Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 18:14:56

Гороскоп на наступний тиждень

16.03.2014   12:23Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Якщо оберете для себе тактику компромiсу, а в чомусь просто погодитеся, то зумiєте уникнути конфлiктiв i довгих суперечок. Наприкiнцi тижня потурбуйтеся про членів родини.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Телець (21.04—21.05).
Райдужнi новини змiнять не дуже приємнi, але все обертатиметься навколо однiєї теми — роботи та стосункiв iз колегами. Дiти також не дозволять вам сумувати.
Дні: спр. — 18; неспр. — 21.

Близнюки (22.05—21.06).
Не варто випробовувати долю, ризикувати — наслiдки навряд чи вас порадують. Із четверга ситуацiя змiниться на вашу користь. Для друзiв i колег ви виступатимете в ролi цінного порадника.
Дні: спр. — 23; неспр. — немає.

Рак (22.06—23.07).
У вас з’явиться привiд пишатися собою. А у вашому випадку нiщо так не надихає, як особистi перемоги. Наприкiнцi тижня вас чекають приємнi сюрпризи.
Дні: спр. — 19; неспр. — 22.

Лев (24.07—23.08).
У роботi виявляться неприємнi моменти, вiдкриється те, що досi для вас було таємницею за сiмома замками. Через це i вашi думки, i ваше ставлення до колег можуть змiнитися. У вихiднi уникайте екстриму.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Діва (24.08—23.09). На цьому тижнi сумувати буде нiколи, ви станете свiдком неочiкуваних подiй. У будь–якому випадку краще дiяти в командi. Ближче до недiлi ви визначитеся з планами на майбутнє.
Дні: спр. — 22; неспр. — немає.

Терези (24.09—23.10). Вiрогiднi сумнiви та побоювання, якi зникнуть ближче до четверга. Заплутанi ситуацiї стануть зрозумiлими, все стане на свої мiсця. Доведеться в чомусь поступитися власними iнтересами.
Дні: спр. — 23; неспр. — 20.

Скорпіон (24.10—22.11). Смiливо можете втiлювати в життя давнi мрiї. Ви не вiдчуєте себе самотнiми, на вашому боцi не лише зiрки, а й друзi та колеги.
Днi: спр. — 17; неспр. — 18.

Стрілець (23.11—21.12). Тиждень буде спокiйнiшим i вдалiшим за попереднiй. Тому можете смiливо планувати та дiяти. Дехто з близьких здивує вас прихованими талантами. Згадайте забутi навички, вони знадобляться, коли будете опановувати новi справи.
Днi: спр. — 20; неспр. — 21.

Козеріг (22.12—20.01). На цьому тижнi ви отримаєте цiкавi новини, корисну iнформацiю. Вдасться завершити те, на що не вистачало часу. Вихiднi присвятiть близьким людям i домашнiм справам.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.

Водолій (21.01—19.02). Перша половина тижня буде досить напруженою. Зараз не кращий час для особистої iнiцiативи, а ваша впертiсть може стати каменем спотикання у стосунках iз колегами.
Дні: спр. — 19; неспр. — 22.

Риби (20.02—20.03). Приготуйтеся вiдчути смак перемоги. Насолоджуйтеся заслуженими успiхами, проявiть себе в тому, що вважаєте за головне. Ви досягнете хороших результатiв. У суботу вас запросять на важливу розмову.
Дні: спр. — 21; неспр. 22.

Інша версія:

ОВНИ, затиснуті в примусових (кармічних) ситуаціях, виколисують в мріях про красиве майбутнє. Службова сфера (а точніше — плата за виконану роботу) — ось де все стане ясно і що змусить прийняти кардинальне рішення стосовно подальшої кар’єри. Однак ви схильні до самообману, навчіться вчасно ставити кордони своєму індивідуалізму.

ТЕЛЬЦІ, люблять вас всім серцем чи імітують почуття, стане чітко і зрозуміло...Це здетонує аналогічний імпульс у власній душі, створивши підґрунтя для подальших дій на особистому фронті. Живіть у мирі зі шлюбним супутником, а на роботі підлещуйтеся до керівництва (чоловіки можуть навіть закрутити службовий роман) і намагайтеся працювати з нетрадиційним підходом та творчим вогником, діліться своїм досвідом та переймайте чужий.

БЛИЗНЯТА, сімейні приховані проблеми, що тягнуться кармічним "хвостом", постануть перешкодою, яку слід усувати, залучивши спільні подружні ресурси, сімейні заощадження. Робота є хлібним місцем, де ви як хороший фахівець здатні достатньо заробити, тож проблеми, що виникли, можуть вирішитись.

РАКИ, сфера дружніх контактів переповнена шкідливим "баластом", настав час відсіяти зерна від куколю, залишивши в життєвій аурі осіб високої духовної культури. Не приятелюйте аби з ким, адже ви — яскрава харизматична персона, гідна відповідного оточення: "орел мусі не товариш".

ЛЕВИ, діапазон особистих бажань проявиться максимально, "оголивши" егоїстичні апетити; вдале балансування між "хочу" і "треба", де чужі інтереси домінують, допоможе визначитися, як діяти далі. Додаткова робота дає шанс поліпшити матеріальний стан, але уникайте перенавантажень, аби не нашкодити здоров’ю. Педантично дотримуйтеся відповідальності стосовно родини, шануйте фамільні традиції.

ДІВИ, перед вами постає завдання — знайти золоту серединку в стосунках "я-ти", створити гармонійний діловий (шлюбний) союз. Змініть своє ставлення до людей, життєвих цінностей, позбавтеся від негативних звичок, що заважають ідилії взаємин. Фаза повернення давніх боргів триває, всі, хто вам винен морально, матеріально, сексуально, мають повернути позичене, що сприятиме реалізації бажань, вселяючи впевненість у власних силах.

ТЕРЕЗИ, минулі буреломні стресові ситуації дарма не пройшли, ви затуркані й стомлені, сил обмаль, тому — відпочивайте... Якщо занедужали, то це природно, не панікуйте, організм ввімкнув механізм самозахисту. У вас попереду шалений карколомний місяць із фатальними подіями.

СКОРПІОНИ нині на гребені популярності, грають по крупному (і це правильно!), харизма сяє, від прихильників немає відбою, однак пустити в серце маєте лише того, хто сприятиме духовній еволюції. Не промахніться з вибором! І "на карту" поставлено кар’єрне майбутнє, тут ваші дії обумовлені консерватизмом, обережністю, прагматизмом, тож тримайте емоції під залізним самоконтролем.

СТРІЛЬЦІ, якщо вам бути генералом в сімейному гарнізоні комфортно і до вподоби, то на роботі все навпаки. Тут ви почуваєтеся під гнітом професійних навантажень та вимогливого шефа. Пильнуйте, аби вас кар’єра не поглинула з головою, відрізавши від світу. Ліпше станьте турботливою квочкою, яка дбайливо опікується підлеглими!

КОЗЕРОГИ,
ваші сімейні цінності священні, в чому ви вкотре впевнитеся під впливом бурхливих вражень, які отримали в процесі контактів з різними людьми. Ось-ось розпочнеться новий етап взаємин в шлюбі, з шефом, діловими компаньйонами, батьками, домочадцями. Мобілізуйтеся і майте на увазі: на першому плані професійна діяльність, реалізація кар’єрних задумів, а хатні справи є другорядними.

ВОДОЛІЇ випромінюють чарівність. Самооцінка правильна, ви глибоко знаєте, чого хочете, а що для цього треба вдіяти, чого вимагає реальність, тут чітко окреслиться, що стане імпульсом до дій і перейде в таємну фазу. З’являться чужі проблеми, які доведеться практично вирішувати, оскільки вони мотивовані кармічно. Нові знайомства, зустрічі — сигнали з минулого, які маєте переосмислити по-новому і знайти відповіді на чимало хвилюючих питань.

РИБАМ всюди раді, зустрічають з любов’ю та симпатією, енергопотенціал б’є невичерпним джерелом, тож саме час укріпити шлюбні узи, "влитися" в досвідчену ділову команду — формується база співпраці на майбутній рік. Втім, не забувайте про боргові "хвости", що повернулися з минулого — цьогоріч настав час розплати

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини