Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 18:24:16

Гороскоп на наступний тиждень

09.06.2013   10:11Агенцiя

Овен (21.03–20.04). Зараз не зовсiм доречно щось переробляти в життi або експериментувати.

Не намагайтеся бути лiдером, пливiть за течiєю, бережiть сили. На цьому тижнi чекайте фiнансовi надходження.
Дні: спр. – 13; неспр. – 15.

Телець (21.04–21.05). Вашi дiї i мотиви – це загадка для оточуючих, а вам, у свою чергу, важко зрозумiти iнших людей. Щоб змiнити ситуацiю, будьте вiдвертiшi. Вам запропонують цiкавий проект, вiд якого важко вiдмовитися.
Дні: спр. – 11; неспр. – 14.

Близнюки (22.05–21.06). Настав перiод для змiн у життi, смiливо берiться за новi справи – удача на вашому боцi. Другу половину тижня радимо провести в компанiї друзiв.
Дні: спр. – 12; неспр. – 15.

Рак (22.06–23.07). І на роботi, i на вiдпочинку розглядайте вигiднi та цiкавi варiанти. Начальство помiтить нарештi вашу працьовитiсть, тож винагорода вже у вашiй кишенi. Тим, хто вирушає у поїздку, можливi туристичнi привiлеї.
Дні: спр. – 14; неспр. – 13.

Лев (24.07–23.08). Не нарiкайте на долю, все залежить вiд вас самих. Знайдiть можливiсть зайнятися домашнiми клопотами. Корисною для вас стане робота над помилками.
Дні: спр. – 14; неспр. – 11.

Діва (24.08–23.09). Останнiм часом ваше життя нагадує дежа вю, але все вiдбувається на вашу користь зi знаком “плюс”. Уникайте незрозумiлих ситуацiй, на роботi можливi iнтриги та плiтки. Незважаючи нi на що, залишайтеся людиною.
Дні: спр.– 16; неспр. – 10.

Терези (24.09–23.10). Що стосується роботи, дуже важливо придiлити увагу давнiм проектам. Як кажуть, нове – це добре забуте старе. Друзi та близькi зроблять вам цiнну послугу. У декого з вас з’явиться можливiсть виїхати на вiдпочинок за кордон.
Дні: спр. – 15; неспр. – 12.

Скорпіон (24.10–22.11). Щоб реалiзувати новi iдеї, закiнчiть те, що почали ранiше. На перший план вийдуть стосунки з колегами, не соромтеся визнавати поразку. Фiнансовi прибутки на цьому тижнi стануть для вас приємною несподiванкою.
Дні: спр. – 13; неспр. – немає.

Стрілець (23.11–21.12). Мудрiсть i терпiння, як завжди, дуже доречнi. Не конфлiктуйте з близькими, не намагайтеся нав’язувати комусь свою думку. За можливостi не користуйтеся транспортом, є велика небезпека для життя.
Дні: спр. – 12; неспр. – 14.

Козеріг (22.12–20.01). На цьому тижнi загостряться кризовi ситуацiї, вам треба буде зробити нелегкий вибiр i поставити крапку у давнiх справах. Завдяки позитивному настрою ви зможете залучити друзiв до спiльних проектiв.
Дні: спр. – 15; неспр. – 11.

Водолій (21.01–19.02). Ваша впертiсть, як не дивно, допомагає долати труднощi не тiльки на роботi, а й у спiлкуваннi. На вихiднi не засиджуйтеся вдома, вiдпочинок не природi буде приємним.
Дні: спр. – 12; неспр. – 13.

Риби (20.02–20.03). Щоб досягти кращих результатiв, проявiть свою оригiнальнiсть. Ваша пiдтримка дуже потрiбна друзям i близьким. У поїздках будьте готовi до приємних сюрпризiв.
Дні: спр. – 14; неспр. – 11.

Інша версія:

ОВНИ, добросовісне виконання обов’язків є найактуальнішим. Приготуйтеся до терплячої, ретельної, акуратної роботи, плекайте в собі дисциплінованість, пунктуальність. Вказівки безпосереднього начальства, зауваження та поради колег, помічників, дуже цінні і пропускати повз вуха їх протипоказано. Якщо всидіти на одному місці скучно, рушайте в мандри (то життєдайний тонік) за пригодами, де чекають сюрпризи, однак утримайтеся від спокус і памятайте сімя – святе, то царини щастя й реалізації бажань разом з благовірними.

ТЕЛЬЦІ, реалізація глобальних бажань йде успішним темпом. Облаштовуйте сімейне гніздо, тут ваші королівські замашки вже не роздратовуватимуть родину, а будуть в радість. Фінансовий стан також поліпшиться, можливі вигідні ділові пропозиції, які можна офіційно оформляти. На любовному небосхилі гроза пройде, хмари розвіються, кохайтеся і памятайте поступливість благовірним, спільність уподобань, компроміс інтересів є щасливою перепусткою у майбутнє. Бути наодинці категорично протипоказано. Тільки в союзі вас благословляє бути доля!

БЛИЗНЯТА, ви володієте могутнім енергопотенціалом, маєте силу, владу, здатні гори перевернути, якщо згуртуєте під свої прапори союзників та симпатиків. Сміливо дебютуйте в сферах, які вам до вподоби, реалізовуйте задумане, а побутова суєта-суєт, непорозуміння з родиною сприймайте спокійно, так треба. На середечних теренах все чудово, насолоджуйтеся взаємним коханням і зітхніть з полегшенням: чорна смуга (9 місяців), де мучив клятий лукавий, вже позаду… тепер вас оберігатимуть білі янголи.

РАКИ, богиня чарівності у вас в гостях, і допоможе згармонізувати внутрішню та зовнішню красу, зробити вас магічно привабливими. Подбайте за модний туалет, грамотно організуйте свій час та спілкування, живіть за раціональним графіком, де кожна мить має приности практичні плоди. На таємних високих покровителіі щаститиме, не афішуйте, а творіть великі діла тишком- нишком, благодать Всевишнього посилатиметься всім, хто уникає публічної популярності, кається в гріхах. Доброчинність має стати невідємною часткою буття, тоді й вам воздасться.

ЛЕВИ, обранці готові до ваших ніг небо прихилити, тож не зрадьте їх надій, будьте відданими люблячими партнерами і ваш нерушимий духовний союз отримає нове дихання. Забудьте про негаразди, перегорніть нову сторінку в подружніх стосунках, вкладайте сили в родинне гніздо і не зациклюйтеся на карєрі. Бажано приборкати власницький інстинкт, не жити за холодним розрахунком, щедрість серця і гаманця зміцнить взаємини і здетонує в супутниках аналогічні риси.

ДІВ доля увінчає лаврами професійного успіху, сміливо штурмуйте карєрний олімп, фіаско не загрожує, тільки перемога! В стосунках “начальник-підлеглий”, “батьки-діти” запанує райська ідилія, друзі радуватимуть, благовірні щиро любитимуть. До чужих порад прислухайтеся, але робіть по своєму і регулярно вчіться новому, неуцтво – пітьма. Події червня несуть щастя і виведуть вас на максимальний потенційний рівень розвитку, заклавши фундамент на майбутніх 12 років.

ТЕРЕЗИ, на тлі громадської метушні намагайтеся ховатися в психологічну “мушлю”, її бронь чудовий захист від навязливих сторонніх емоцій. Саме наодинці з собою зможете реально оцінювати ситуації і робити правильний вибір. Сфера навчання, захисту дипломів, журналістики, співпраці із зарубіжжям – найплідніша. Тут посміхається фортуна. У карєристів сходить щаслива зоря, ось-ось ваші сокровенні бажання реалізувати істинне фахове покликання здійснитьсяся. У чоловіків на роботі зявиться наснажлива Муза, любіться і творіть шедеври!

СКОРПІОНИ, 9-ти місячна чорна смуга позаду, дивіться на речі глобально, зацикленість на дрібницях та деталях зібє правильних орієнтирів, прогавите за мухою слона. Якщо опинилися під бульдозером карєних реорганізацій, зберігайте залізне самовладання і тоді пальма першості буде за вами, керівний персонал симпатизує, підіграйте шефу і знайдіть ключ до його серця. Задніх не пасіть, впевнено (в подружньому союзі чи діловій команді) рулюйте, але без егоїстичних фокусів, – один в полі не воїн, вам потрібна надійна опора, тоді все вдасться на славу.

СТРІЛЬЦІ, довкола вас конфронтаційна обстановка, активізувалися недруги, конкуренти плюс таємні вороги пакостять. Птах реалізація бажань в клітці під замком. Втім не все так драматично, радійте 9 місяців ворожих капостей темних сил позаду. Визначайтеся з ким далі по дорозі, а з ким розлучитися, якщо шлюбний союз дихає на ладан, саме час його реанімувати, або віддати серце новому супутнку. Вибір за партнером. На роботі, якщо сіли в свої сани, і є гарним фахівцем, палиць суперників не бійтеся, а досконало виконуйте службові обовязки.

КОЗОРОГИ, важливе значення матимуть контакти з людьми здалеку, представниками інших традицій, професій, наукових галузей. Розширюйте кругозір в практичному ключі, переймайте чужий досвід, освоюйте корисні навики, обмінюйтеся інформацією і дбайте за дружні звязки, де виникли труднощі. На службі ви майстер на всі руки, поза конкуренцією, беріть допоміжні зобовязання, не цурайтеся лівих підробітків, час клепати гроші. А вдома кохайтеся з благовірними, вони такі чарівні та сексуальні, що їх гріх не любити!

ВОДОЛІЇ, запити та апетити зашкалюватимуть, тому зважте “хочу” та “можна”, реальність прагматична і не дозволить розбазарювати кошти на різні забаганки. Утримайтеся від позик, оформлення кредитів. На роботі, якщо потрапили в немилість, терпіть причіпки шефа, нехай муштрує, знімає з вас стружку, роблячи цапом відбувайлом за чужі недоліки! Тим ліпше, все воздасться сторицею. На подружньому фронті благодатне перемиря, обранець перевтілиться у чарвіного лицаря, якого ви з радістю огорнете великою любовю, що бє фонтаном з глибин серця. Одинакам теж пощастить із супутником.

РИБИ оточення буде діловитим і прискіпливим. Швидше за все перехопить ініціативу, а вам доведеться чинити відповідно до їх планів, бажань, розкладу, звичок. Змиріться і спробуйте діяти по обставинах, не заглядаючи далеко уперед. Інакше непорозуміння призведе до тривалого охолодження стиосунків. Якщо не влаштовують люди, змініть своє ставлення до них, преображення на внутрішньому рівні, автоматично перетворить навколишній світ, на той, що відповідає вашому духовному розвитку. Особи, з якими стосунки вичерпали себе, зникнуть.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини