Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 02:03:45

Опубліковані перші творчі роботи на конкурс до Дня міста

10.09.2013   14:48

На початку вересня в Чернігові було оголошено конкурс на краще ессе "Згадаємо їх поіменно!". Ініціатором конкурсу виступив перший заступник чернігівського міського голови Сергій Андрос та депутати міської ради

У рамках проголошених Президентом України соціальних ініціатив щодо підтримки та розвитку талановитої молоді у м. Чернігові стартує конкурс творчих робіт серед студентів вищих навчальних закладів.

Перший етап конкурсу “Згадаймо їх поіменно!”, присвячений 70-й річниці визволення Чернігова від фашистських загарбників, відбувається в ці дні.

За інформацією студентського порталу Чернігова на конкурс подали роботи 7 учасників:

Євгеній Широкий, ЧДТУ 
Микола Руденок, ЧНПУ імені Т.Г.Шевченка
Олексій Семибратов, ЧНПУ імені Т.Г.Шевченка
Галина Савенко, ЧНПУ імені Т.Г.Шевченка
Сергій Мекшун, ЧНПУ імені Т.Г.Шевченка
Юлія Ковтун, ЧНПУ імені Т.Г.Шевченка
Олександр Недогода, ЧДТУ

З 16-го по 18-те вересня (орієнтовно) відбудеться смс-голосування, за результатами якого будуть визначені дві кращі роботи на “Призи глядацьких симпатій”. Учасники конкурсу можуть рекламувати свої роботи в соціальних мережах, на сайтах, форумах і т.д.

Нагадаємо, що всього будуть визначені 7 кращих робіт (5 за рішенням журі і 2 за результатами смс-голосування), автори яких отримають грошову винагороду.

Якщо Ви бажаєте взяти участь у конкурсі, то потрібно написати твір-ессе. Вимоги до змісту: робота повинна бути виконана у формі твору-есе і містити опис біографії, окремого вчинку, вражень автора від спілкування з реальними учасниками Великої Вітчизняної війни і т.д. Це можуть бути родичі, сусіди, знайомі, яким ми завдячуємо Перемогою.

Обсяг – 1–2 сторінки, формат А4, інтервал – 1,5, шрифт – Times New Roman, кегль – 14, мова – українська, російська.

Нагородження переможців відбудеться у рамках міських заходів з нагоди 70-ї річниці визволення Чернігова від фашистських загарбників. (орієнтовно 20 – 24 вересня).

Роботи надсилати на адресу електронної пошти novosti@stydent.org.ua. Обов’язково вказувати прізвище, імя, по батькові автора, номер мобільного телефону, назву вищого навчального закладу, факультет (Інститут) та номер групи.

Учасники конкурсу: студенти вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівня акредитації м. Чернігова. Конкурсант, який подає роботу для участі в конкурсі, погоджується, що організатори залишають за собою право публікації та поширення кращих творів з урахуванням авторських прав конкурсанта.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.