Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 23:02:44

У Чернігові відбулася прем’єра рок-опери "Стіна". ФОТО

17.09.2013   12:38

14 вересня у Чернігові відбулася презентація рок-опери "Стіна" у виконанні клубу "ПерсонА38"

Цей твір за мотивами легендарного твору "The Wall". Ідейний натхненник твору, бас-гітарист гурту “Pink Floyd” Роджер Уотерс, вклав у композиції свої власні відчуття, переживання подій, які відбувалися з ним у дитинстві, юності та молодості.

Головний герой цієї рок-опери рок-музикант на ім’я Пінк. Цеглинами “СТІНИ”, яка утворилася навколо Пінка та відгородила його від зовнішнього світу стали: загибель батька у Другій світовій війні, надмірна опіка з боку матері, жорстоке поводження вчителів у школі, зрада дружині, пристрасть до алкоголю та наркотиків, хворобливе уявлення про власну велич.

Знаходячись у зеніті слави, Пінк відчуває себе одиноким, спустошеним, розчавленим. Одного дня він втрачає сенс життя і робить спробу покінчити з життям. В останню мить його рятують лікарі.

Після невдалої спроби самогубства Пінк перетворюється на жорстокого, одержимого тирана, який ладен знищити половину людства. Хвороблива уява звеличує його “Eго”.

Протягом двох годин глядачі спостерігали за дійством на сцені. І кожен задавався питанням чи зможе Пінк зруйнувати “СТІНУ” самотності, зневіри, жорстокості? Чи буде він прощений самим собою та соціумом? Відповіді на ці питання у кожного свої. Але стіна, яка будувалася героями на сцені протягом рок-опери, була зруйнована.

Щоб якісно і фахово виконати всі ролі в постановці музикантам та співакам довелося не лише репетирувати кожного дня по декілька годин, а і вчити партитури, ноти, займатися вокалом, вивчати музичну грамоту. І ця праця була оцінена глядачами. Акторам аплодували стоячи і довго не відпускали зі сцени.

У жовтні відбудеться другий повний показ рок-опери в Чернігові. А потім музична концесія "ПерсонА38" почне роботу над створенням народного музично-драматичного театру, куди запрошує талановитих та тих, хто хоче працювати і творити.

ФОТО Дмитро Лук’янов

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини