Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:38:36

Гороскоп на наступний тиждень, 3-9 лютого

02.02.2014   10:38Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Несподiвано ви зустрiнетеся з потрiбними людьми. У вас з’являться цiкавi проекти i перспективи. Бiльше спiлкуйтеся, але остерiгайтеся плiток.
Дні: спр. — 4; неспр. — 8.

Телець (21.04—21.05). На цьому тижнi ви займатиметеся сiмейними проблемами. Будьте готовi придiлити близьким бiльше уваги, нiж зазвичай. У справах краще надати перевагу давнiм питанням.
Дні: спр. — 9; неспр. — 5.

Близнюки (22.05—21.06).
Найближчим часом ваш девiз «не було б щастя, та нещастя допомогло». Без труднощiв не обiйтися, але саме завдяки їм ви отримаєте хороший результат.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.

Рак (22.06—23.07).
Незалежно вiд того, працюєте ви чи вiдпочиваєте, продумуйте свої плани i дiї заздалегiдь. Це допоможе вам не пропустити щось важливе.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.

Лев (24.07—23.08). Ви ризикуєте потрапити в неприємну ситуацiю, тому дотримуйтеся всiх правил i законiв. У вихiднi можливе сприятливе вирiшення наболiлих питань.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.

Діва (24.08—23.09). Вам доведеться змiнити свої плани, але не поспiшайте нарiкати на долю. Придивiться, i тодi ви знайдете позитив у тому, що вiдбувається. У робочих моментах намiчаються змiни у кращий бiк.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.

Терези (24.09—23.10). Ви завжди намагаєтеся тримати руку на пульсi, тож не дивно, що першим дiзнаєтеся новини. На цьому тижнi доведеться займатися фiнансовими справами. Уникайте сумнiвних пропозицiй.
Дні: спр. — 8; неспр. — немає.

Скорпіон (24.10—22.11). Несприятливий перiод для поїздок. А якщо все ж запланували кудись їхати, будьте уважнi. У власному життi доведеться зробити роботу над помилками.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.

Стрілець (23.11—21.12). Саме зараз ви зможете позбутися всього зайвого. Це стосується як речей, так i документiв. Останнiм часом вам доводиться займатися чужими проблемами. Знайдiть час i для власних iнтересiв.
Днi: спр. — 7; неспр. — 8.

Козеріг (22.12—20.01). Не варто пливти проти течiї, змiнювати обставини. Краще залишити все так, як є. Якщо не можеш змiнити ситуацiю, змiни ставлення до неї.
Дні: спр. — 5; неспр. — 9.

Водолій (21.01—19.02). Можливi сварки з оточуючими. Не переймайтеся через це, але й спалювати мости не радимо, оскiльки конфлiкт, який виник зараз, затягнеться не невизначений час.
Дні: спр. — 3; неспр. — 6.

Риби (20.02—20.03). Не забувайте, що запiзнюється саме той, хто не поспiшає. Якщо щось не вдається зробити, не поспiшайте самi й не примушуйте це робити iнших. Плануйте справи на четвер–п’ятницю, фортуна на вашому боцi.
Дні: спр. — 8; неспр. — немає.

Інша версія:

ОВНИ, якщо ви налаштовані експлуатувати святу дружбу аби ощасливити меркантильне «хочу», приготуйтеся пожинати гіркі плоди практичного розрахунку. З друзями вас об’єднують духовні цінності -- на них і орієнтуйтеся, тоді будете шанованими, популярними, станете серцем колективу, що задає імпульс груповим інтересам. Конфронтації уникайте, слідуючи правилу, краще поганий мир, ніж добра війна. І дбайте за родину, яка є благословенною.

ТЕЛЬЦІ, шлях до кар'єрного олімпу пролягає через серце шефа, колег, будьте винахідливими, в мистецтві оволодіти симпатіями керівництва, зав'язати панібратські відносини вас ніхто не повинен обскакати. Тут ви і таємний порадник і душевна відрада, службові секрети не розголошуйте, нашіптуйте на вухо конфіденційну, але лише достовірну інформацію, ваша поведінка має бути зразком блискучого солдата трудового фронту, без найменшого прояву амбітного фарсу. З благовірними кохайтеся й не сваріться за гроші.

БЛИЗНЮКИ, епіцентр доленосних подій -- в службовий офіс, саме тут вам можуть підсунути свиню, скомпрометувати, втім це знак, що треба працювати на віддачу (фахівець ви блискучий ), не чекаючи миттєвої подяки, та її і бути не може, оскільки ви проходите через водоверть кармічних ситуацій і можете розраховувати тільки на претензії. Шефа не дратуйте зухвалістю, а демонструйте службовий вишкіл, вписуйтеся в трудові графіки і бережіть здоров’я, як зіницю ока!

РАКИ, не бійтеся перешкод, труднощів, екстремальних ситуацій, героїчно дивіться в очі небезпеки, сміливим відкриті всі дороги. Ви переживаєте переломний момент, його мета -- переплавити накопичений негатив в позитив, аби кардинально змінити ставлення до життя і людей, викоренити в собі егоїзм, навчитися плідно співпрацювати, ділитися всім, чим послав Господь. Реорганізовуйтеся, вмирайте» і відроджуйтеся, як Фенікс з попелу, чистими і оновленими! І пильнуйте аби гроші стали яблуком чвар між вами та оточенням.

ЛЕВИ, облиште кар’єрні амбіції (це тема відпрацьована), приборкайте норовисте «Я»! Воювати з обставинами -- боротися з собою. Нині ви в тотальній залежності від їх величності «Реальності», не випускайте конфліктного джина з пляшки, адаптовуйтеся до змін у соціумі, професійних негараздів, що зробить вас сильнішими, авторитетнішими, сприятиме діловій і шлюбній гармонії. Неодруженим час паруватися, Всевишній пошле гармонійну половинку з якою житимете в щасті і любові, але під лежачий камінь вода не тече -- проявляйте ініціативність. Мати затишне домашнє гніздо, ось головне завдання долі. За руйнацію сімейних уз, вільне плавання будете покарані.

ДІВИ, піклуйтеся про здоров’я, негативне самопочуття свідчить, що донині ви здебільшого не отримували задоволення від роботи, що сприяло стресу і накопиченню шлаків в організмі. У гонці за збагаченням прогавили найцінніше, нині потрібні модернізаційні заходи на трудовому фронті (у начальства ви фаворит), аби полегшити працю, не виснажувати тіло і душу. Робіть ставку на власні энергетичні, грошові ресурси, ладьте з благовірними, вони палають ентузіазмом, який може піти в пісок, зате об’єднавшись зусиллями ви здатні разом перевернути гори.

ТЕРЕЗИ фонтанують енергією, життя прекрасне, беріть від нього, витискуйте все, що хочеться! Дорога ложка до обіду. Двері людських сердець гостинно відкриті, завойовуйте симпатії, насолоджуйтеся популярністю, розважайтеся, любіть, але тільки подружню половинку, ваші благовірні оригінальні й непередбачливі, однак це на благо -- стимулює ваш прогрес. Митців творча Муза з радістю візьме під своє крило, самореалізація пройде блискуче.

СКОРПІОНИ, останнім часом ваш акумулятор життєвих сил «сів», кожна крапля сил на вагу золота, таємні недруги точать за спиною списа, однак харизма сяє назло всім ворогам! Займіться сімейними справами, тут місце оптимальної самореалізації, де маєте стати зразковим сім’янином. Не воюйте з шлюбними обранцями, діловими партнерами. Справедливо і з розумінням поставтеся до їх вимог, критики, претензій. Останнє слово за вами. На службі гаряча модернізаційна пора: з натхненням накачуйте трудові «м'язи» і заробляйте гроші.

СТРІЛЬЦІ, як досягти взаєморозуміння із прагматичними колегами, реалізувати оригінальні ідеї на практиці?... Запалюйте творчим ентузіазмом, переконуйте в правильності і перспективності своїх задумів, організовуйте роботу по- новому, вам потрібно вийти із застою і крокувати в ногу з часом, тоді догодите працедавцям і поліпшите матеріальний стан. А ось з любовними пригодами пощастить, романтиків чекають приємні сюрпризи.

КОЗОРОГИ, як зійти на олімп особистого щастя, навчитися любити і бути коханими, гармонійно поєднавши духовне і плотське?... Завдання складне, але вирішальне. Станьте цікавим ерудованим співбесідником обранцеві, здатним задовольнити розумові апетити (тільки без напуття і критики!), не перетворюйтеся на агресора в домі, і «генеруйте» себе на віддачу, адже ви напрочуд чарівні, маєте колосальний енергопотенціал, тому завдяки щедрому донорству можете розширити особисту зону впливу до максимальних меж.

ВОДОЛІЇ, ваше завдання -- йти попереду, бути найкращими, захоплювати оригінальними ініціативами, упроваджувати ідеї для процвітання майбутнього серед людей, які вас люблять, цінують, готові підставити плече в критичну мить. Плекайте в собі милосердя, жертовність, діліться тим золотом з оточенням і впевнено рухайтеся по траєкторії особистих задумів. Зараз ви переходите кризовий рубікон, і маєте ухвалити важливе рішення стосовно сім'ї, усмиривши Его, однак це не повинно вплинути на кар’єру, що є першочерговою.

РИБИ, обласкані фортуною, однак життєве судно рухається по кармічному фарватеру, коли ніяких вольових кроків приймати не можна, розчищайте авгієві конюшні минулого року, використовуючи потужний власний енергопотенціал. Займайтеся добродійністю, творіть добро від щирого серця, це ваші спокутні жертви. Остерігайтеся малознайомих осіб, не слухайте те, що вам вкладають у вуха, нікого не судіть, а любіть людей всім серцем, що приєднає вас до океану Вселенської любові!

Останні новини Чернігівщини

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.