Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 20:51:07

На конкурсі "Міс університет 2014" обрали найгарнішу дівчину з найкращих. ФОТО

22.12.2013   10:39Агенцiя

На конкурс краси “Міс університет 2014” в актовій залі нового корпусу НДУ глядачі збирались досить жваво. Усі поспіхом знаходили свої місця та з нетерпінням чекали початку. Ті, кому не вистачило місця тихенько стояли в кінці зали.

Прийшли й студенти, й викладачі, й родичі та друзі учасниць. Хтось із величезними букетами квітів, хтось із м’якими іграшками, хтось із іншими подарунками, ретельно впакованими в різнокольоровий папір.

Учасниці конкурсу перед початком «Міс університет» помітно хвилювались. Дехто за сценою проводив останні приготування, ретельно вкладаючи свої зачіски та поправляючи макіяж. Дехто перед конкурсом "проганяв” останні дефіле, крокуючи коридорами вишу.

Височенні підбори, правильно нанесений макіяж, вбрання — і тринадцять учасниць конкурсу виходять на сцену й виконують “вступний” танець.

Судді конкурсу говорили, що оцінювати красу досить важко, адже всі дівчата дуже гарні. Учасники журі наголосили, що зовнішність це лише невелика частина від краси людини. Втім, усім побажали успіху та перемоги.

Судили конкурс та вибирали найвродливіших шеф-редактор інтернет-видання “Уездные новости” Ігор Волосянкін, депутат міськради Володимир Мамедов, декан філологічного факультету Олександр Забарний, президент фітнес-клубу “Позитив” Галина Арвахі, директор нічного клубу «Космос» Данило Прокопець, депутат міськради Сергій Охонько, голова райради Олег Бузун, керівник відділу по роботі з депутатами Віталіна Пальоха, директор училища культури та мистецтв Людмила Ярмольченко .

Конкурс проводився дванадцятий рік поспіль. Учасниці — представниці всіх факультетів НДУ. Найбільше серед конкурсанток першокурсниць.

Дивували учасниці журі та глядачів дефіле в купальниках, східними танцями, власними талантами, відвертими танцями, піснями та виходом у маленьких чорних сукенках.

Суддівська колегія оцінювала претенденток на перемогу за гармонійністю образу, умінням рухатись, вишуканістю, якістю рухів, артистичністю, музичністю, відчуттям ритму, невимушеністю й так далі.

Зал гучними аплодисментами оцінював кожен виступ кожної учасниці.

Тринадцять дівчат кожного дня протягом кількох місяців день у день «відточували» навики моделей. Тринадцять претенденток на перемогу. Та «Міс університет» стала лише одна. Учасниці під номером два, Єлизаветі Саєнко, вручили корону та звання «Міс університет 2014». Передавала корону нинішній переможниці минулорічна красуня.

Єлизавета казала, що словами описати щастя, яке вона відчуває після отримання «титулу» не може. «Я досі не розумію де я та що зі мною сталося. Але я дуже рада», — розповіла «Уездным новостям» Ліза.

Мама переможниці конкурсу, Наталія Саєнко, говорила, що дуже рада за свою дочку та пишається нею. «Для мами завжди приємно, коли її дитина найкраща та найкрасивіша», — сказала Наталія Саєнко.

Перша віце-міс, Поліна Калитка, розповіла, що дуже рада тому, що вона стала першою віце-міс і зовсім не засмутилась, що не стала переможницею. «Я дуже рада та щаслива, що стала віце-міс. Я зовсім не розраховувала на перемогу. А тут — віце-міс. А за Лізу я дуже рада, бо вона моя краща подруга. І я можу сказати, що це наша спільна перемога», — сказала Поліна.

Та й інші учасниці не лишились без звання. Кожній, після підрахунку голосів, присвоїли свій «титул». Тепер університет має другу віце-міс, міс глядацькі симпатії, міс чарівність, міс грацію, міс артистичність, міс вишуканість, міс елегантність, міс фотомодель, міс оригінальність, міс конгеніальність, міс привабливість, міс загадковість, міс гламур, міс шарм, міс експресію.

Усім дівчатам-учасницям вручили подарунки, дипломи, золоті прикраси та квіти. А переможниці — підприємці Володимир Мамедов і Данило Прокопець подарували ювелірні прикраси. А депутат Сергій Охонько, перейнявши традицію свого шефа депутата ВР Івана Куровського, вручив іграшкового ведмедика.

Учасниці, глядачі та журі зійшлись у тому, що свято краси дійсно вдалось.


http://www.uezd.com.ua/page/na-konkursi-mis-universitet-2014-obrali-najgarnish

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини