Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:04:41

Гороскоп на наступний тиждень, 2-8 грудня

01.12.2013   12:13Агенцiя

Прагнення до успiху може принести найактивнiшим Овнам гiднi результати. Здоровий глузд допоможе визначити, хто друг, а хто – ворог. Жiнок-Овнiв чекає знайомство або зустрiч, яка може стати причиною душевного неспокою.
Сприятливi днi: 5, 6; несприятливi: немає.

Багато Тельцiв будуть схильнi старанно виконувати свої обов’язки, допомагатимуть людям із близького оточення подолати емоцiйні або ментальні кризи. Усе сприятиме зростанню авторитету Тельцiв.
Сприятливi днi: 2, 4; несприятливi: 3.

Бiльшостi планів Близнюків цього тижня судилося здiйснитися. Ймовiрно, Близнюкам доведеться згаяти час, щоб налагодити стосунки з оточуючими, переглянути свої плани. Свiжi iдеї або нестандартнi рiшення забезпечать вагомий результат.
Сприятливi днi: 2; несприятливi: 6.

Раки можуть опинитися в складній ситуацiї, але зорiєнтуються вони легко. Завдяки iнтуїцiї та розрахунку, можливi успiхи у мистецтвi, особистому життi. Тиждень iлюзiй i провокацiй. Навiть вiдродження почуттiв, емоцiйний пiдйом, властивий Ракам, виявляться самообманом.
Сприятливi днi: 7; несприятливi: 5.

Цього тижня, у тих хто народився під знаком Лева, будуть сприятливi новi довгостроковi програми i рiшення. Чоловiкам пощастить бiльше. Хороша звiстка може зняти напругу, що виникла. Тиждень невдалий для жiнок, які займають керiвнi посади. Можливо, не вдасться впоратися з деякими проблемами, якi раніше здавалися несуттєвими.
Сприятливi днi: 6; несприятливi: 8.

Зірки прогнозують Дівам труднощi у спiлкуваннi або побутовий клопiт. Вважається, що цей тиждень сприятливий для боротьби з пристрастями. Він мине пiд знаком милосердя, любовi та прощення. Хороший час для занять спортом, фiзичними вправами, спiлкування, укладення шлюбу, зачаття.
Сприятливi днi: 5; несприятливi: 4.

Фiнансове становище Терезiв стабiлiзується. Особисте життя може бути спокiйним – середина тижня налаштує представників цього знаку на внутрiшню рiвновагу i гармонiю з навколишнiм свiтом.
Сприятливi днi: 3; несприятливi: 6.

Скорпiони залишатимуться зовнi спокiйними i байдужими, але їхнi почуття будуть загостренi та схильнi до частих коливань. У натхненних людей вiрогiднi прозрiння, якi їм не вдасться донести до однодумцiв.
Сприятливi днi: 8; несприятливi: 2.

Зiрки обiцяють Стрільцям успiх у професiйній дiяльностi. Сприятливий тиждень для подорожей, звернення до органiв влади, громадських установ.  Захопленiсть справою i вмiння рацiонально розподiляти час позитивно позначаться на результатах роботи. Але в особистому життi вiрогiднi розчарування. Нове знайомство може не мати очiкуваного продовження.
Сприятливi днi: 4; несприятливi: 6.

Козероги можуть досягти успiху у фiнансових справах, проте через необачнiсть ризикують втратити значну суму. Вдалий тиждень для вирiшення сiмейних проблем. Сприятливий час для придбання майна, будiвництва, ремонту.
Сприятливi днi: 6; несприятливi: 7.

Хороший тиждень для колективної роботи, активного вiдпочинку. Сприятливий перiод для фiзичних вправ, перебування на свiжому повiтрi. Водолiї не будуть налаштовані на серйозні справи. Позначиться втома, накопичена за минулий тиждень. Емоцiйний стан може бути нестабільним.
Сприятливi днi: 5; несприятливi: 2.

У Риб імовірні проблеми особистого характеру. Тиждень припускає розчарування. Риби не готовi до стосунків, якi докорінно змiнять їхнє життя. Вiрогiднi непорозумiння з представниками влади.
Сприятливi днi: 5, 7; несприятливi: 4.

Інша версія:

ОВНИ, події тижня відбуватимуться за кармічним сценарієм, де свобода вибору обмежена, пливіть смиренно за течією обставин, без нарікань навіть в збиток собі робіть те, що від вас вимагається, благодійність повернеться сторицею. Цього року ви проходите фазу сповідування високих ідеалів, які є Божим орієнтиром, тому дивіться на речі з глобальних висот й не длубайтеся у дрібницях, орел за мухами не ганяється! Те що під «ногами» не повинно гальмувати еволюційний поступ.

ТЕЛЬЦЯМ ймовірно доведеться зіткнутися з речами, яких таємно боялися, але вони неминуче наздогнали вас, змусивши усередині вбити заячий страх (перед залежністю від когось чи чогось) і відродитися мужнім свободолюбивим биком, якого тримати під каблуком неможливо. Трансформаційний вплив парних взаємин набирає обертів, ніжно любіться, щиро піклуйтеся один за одного, побажання обранців – святе, тоді ваш союз отримає нове дихання і буде процвітати ще довго.

БЛИЗНЮКИ, прагніть, всупереч всім підступам і побутовим перешкодам, до партнерської ідилії, поставивши на п'єдестал інтереси супутників! Але це не означає, що про власну вигоду слід забути. Будьте дипломатичним гравцем і спрямовуйте вогонь самоствердження половинки (ділового компаньйона) на благо спільних сімейних (кар’єрних) здобутків. Все, що вас об'єднує – це потужний двигун і йому призначено вивести подружню (на роботі ділову) ракету на орбіту успіху.

РАКИ, гайда до роботи! Ваша сила духу гартується в благородному служінні близьким, рідним, суспільству, адаптуйтеся до нових трудових обов'язків, ви фонтануєте творчим натхненням і робочим энтузіазмом, а це запорука кар'єрного зростання. Тільки не нав'язуйте нікому особисті переконання, це провокуватиме конфлікти, якщо ті цінності, які сповідуєте, для вас є нормальними, для інших просто маячня. І тримайте на прив’язі шлюбних обранців, бо вони такі чарівні, що суперники можуть їх поцупити!

ЛЕВИ, стартував місяць святкового феєрверку. Веселіться, розважайтеся, але майте на увазі: задовольнити репертуар багатогранних бажань не вдасться, спокуса піти на любовну авантюру величезна і там ви ризикуєте лягти смертю хоробрих на полі битви з власними помилками. Тільки зневірятися не слід, всі мінуси згодом відшкодуються Небесами.

ДІВИ відчувши могутній імпульс до внутрішнього розвитку і творчої самореалізації, візьміть на озброєння, отримані раніше навики і неодмінно прислухайтеся до здорового глузду. У сімейному житті настають кардинальні зміни, тому не шукайте пригод на стороні, доля наказує створити затишне домашнє гніздо, не ворогувати з благовірними, а віддано любити та поважати один одного, тим паче, для супутник вас обожнює. А кар’єрні устремління --то другорядне.

ТЕРЕЗИ, «вистрілюючи» себе в світ, регулюйте енергію бажань, поставивши на чільне місце «треба»! Втім викладатися на всі «сто» ліпше заради сімейного щастя, в домашніх царинах до 6 березня оселилося маленьке щастя, тут і голубтеся з благовірними. На роботі ви і фаворі, маєте привілеї, підлещуйтеся до шефа (то благодатний покровитель) та займайтеся улюбленою роботою. Гріти чуба за кількох не слід, спровокуєте психосоматичні та фізичні розлади. Зосередьтеся на сфері навчання, спілкуйтеся з людьми високої духовної культури, розширюйте коло знайомств, де знайдуть високо впливові багаті персони, з яких пізніш матимете зиск.

СКОРПІОНАМИ рухає неприборкний вогонь бажань, хочу все і зараз! Бережіть моральний імідж, зважено приймайте рішення, іспит на правильність вибору триває. Бо через відсутність «гальм», в розважально-романтичному пориві за шаленими задоволеннями ризикуєте зруйнувати те, що з такою старанністю створили раніше. Забавні пригоди, на жаль, не принесуть очікуваного стимулу в любовній сфері і ви опинитеся у вирі розчарувань зі спорожнілим гаманцем.

СТРІЛЬЦІ на олімпі самоствердження, владне самолюбство торжествує, енергопотенціал б'є ключем, лібідо зашкалює. Реорганізуйте себе на внутрішньому плані, попереду колосальні стартові можливості куди без психологічної «перебудови» доля не пускає. В рідній домівці хоча і напружена атмосфера, але все поправимо, трудитеся ви на славу, багатієте, тож завдяки матеріальним здобуткам можна вирішити чимало болючих проблем. Плідна фінансова смуга триватиме до 6 березня, не прогавте вигідні ділові пропозиції і вчасно розкошелюйте давніх ділових компаньйонів!

КОЗОРОГАМ розкриється багато таємниць, пелена ілюзій спаде, сумніви розвіються. Втім отримавши сокровенну інформацію, не розтринькайте її в процесі примарних розмов з мало знайомими особами, менше висловлюйте припущень, нікого не судіть да не судимі будете. Нині ваша чарівність яскраво розцвітає, активізуйте інтимну сферу, але не на стороні, а з благовірними, шлюбні узи благословенні Всевишнім (до липня). Якщо коло друзів зменшилося, так треба, то доля «відсіяла» тих осіб, які вам уже не потрібні.

ВОДОЛІЇ, вас боготворять! Але як наситити життєві судини цими благодатними флюїдами, не розплескати їх із-за капризів Его?... Тілесні утіхи в радість, якщо закрутили таємний роман, насолоджуйтеся, але подалі від заздрісних очей публіки, стосунки несуть прагматичний підтекст, адже підсвідомо ви налаштовані тільки на пасію, що має високий посадовий, професійний статус. На роботі радо тягніть давнього службового воза, підробляйте на стороні, і «шнуркуйте» перед суворим босом. Доленосний компас вказує на професійне удосконалення, повільний кар’єрний рух, застій тут є регресом.

РИБИ, будьте ближче до шефа, службове сходження у розпалі, всі сили кинуті на кар'єрний фронт, а особисте життя відсунуте на задній план. Це нормально, дорога ложка до обіду. Проте не все так гладко, передбачається конкурентна боротьба, затяті матеріалісти суперники (подружіться з ними!) спуску не дають, хоча вас пестуна фортуни (до липня) і блискучого фахівця це лише підхльостує та гартує дух, пробуджує творчі джерела. На любовному фронті благодать, однак тут і лукавий не дрімає, аби штовхнути вас на гріх.

Крещатик, КОЛО

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини