Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 03:36:39

Гороскоп на наступний тиждень

02.06.2013   10:33Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Ви звикли самостiйно приймати рiшення, але було б не зайвим iнодi прислухатися до порад досвiдчених людей. Наприкiнцi тижня ви зможете реалiзувати свої плани. Дні: спр. — 3; неспр. — 8.

Телець (21.04—21.05). Завдяки активним дiям ви легко впораєтеся з будь–якими завданнями. Головне — направити сили в потрiбне русло. Скористайтеся шансом полiпшити професiйнi якостi. Дні: спр. — 8; неспр. — 4.

Близнюки (22.05—21.06). Можливi розчарування i невдачi. Друзi та родичi розрадять вас, це тiльки питання часу. Незабаром ваше життя набуде яскравих кольорiв. Дні: спр. — 9; неспр. — 5.

Рак (22.06—23.07). Важливi справи вирiшуйте вже на початку тижня, насамперед це стосується фiнансових питань. Декому з вас доведеться взяти кредит. Іншi ж справи вирiшуйте за обставинами. Дні: спр. — 7; неспр. — 3.

Лев (24.07—23.08). На цьому тижнi ви займатиметеся не зовсiм приємними проблемами. Але це теж дасть свої результати. Ближче до вихiдних ви зустрiнете давнiх друзiв, з якими й проведете вiльний час. Дні: спр. — 4; неспр. — немає.

Діва (24.08—23.09). Тиждень виявиться суперечливим, ви змушенi будете вiдмовитися вiд додаткової роботи. Не приймайте необдуманих рiшень, дiйте за велiнням серця. Дні: спр.— 6; неспр. — 7.

Терези (24.09—23.10). На цьому тижнi уникайте ризикованих оборудок, ретельно перевiряйте фiнансовi документи. Вихiднi присвятiть домашнiм клопотам. Дні: спр. — 5; неспр. — 9.

Скорпіон (24.10—22.11). У вас з’являться реальнi шанси органiзувати власну справу. Декому з вас вдасться залучити впливових iнвесторiв. Це принесе непоганi прибутки, але радимо економити. Дні: спр. — 3; неспр. — 7.

Стрілець (23.11—21.12). Неприємностi не примусять себе довго чекати. На цьому тижнi можливi втрати, сварки з близькими та друзями. Радимо утримуватися вiд екстримiв. У вихiднi удача знову посмiхнеться вам. Дні: спр. — 4; неспр. — немає.

Козеріг (22.12—20.01). Якщо вам важко визначитися з вибором, порадьтеся з близькими. На цьому тижнi вам доведеться вибирати мiж роботою i сiм’єю, усе залежить вiд обставин. Дні: спр. — 5; неспр. — 8.

Водолій (21.01—19.02). Останнiм часом ви стали помiчати, що з колегами важко знаходити спiльну мову. Не звертайте уваги на їхнi примхи, дотримуйтеся своїх правил. Особливу увагу придiлiть фiнансовим документам. Дні: спр. — 9; неспр. — 7.

Риби (20.02—20.03). Щоб не зiпсувати стосунки на роботi, дiйте за правилом: зi своїм статутом у чужий монастир не ходять. На цьому тижнi ви отримаєте приємнi новини вiд давнiх партнерiв. Дні: спр. — 6; неспр. — 3.

Інша версія:

ОВНИ, рух є життєдайним стимулом, не сидіть на одному місці квочкою, рушайте в подорож і насолоджуйтеся враженнями — там на вас чекають приємні сюрпризи. Втім, для тих, хто лишається працювати, на службовому терені легковажне пурхання небезпечне, тут потрібна організованість і наполегливість, уміння вписатися в посадову ієрархію, навчитися як керувати, так і блискуче виконувати роль підлеглого.

ТЕЛЬЦІ, якщо надійдуть ділові пропозиції, просівайте їх через раціональне сито — закладається матеріальний фундамент на майбутній рік, де від вашого господарського уміння залежатиме фінансовий статус. У професійній сфері підстерігає немало спокус, не клюйте на їхній гачок, будьте законослухняними, винахідливими, вдосконалюйте кваліфікацію — кожна хвилина буття служить безцінним досвідом, навчає розуму, мудрості.

БЛИЗНЯТА, ви сонце, що сяє, зігріваючи всіх! Життєвий потенціал б’є невичерпним джерелом, беріть ініціативу в руки — і вперед, дебютуйте скрізь! На шляху перспективних задумів горить зелене світло, а ділові партнери налаштовані доброзичливо, й разом ви здатні гори перевернути. Узгоджуйте свої та чужі інтереси, виконуйте сумлінно взяті зобов’язання, не відкладайте на потім борги.

РАКИ таємничо долають трансформаційну кармічну смугу. Позбавляйтеся комплексів, негативних нашарувань в душі, ламайте бар’єри психологічної залежності, бо вони заважають успішній самореалізації. Повертайте борги, надолужуйте втрачене в роботі, не бійтеся стикатися з труднощами, головне — нікому нічого не нав’язувати й не афішувати власні проблеми!

ЛЕВИ, сердечний шлях устелений квітами радості й взаємної любові. Вас щиро кохають! Стримувати романтичні пориви не треба, розпрямляйте крила бажань і облаштовуйте особисте життя. Цього року ви покликані стати еталоном сім’янина: дбайливого господаря в домі, люблячого чоловіка, турботливого батька (сина), піклуватися про старших членів родини.

ДІВИ, посадовий олімп на вас зачекався... Штурмуйте — перемога цілком реальна завдяки фортунним кар’єрним пертурбаціям, кадровим ротаціям, зміні керівництва. Визначтеся з фаховим покликом, якщо робота не до серця, час її змінити і не силувати себе. Замасковане під службову відповідальність незадоволення все одно вибухне, як вулкан, — рано чи пізно.

ТЕРЕЗИ, геть скромність, популяризуйте себе, розкрутка іміджу набирає динамічного темпу. Демонструйте таланти, здобутки, чаруйте щирістю, не лицемірте, радьте, відкрито говоріть правду в очі, можна в грайливій гумористичній формі, чим допоможете людям виправитися, стати на шлях істини. Обранцям освідчуйтеся в коханні, “пестіть їхні вуха”. І любіть роботу — вона відплатить взаємністю, а в липні розпочнеться стрімкий кар’єрний злет.

СКОРПІОНИ, таємничість — ваш найліпший друг. Дійте тихо, крадькома, хизування на публіці протипоказане, це вас обеззброїть, знекровить енергоресурси. Нині йде духовне “перезавантаження”, життя переходить в іншу фазу, коли треба хитро танцювати під дудку інтересів оточення, одночасно просуваючи вперед власні задуми.

СТРІЛЬЦІ, про самостійність забудьте, ви перебуваєте в тотальній залежності від оточення, яке є віддзеркаленням вашої глибинної суті. Тож коли поряд благородні люди, чесні напарники, з вашим духовним розвитком все гаразд! Це той зоряний час, коли шлюби та ділові союзи вершаться на небесах — подібне приваблює подібне.

КОЗЕРОГИ, приготуйтеся до нових трудових повноважень. На службі атмосфера напружена, у роботодавців сім п’ятниць на тиждень, за що братися, аби своєчасно все виконати на високому рівні — сказати важко. Найменша професійна необізнаність стане каменем спотикання у стосунках з колегами, шефом. Менше критики, претензій, поважайте чужу думку, слухайте поради, відповідно реагуйте на критику, тоді ваша гідність та репутація не постраждають.

ВОДОЛІЇ, не паморочте голову прийдешнім, забудьте про минуле! Творіть, закохуйтеся, пурхайте метеликом, збираючи нектар з квітів романтичних захоплень! Життя прекрасне, і кожна мить щастя підіймає вас до океану Вселенської Любові! Одночасно дбайте про роботу — тут триває кар’єрний аврал, втім, якщо ви сіли в свій професійний “віз”, терпіть пресинг вимогливого начальства.

РИБИ, одержимість стати господарями реальності може штовхнути вас на радикальні кроки, спровокує переступити через інтереси партнерів, союзників, конкурентів, знехтувати думкою громадськості. Не доводьте це прагнення до абсурду, дійте у згоді з вимогами важливих для вас людей, насамперед домочадців, інакше сімейне судно сяде на мілину

kreschatic.kiev.ua, umoloda.kiev.ua

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини