Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 05:34:42

Гороскоп на наступний тиждень, 13 - 19 січня

12.01.2014   10:49Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Ваш девiз на цьому тижнi: все, що робиться, на краще. І куди б зараз не направила вас доля, ви неодмiнно знайдете свою вигоду та iнтерес. Тому рухайтеся за течiєю. У вихiднi заплануйте зустрiч iз друзями.
Дні: спр. — 13; неспр. — 16.

Телець (21.04—21.05). Вас потягне на подвиги чи то вiд суму, чи то вiд бажання перевiрити власнi сили. Але не поспiшайте приймати рiшення. Тi, вiд кого залежить хiд подiй, навряд чи вас зрозумiють.
Дні: спр. — 14; неспр. — 17.

Близнюки (22.05—21.06).
Доля поставить перед вами жорсткi умови, тож дiяти доведеться в непростих умовах. Не переймайтеся, крiм обов’язкової роботи, у вас буде час i на розваги.
Дні: спр. — 19; неспр. — немає.

Рак (22.06—23.07).
Забутi контакти та випадковi знайомства можуть вiдiграти головну роль. Варто вiдзначити, що бiльшiсть вiдповiдей варто шукати в минулому, це допоможе по–новому поглянути на реальнiсть. Вихiднi присвятiть улюбленiй роботi.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.

Лев (24.07—23.08). Вам удасться дiзнатися багато цiкавого як у дiлових, так i в особистих справах. Незважаючи на душевний дискомфорт, доведеться комусь допомагати. У вихiднi чекайте гостей.
Дні: спр. — 15; неспр. — 17.

Діва (24.08—23.09). Перша половина тижня виявиться дуже насиченою, ви займатиметеся своїми та чужими проблемами. Вас намагатимуться задiяти у тих справах, до яких ви не маєте вiдношення. Але, можливо, саме цей досвiд буде корисним.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.

Терези (24.09—23.10). Придiлiть бiльше уваги справам i проблемам, якi потребують вашої активностi. Можливо, захочеться щось змiнити у собi. У другiй половинi тижня на перший план вийдуть сiм’я i близькi.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.

Скорпіон (24.10—22.11). Ви ризикуєте зробити непоправну помилку. Не приймайте рiшень зопалу i не порушуйте встановлених правил. Для вирiшення побутових питань i великих покупок для дому не кращий час.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Стрілець (23.11—21.12). Вашi захоплення принесуть значну користь у роботi. Ви зумiєте нестандартно вирiшити дiлове завдання. Для цього знадобляться порада i схвалення близької людини. У вихiднi зберiть близьких i друзiв.
Днi: спр. — 13; неспр. — 14.

Козеріг (22.12—20.01). Доля пропонує вам зробити роботу над помилками, настав перiод, щоб пробачити давнi образи. Декому з вас вдасться порозумiтися з колегами. Друзi приємно вас здивують.
Дні: спр. — 14; неспр. — 18.

Водолій (21.01—19.02). Майбутнi подiї стануть серйозною перевiркою для вашої професiйної компетенцiї. Будьте чесними, не берiть на себе бiльше, нiж можете виконати. Зараз не час стрибати вище голови.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Риби (20.02—20.03).
Тримайте емоцiї пiд контролем, iнакше не уникнути неприємностей. Це стосується робочих моментiв i особистого життя. Щоб не наламати дров, шукайте компромiси. Уникайте фiнансових махiнацiй.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.

Інша версія:

ОВНИ, життя набирає крутий розворот, ви всім єством прагнете до кар'єрного зростання, оскільки сягнули професійної досконалості, і це правильний шлях! Ділова конкуренція загостриться, миріться з суперниками, бо війна за принципом "око за око, зуб за зуб" призведе до поразки. Сімейні проблеми теж не пускайте на самоплин, стосунки "батьки-діти" виходять на фінішну пряму, потребуючи вагомих моральних і матеріальних внесків.

ТЕЛЬЦІ, якщо хочеться свіжих вражень, не шукайте їх, то від лукавого, вскочите в халепу! Ваш партнер холодний і неприступний, як скеля, однак це зовнішня маска, насправді він благородний, щедрий на любов та ласку, але не варто на нього тиснути, ждіть, коли визріє, достигле яблучко само впаде.

БЛИЗНЯТА, як мовиться, хто не ризикує, той не п'є шампанського, але зараз кидатися стрімголов у фінансову авантюру небезпечно, будь-які дії слід ретельно прорахувати. Здоровий глузд має взяти контроль над емоціями та егоїзмом. Якщо поставили за мету зробити важливу сімейну покупку, узгодьте всі "хочу" і "можна" з реальними можливостями.

РАКИ, формула вашого процвітання: "я плюс ти" дорівнює любовна ідилія. Про самостійність забудьте, наодинці ви, як птах з підбитим крилом, паруйтеся, ставте перед собою спільну ціль і разом крокуйте до неї. Досягти бажаного ви здатні тільки в союзі з чарівним, але прагматичним партнером. Віддайте йому ініціативу — нехай рулює і самостверджується!

ЛЕВИ, якщо опинилися у полоні обставин, переживаючи розчарування, крах надій, терпіть: бунт призведе до саморуйнації. Спокутуйте гріхи і вірте у все найкраще, яке згодом матеріалізується. Опікуйтеся сім'єю, творіть добро, живіть з чистою совістю, не завдаючи таємно людям зла, під впливом хворобливих фантазій. Події тижня мають кармічний підтекст, де робота та здоров'я потребують невідкладних дій.

ДІВИ, ламати — не будувати! Безтурботність, що переходить в бунт, радикалізм в діях, є фокусами чорних сил, які намагаються вас за будь-яку ціну дискредитувати у соціумі, діловому колективі, серед друзів. Якщо дорожите майбутнім, приборкайте заздрощі, опікуйтеся та любіть людей усім серцем (не розраховуючи на миттєву віддачу).

ТЕРЕЗИ, енергопотенціал зашкалює, однак спрямувати його в плідне русло складно. В професійних царинах панує диявольська атмосфера, моліться, аби Всевишній не дав клюнути на гачок посадових зловживань та занапастити душу, кар'єра, побудована на гріховних діях та беззаконності, вас погубить.

СКОРПІОНИ, лукавий манитиме популярністю насамперед ницих духом, спокушуючи пропагувати псевдонаціональні, патріотичні, культурні, сімейні цінності, що призведе до гріховного падіння разом з прихильниками, які вам свято вірять. Якщо не здатні розмежувати, де правда, а де кривда, підключіть раціоналізм, розумно і практично підходьте до знайомств, стосунків з близькими, колегами, сусідами.

СТРІЛЬЦІ, ревнощі, заздрощі, помста, бажання когось втягнути в авантюру, "розкошелити", взяти чи підсунути хабара, вкрасти є від лукавого. Це випробування, яке одержимі ненаситними плотськими потребами "хочу все і зараз" можуть не пройти і звалитися у гріховну прірву!

КОЗЕРОГИ, партнерські взаємини проходять випробувальний рубікон, сягнувши точки кипіння, так, як було раніше, вже не буде. Ви два могутніх лідери, яким на одному шлюбному судні мирно ужитися складно, кожен хоче бути капітаном, боротьба за кермо доходить до безладу. Неадекватна поведінка благовірних страшенно дратує, і не дивно, насправді партнер віддзеркалює вашу приховану сутність.

ВОДОЛІЇ, пожалійте себе, обмежте трудові навантаження. Роль коняки, що тягне робочого воза за кількох, є згубною, підірвете здоров'я. Час зійти зі сцени й перейти у підпілля (для ревізії минулого), публічна діяльність забрала у вас левову частку енергії, тепер почуваєтеся виснаженими, кожна крапля сил на вагу золота. Однак професійний аврал триває, кар'єра потребує колосальних інвестицій (на що чхати протипоказано).

РИБИ, дружба і кохання переплелися в один клубок. Двері майбутнього відкриті, але увійти туди можна за умови, що проведете ревізію в братському оточенні, залишивши поряд тільки вірних товаришів по духу, інтересам. Хтось із побратимів зійде з дистанції, а на його місце прийде особа, яка готова полюбити вас усім серцем

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини