Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 22:54:08

Оздоровлення дітей працівників АПК та соціальної сфери села планується проводити в трьох оздоровчих закладах Чернігівської області

17.05.2013   07:38Агенцiя

16 травня 2013 року, Кабінетом Міністрів України проведена Всеукраїнська селекторна нарада щодо стану підготовки до оздоровлення та відпочинку дітей у 2013 році.

На селекторі було обговорено питання забезпечення санітарно-гігієнічних норм в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, створення належних умов для творчого, інтелектуального, культурного і фізичного розвитку дітей, повноцінного харчування, впровадження нових методик виховання та оздоровлення дітей тощо.

За державною програмою „Оздоровлення та відпочинку дітей працівників агропромислового комплексу” в 2013 році оздоровлення дітей працівників АПК та соціальної сфери села області планується проводити в трьох оздоровчих закладах Чернігівської області, а саме оздоровчий табір “Деснянка” Куликівського району, дитячий оздоровчий комплекс “Відкриті двері” Чернігівського району, дитячий оздоровчий комплекс “Козацький 2” Менського району. А також діти зможуть відпочити на узбережжі Чорного моря у оздоровчому комплексі санаторного типу “Сонячний промінь” Миколаївської області та в горах Закарпаття – у дитячому закладі оздоровлення “Трембіта”.

Відповідно до Порядку використання коштів державного бюджету для оздоровлення та відпочинку дітей працівників агропромислового комплексу (із змінами), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2012 року №369, розмір часткової компенсації вартості путівки в 2013 році буде складати 780 гривень за 21 день.

На сьогодні отримано заявок на оздоровлення 682-х дітей працівників агропромислового комплексу області. Для оздоровлення даної кількості дітей, в частині часткової компенсації вартості путівок необхідно 531,96 тисяч гривень.


Довідково: в 2012 році в закладах оздоровлення та відпочинку відпочило 653 дитини працівників АПК області, що складає 250% до річних показників 2011 року (261дитина). Для відшкодування часткової вартості путівок було використано 407 тисяч гривень, при цьому розмір часткової компенсації вартості путівки складав 780 гривень за 21 день.


Прес-служба Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації
 

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.