Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 23:20:49

У Чернігові проходять святкові заходи до Дня Святого Миколая

19.12.2013   12:24

Напередодні Дня Святого Миколая Чудотворця 18 грудня у Чернігові за підтримки міського голови відбувся благодійний захід для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в дошкільних та навчаються в загальноосвітніх навчальних закладах нашого міста. Свято проходило в залі засідань управління освіти Чернігівської міської ради.

Всіх запрошених діток від імені міського голови щиро привітали секретар Чернігівської міської ради Олег Шеремет та начальник управління освіти міськради Володимир Купріяненко.

Такі свята для дітей обласного центру проходять кожного року і вже стали доброю традицією.

Олег Шеремет закликав дітей завжди слухатись своїх рідних і близьких та дбати про них. «Забезпечення інтересів дитини один із пріоритетів соціальної політики. Належні умови для дитини і сім’ї з дітьми є стратегічною інвестицією в розвиток України ХХІ століття. Її головна мета – відновити здатність сімей надавати дітям якісну освіту, забезпечувати їм усебічний фізичний і творчий розвиток, а також створити підстави для виховання всіх дітей у сімейному середовищі, незалежно від віку, стану здоров’я та інших обставин. Давайте творити добро на благо всіх родин та нашого міста, і тоді воно обов'язково повернеться до нас», - підкреслив секретар міської ради.

Цього дня подарунки та солодощі від гостей, а також гуманітарну допомогу від громадської організації «Центр медико-соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Відродження» отримали 177 дітей. Це діти, які виховуються в дитсадках та є учнями 1-6 класів чернігівських шкіл. Під час заходу зразковий художній колектив «Вокальна студія «Дивоцвіт» спеціалізованої школи № 2 з поглибленим вивченням іноземних мов (керівники Петро і Тетяна Мартиненки) продемонстрував присутнім свої таланти.

19 грудня привітання та подарунки отримають ще 148 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування – це учні 7-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Чернігова.
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.