Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 07:39:57

14 ознак приходу весни

17.03.2013   09:22Агенцiя

Те, що весна біжить до нас в обійми можна зрозуміти не тільки по відтанувшому снігу і потеплілий погоді. Зараз я поділюся з вами ще 7 ознаками про те, що ось-ось весна почне правити на вашій вулиці.


1. Активні дітки

Діти починають особливо активно бігати на вулиці, коли весна наближається. Мені здається, що дітей ніби стає більше. Хоча може, вони просто починають кучкуватися, і особливо в нашому домі.

2. Морозний ранок

Я не перестаю очищати скло в машині щоранку. Іній на траві стає вже звичайною картиною. Двір іскриться сонячними променями настільки, що вже сліпить очі. А все від морозу! Я, якщо чесно, вже чекаю, коли вже можна буде почати працювати в моєму саду, і щоб нічого не замерзло! Не забудьте про важливість вітамінів навесні!

3. На вулиці тепло

Хто замовляв тепло? Я не про спеку, а саме про тепло. Коли сонечко припікає, на вулиці свіжість, адже все ж весна, а не літо, але так здорово! Хоч і доводиться все ж тепло одягатися, куртки стали легше, а чоботи тоншими.

4. Дітки тварин

Я так люблю цей момент весни! Коли після шлюбного періоду починають з’являтися на світ миленькі кролики, кошенята, щенята та курчата – це найкращий час! Це вже стало невід’ємним атрибутом весни!

5. Дзвінкий спів птахів

Останнім часом, мені здається, що пташок особливо багато! Чим ближче весна, тим голосніше співають пташки у дворі! Однак, стає моторошно від того, скільки птахів збирається на деревах і козирках близько наших будинків.

6. Натяк на листя

Коли на деревах починають набухати бруньки, а потім і самі листочки вже з’являються, всі вже точно розуміють, що весна вступила в права володіння! Відмінний час, дуже люблю зелень!

7. Улюблені квіти

Я так люблю спостерігати, як із землі починають вилазити потихеньку мої улюблені нарциси, крокуси та гіацинти, які я з такою любов’ю садила! Чим більше рослин, тим тепліше весна і ближче літо!

8. Пора цвітіння

Як тільки з’являються квіточки, нехай навіть елементарні кульбабки, я відчуваю, що весна вже дуже близько. Зараз же я згодна навіть на шматочок зеленої травички. Я вже просто відчуваю наближення квітучого різноманіття!

9. Тане сніг

Я маю на увазі той час, коли сніг уже дійсно тане, і стає просто очевидно, що весна поруч. Зараз сніг тане тому, що періодично йде дощ, але в деяких місцях ще дуже великі замети. І моя такса зовсім губиться в таких снігах, адже вони буквально вище мене, що вже тут говорити!

10. Яскраві кольори

Стає зрозуміло, що весна близько, коли все навколо стає до жаху яскравим! Квіти, травичка, листочки на деревах … Однак, небо теж не відстає! Його сапфіровий колір неймовірно радує око! Природа ніби дає нам знати, що ми всі зможемо! Свіже повітря, яскраве сонечко і радуюче око зелень заряджають енергією на весь день.

11. Сонячні днинки

Між зимовим і весняним сонцем існує дуже велика різниця. Взимку сонечко навіть якщо і яскраве, воно зовсім не гріє. А навесні воно ніби перероджується, починає світити набагато яскравіше і дуже пригріває. Небо від цього стає як намальоване. Я не можу дочекатися цієї пори! І не забудьте підготувати свою шкіру до весни.

12. Геть теплий одяг

Навіть у самі теплі дні зими вам доводиться тепло одягатися. Однак, як тільки весна вступить у свої володіння, ви точно зрозумієте, що теплий одяг вам більше не потрібен. Від всіх довгих рукавів тут, звичайно, не відмовишся, але всі светри стають набагато легше. А трохи пізніше настають і такі дні, що короткий рукав стане в самий раз!

13. Короткі спіднички

Сама вірна ознака весни – коли середньостатистична довжина спідниць стає вище. Ніяких “До коліна і нижче”. Замість цього дівчата якнайсильніше оголюють свої ніжки і не потребують теплих колготок.

14. Босі ноги

Вид туфель і черевичок з відкритим носом – також явна ознака весни. Звичайно, рано ще одягати шльопанці і зовсім відкриті босоніжки, проте все частіше можна буде побачити кілька пальчиків і нафарбованих на них ноготочках. Ніяких колготок і шкарпеток! Весна на порозі!

Я сподіваюся, що ви запам’ятаєте всі мої 14 ознак, і обов’язково звернете на них увагу в свій час. Для мене весна – захоплюючий час на світі! А що вам подобається в її приході? Що ви любите в весні?

http://lubov-plus.org.ua/tsikavi-fakty/14-oznak-pryhodu-vesny/

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини