус вас не цікавить!), головне — насолода від усього, чим займаєтеся. Життя — театр, а ви — режисер на цій сцені, який ставить власні сценарії.

КОЗЕРОГИ — кар’єра, де триває ретроградний рух (але так треба!), є основним орієнтиром, тож чхати на професійну діяльність – опинитися на узбіччі соціуму. Паралельно модернізуйте помешкання, реалізуйте незатребуваний запал господарського ентузіазму під рідним дахом.

ВОДОЛІЇЇ, ваша реалізація сокровенних бажань витає в далеких краях, там відкриються нові перспективи, а точніше — воскреснуть давно призабуті старі проекти. Чарівність сприятиме адаптації в різноманітних умовах, активізує розквіт талантів і самоствердження в соціумі. Розширюйте коло знайомств — вам повсюди раді, двері скрізь відкриті. Розвивайте інтелект, "накачуйте" розумові «біцепси», ваша блискуча тямущість і ділова спритність — запорука тріумфу в будь-якій діяльності.

РИБИ, працелюб ви нівроку, а коли ще є матеріальний стимул — здатні гори зрушити! Вас природа обдарувала прекрасними талантами, які нині фонтанують, нині саме час «конвертувати цю валюту» на благо кар'єрного і матеріального зростання. Мудро лавіруйте між «хочу» і «треба», де потрібна ювелірна точність, аби не вскочити в чергову халепу
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини