Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:13:15

Гороскоп на наступний тиждень, 16-22 грудня

15.12.2013   12:19Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Звичне зараз видається не таким мiцним, тож радимо передивитися свої думки або методи. Наприкiнцi тижня ви займатиметеся домашньою роботою.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Телець (21.04—21.05).
Доля готує вам сюрприз, а який саме — стане вiдомо ближче до вихiдних. У ваших планах дещо може змiнитися, але вам не звикати до експромтiв. Ваш ентузiазм буде доречний як удома, так i на роботi.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.

Близнюки (22.05—21.06). Запланованi справи вдало вирiшаться у серединi тижня. Настає перiод, коли ви працюєте на перспективу. Те, що зробите зараз, може стати пiдмогою або перепоною, все залежить вiд вас.
Дні: спр. — 22; неспр. — 16.

Рак (22.06—23.07). Налаштуйтеся на удачу ближче до вихiдних. Це сприятливий час для вирiшення соцiальних питань, прояву талантiв i змiцнення авторитету. У понедiлок–вiвторок краще не ризикувати.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Лев (24.07—23.08).
Великому кораблю — велике плавання. Не соромтеся своїх амбiцiй, якщо багато працюватимете, то зможете досягти неабияких успiхiв. У п’ятницю чекайте сюрпризiв i приємних новин.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Діва (24.08—23.09). Тиждень буде доволi напруженим, ви вiдчуватимете дискомфорт через недоступну iнформацiю. До п’ятницi заплутанi ситуацiї проясняться. Декому з вас доведеться займатися фiнансовими документами.
Дні: спр. — 18; неспр. — 21.

Терези (24.09—23.10). Вам варто довiритися колегам або друзям у прийняттi рiшень, вони не тiльки вiдволiкатимуть вас приємною бесiдою, а й пiдкажуть правильний шлях у просуваннi до цiлi. У вихiднi вас чекає приємна вечiрка з друзями.
Дні: спр. — 22; неспр. — немає.

Скорпіон (24.10—22.11). Друга половина тижня буде вдалiшою. Натхнення вистачить на цiлий полк, тому вiд вас залежить, як розвиватимуться подальшi подiї. Остерiгайтеся сумнiвних оборудок.
Дні: спр. — 20; неспр. — 22.

Стрілець (23.11—21.12). Фортуна дає зелене свiтло, скористайтеся вдалим часом для вирiшення найважливiших справ. Не пасуйте i не лiнуйтеся, проявiть себе, спробуйте додати щось нове до свого iмiджу.
Днi: спр. — 19; неспр. — 20.

Козеріг (22.12—20.01).
Ви ризикуєте зiпсувати стосунки з керiвництвом або колегами. Намагайтеся бути стриманiшими, знайдiть слушний момент для висування вимог. Наприкiнцi тижня доля посмiхнеться вам.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.

Водолій (21.01—19.02). Вам видається, що всi хмари згущуються над вашою головою. Незабаром доля дасть можливiсть вiдiгратися — вдалий i активний час не за горами. Залишається трохи почекати.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Риби (20.02—20.03).
Присвятiть цей тиждень завершенню давнiх справ, виправленню помилок. Це звiльнить простiр для свiжих iдей, вдалих планiв у найближчому майбутньому. Будьте вимогливiшi до себе.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Інша версія:

ОВНИ опинилися в конфронтаційній атмосфері (до 26 липня), звідти швидко вискочити героєм не вдасться. Адаптовуйтеся, коли щось не по-вашому, змиріться, уникайте сутичок, боротьба з ворогами -- то війна з собою. Зате в діловому ( шлюбному) союзі ви чудово загартуєтеся, навчившись поважати чужі інтереси, ділити щастя й горе порівну. Бити горшки та рушати в самостійне «плавання» є повним безглуздям. Сприймайте життя не під мікроскопом, а через філософську призму, дбайте за сім’ю, кар’єру. Це гарячі епіцентри, що є рушійною силою: кохайтеся з роботою (до 5 березня), або шефом, колегою і кар’єра піде вгору, а під рідним дахом голубтеся з рідними та очікуйте поповнення в сім’ї, що є Небесним благословінням.

ТЕЛЬЦІ у вашому світогляді йде еволюційний переворот, міняються життєві цінності, релігійні уявлення. Відповідно намічається прогрес і в особистому житті, але при умові, що поставите «треба» на чільне місце, це наказ небес. А будете керуватися персональними "бажаннями, канал життєдайної енергії заблокується. Крокуйте в парі з вірними союзниками (подружжям), вони капітани на судні, нехай кермують, самостверджуються, те що вони хочуть для вас є головним, тоді й власні задуми реалізуються. На службі гаряча пора (до 26 липня), трудіться, на ходу вчіться, набираючись практичного досвіду, демонструючи фахову обізнаність.

БЛИЗНЯТА, будуйте партнерські мости на тлі духовної єдності. Вам потрібен благородний релігійний партнер з яким гуртує спільна мета, сумісні ділові, матеріальні інтереси. Любов це не лише полум’яні емоційні пристрасті, але й конкретна земна турбота один за одного, уміння піти на жертви. Не намагайтеся нікого «залигати», якщо спалахне боротьба амбіцій, приборкайте претензії й дипломатично «розруліть» напружену ситуацію. Тоді авторитет тільки зміцніє. І гарно приберіться, відновіть по моді гардероб, зовнішній вигляд -- це ваша візитна картка.

РАКИ рухаються улюбленим темпом (як і притаманно від природи): крок вперед два назад, все таємне яскраво висвітлюється, спопеляючи фобії, страхи, самообмани. Однак тут можливі фатальні проколи через власну провокаційну поведінку. Не ухвалюйте серйозних рішень самостійно, фортунитиме тільки в союзі з надійними практичними партнерами і вони є у вашому полі. Увага одинакам, без пари ви, як нитка без голки, шукайте улюбленого супутника, до 6 березня Богиня Кохання опікуватиметься любовним щастям. У подружніх пар свято насолод, кайфуйте, чарівні обранці триматимуть вас на магніті сексуальних бажань (до 6 березня).

ЛЕВАМ судилося бути талановитим режисером власних сценаріїв на соціальній передовій і «партизанити» на підпільному фронті, зберігаючи внутрішню цілісність і маскуючись. Якщо на публічній арені ви на парадному коні, то в конспіративній царині, де доводиться вести активну закулісну діяльність, лукавий крутить хвостом, спокушуючи до помилкових дій. Дбайте за родинне благополуччя, з Любов’ю працюйте, службові романи дозволяються, якщо це наснажує і підвищує продуктивність праці. На дружніх теренах зміни, так, як було раніш, вже не буде, хтось із побратимів відсіється, бо стосунки себе вичерпали, не жалкуйте, святе місце пустим не буває.

ДІВИ тримайтеся сім’ї, там виколисується ваша духовність, Бог дає благодать. На роботі, якщо хочете більше заробити, хапайтеся за все, де маєте фаховий хист, і не вступайте в розбрат з шефом. Тиждень забарвлений любовним романтизмом, наповнений амурними пригодами. Охмурити когось труднощів не складе, взаємини ризикують прийняти серйозний оборот, закружлявши у вальсі полум’яної пристрасті. З впливовими друзями пильнуйте, тут ви сапер, що має вчасно знешкодити міну в стосунках, аби не нагрішити.

ТЕРЕЗИ, про спокій забудьте, життя вирує, рухайтеся, спілкуйте, зав’язуйте нові стосунки, наповнюйте серце тонізуючими враженнями, зміна обстановки є життєдайним стимулом, дарує унікальні можливості збагатитися досвідом, навчитися новому. В родині беріть кермо у власні руки, тут без вашої хазяйської «жилки» ніяк не можна. А в кар’єрній сфері реалізовуйтеся, як фахівець, користуючись привілеями сильних світу цього, і пильнуйте, аби не потрапити в тенета посадових зловживань, чужої недолугості, безграмотності, бо станете цапом відбувайлом. Фаховий імідж -- святая святих!

СКОРПІОНИ, ви адмірал на судні, яке не сяде на мілину, якщо прагматично вестимете його до поставленої мети, балансуючи між «хочу» і «треба». Ви виразник інтересів суспільства, з глобальним розмахом, місія висока і наснажлива, що ницим егоїстам зі шкурними потребами не під силу. Озирайтеся назад (за спиною ворожі провокації), утримайтеся від блефувань в моменти запаморочень популярністю, бо то фокуси темних сил, що заплямують славний імідж. До нових знайомств ставтеся з радістю, любіть кожну нову людину, що входить у ваше буття.

СТРІЛЬЦІ, рівень популярності залежатиме від уміння правильно себе позиціонувати скрізь. Пильнуйте, аби сісти в свої сани. Тоді на шляху самореалізації перешкод не існуватиме. Якщо виникнуть непорозуміння з оточенням, то знак, що на внутрішньому плані у вас дисгармонія, ніхто не винний, погасіть в собі пристрасті. З прибутками все чудово, вчасно розплачуйтеся з боргами і платіть кривдникам тільки добром, бо зло примножує зло. І неодмінно кайтеся в допущених гріхах!

КОЗОРОГИ, кармічна смуга на завершальному етапі, пильнуйте, аби партнери не підсунули свиню, бідолахи перебувають в ілюзіях, і ризикують заварити кашу, яку і вам доведеться сьорбати. Давніх ворогів не проклинайте, а благословляйте і подружіться з ними. Нині ви сяєте чарівністю, що магічно впливає на людей, обеззброює недругів, сприяє вирішенню різноманітних проблем. Тож іноді достатньо мило посміхнутися і ворог без бою здається в полон. На професійному фронті кипить робота, працюйте на совість і статки примножаться. Маєте шанс до 26 липня стати «ударником труда».

ВОДОЛІЇ
, в амплуа партнера ви благородний лицар і коханець, що наснажує й окриляє на любовні подвиги. У чоловіків спалахне таємне захоплення, про що не слід розголошувати, тихо кохайтеся (до 6 березня), будуйте кар’єру, примножуючи фахові та матеріальні здобутки. На службі діапазон можливостей заробити (та одночасно підробити на стороні) колосальний, працюйте не через пень колоду, а добросовісно, «гнати халтуру» заборонено, то провокації від лукавого.

РИБИ,
мисліть глобально, будуйте далекосяжні плани з перспективою на майбутнє. Ключова тема –професійна діяльність, тут ви зростаєте як творча особистість, наповнюєте енергією життєвий акумулятор. А в рідних стінах йде «розрядка» накопичених ресурсів в турботах на благо родини. Фортуна вас надзвичайно пестує на амурному подіумі, посилає відданих люблячих друзів, перевіряйте істинні почуття, слухаючи серце, аби не вскочити в пастку до лукавого. І більше рухайтеся, далеко від домівки доля приготували сюрпризи, які змінять життя на краще.

umoloda.kiev.ua, kreschatic.kiev.ua

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини