Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:33:03

Гороскоп на наступний тиждень, 11-17 лютого

10.02.2013   14:32Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Тиждень буде напруженим i вiдповiдальним.

Вам доведеться взятися за кiлька важливих рiшень, краще зробити це не самому. Як кажуть, одна голова добре, а двi — краще, тож порадьтеся з друзями.

Дні: спр. — 16; неспр. — 14.

Телець (21.04—21.05). Починається складний, але насичений перiод. Будьте готовi до напруженого графiка, вирiшення нелегких життєвих завдань. Можливо, доведеться чимало часу придiлити друзям i рiдним.

Дні: спр. — 12; неспр. — 15.

Близнюки (22.05—21.06). Вас чекають випробування в серединi тижня, налаштуйтеся на серйозний лад i не забувайте, що рано чи пiзно треба доволi серйозно вiдповiдати за свої слова i вчинки.

Дні: спр. — 15; неспр. — 17.

Рак (22.06—23.07). Не поспiшайте з висновками, в реальностi все може виявитися не таким страшним, як здається на перший погляд. Налаштуйтеся на зустрiчi зi старими знайомими, це буде не тiльки приємною, а й корисною подiєю.

Дні: спр. — 16; неспр. — немає.

Лев (24.07—23.08). Для вас дещо проясниться, все стане на свої мiсця. Саме час навести лад не тiльки в шафах, а й у життi. Якщо хотiли щось виправити, смiливо перегортайте сторiнку.

Дні: спр. — 11; неспр. — 15.

Діва (24.08—23.09). Нинi обставини складуться так, що ситуацiя замкнеться на вас, ви будете незамiннi вдома й на роботi. Не намагайтеся зробити все iдеально, краще зробити головне. На цьому тижнi можливi фiнансовi надходження.

Дні: спр.— 12; неспр. — 13.

Терези (24.09—23.10). Не поспiшайте довiряти солодкоголосим пропозицiям iз боку колег, можливi помилки i розчарування, будьте уважнi. На цьому тижнi бiльше уваги придiлiть власнiй персонi.

Дні: спр. — 17; неспр. — 15.

Скорпіон (24.10—22.11). Тиждень буде активним i насиченим, ви знайдете вигiдну i перспективну сферу для своєї дiяльностi. Можливо, вашим друзям знадобиться пiдтримка, тож вiд вас залежить, як дiяти далi.

Дні: спр. — 13; неспр. — 16.

Стрілець (23.11—21.12). У серединi тижня на роботi виникне напружена ситуацiя, яку вирiшувати доведеться саме вам. Може видатися навiть, що ви зв’язанi по руках i ногах. Але природний оптимiзм допоможе впоратися з цим.

Дні: спр. — 14; неспр. — 12.

Козеріг (22.12—20.01). Середина тижня буде успiшною для вас. Берiть вiдповiдальнiсть на себе i не бiйтеся роботи. Наприкiнцi тижня присвятiть час хобi й захопленням, улюбленi заняття подарують хороший настрiй.

Дні: спр. — 16; неспр. — немає.

Водолій (21.01—19.02). Тон подiям цього тижня задаватимуть давнi знайомi й давнi справи. Ви зумiєте максимально ефективно використати цi нагадування минулого. У вихiднi уникайте ризику i екстремальних захоплень.

Дні: спр. — 15; неспр. — 11.

Риби (20.02—20.03). Вам на цьому тижнi доведеться з’ясовувати стосунки з близькими i дiтьми. Як завжди, усiм потрiбна ваша допомога, зокрема матерiальна. Непорозумiння з колегами зажене вас у тупик. Не переймайтеся, а займiться чимось приємним.

Дні: спр. — 12; неспр. — 14.

Інша версія:

ОВНИ, якщо ви налаштовані експлуатувати святу дружбу аби ощасливити меркантильне «хочу», приготуйтеся пожинати гіркі плоди практичного розрахунку. З друзями вас обєднують духовні цінності -- на них і орієнтуйтеся, тоді будете шанованими, популярними, станете серцем колективу, задаючий імпульс груповим інтересам. Зараз ваша харизма у розквіті, але не дуже пишайтеся, майте справи з довіреними особами, слідуючи правилу: «довіряй але перевіряй», за спиною чимало підступних недругів, що здатні всадити ножа в спину. І самі не лукавте.

ТЕЛЬЦІ, шлях до кар'єрного олімпу пролягає через серце шефа, колег, будьте винахідливими, в мистецтві оволодіти симпатіями керівництва, зав'язати панібратські відносини вас ніхто не повинен обскакати. Тут ви і таємний порадник і душевна відрада, службові секрети не розголошуйте, нашіптуйте на вухо конфіденційну, але лише достовірну інформацію, ваша поведінка повинна бути зразком блискучого солдата трудового фронту, без найменшого прояву амбітного фарсу. З благовірними кохайтеся і не сваріться за гроші.

БЛИЗНЮКИ, епіцентр доленосних подій знаходиться в службовому офісі, саме тут вам можуть підсунути свиню, скомпрометувати, втім це знак, що треба працювати на віддачу (фахівець ви блискучий ), не чекаючи миттєвої подяки, та її і бути не може, оскільки ви проходите через водоверть кармічний ситуацій і можете розраховувати тільки на претензії. Шефа не дратуйте зухвалістю, а демонструйте службовий вишкіл, вписуйтеся в трудові графіки.

РАКИ, не бійтеся перешкод, труднощів, екстремальних ситуацій, героїчно дивіться в очі небезпеки, сміливим відкриті всі дороги. Ви переживаєте переломний момент, його мета -- переплавити накопичений негатив в позитив, аби кардинально змінити ставлення до життя і людей, викоренити в собі егоїзм, навчитися плідно співпрацювати, ділитися всім, чим послав Господь. Реорганізовуйтеся, вмирайте» і відроджуйтеся, як Фенікс з попелу, чистими і оновленими! І пильнуйте аби гроші стали яблуком чвар між вами та оточенням.

ЛЕВИ, приборкайте норовисте «Я»! Воювати з обставинами -- боротися з собою. Нині ви в тотальній залежності від їх величності «Реальності», не випускайте конфліктного джина з пляшки, адаптовуйтеся змін у соціумі, професійних негараздів, що зробить вас сильнішими, авторитетнішими, сприятиме діловій і шлюбній гармонії. Неодруженим час час паруватися, Всевишній пошле гармонійну половинку з якою житимете в щасті і любові, але під лежачий камінь вода не тече -- проявляйте ініціативність. Звити сімейне гніздо до лютого 2014р. слід неодмінно.

ДІВИ, піклуйтеся про здоровя, негативне самопочуття свідчить, що донині ви здебільшого не отримували задоволення від роботи, що сприяло стресу і накопиченню шлаків в організмі. У гонці за збагаченням прогавили найцінніше, нині потрібні модернізаційні заходи на трудовому фронті(у начальства ви фаворит), аби полегшити працю, не виснажувати тіло і душу. Робіть ставку на чужі энергетичні, грошові ресурси, ладьте з благовірними, вони палають ентузіазмом, який може піти в пісок, зате обєднавшись зусиллями ви здатні разом перевернути гори.

ТЕРЕЗИ, життя прекрасне, беріть від нього, витискуйте все, що хочеться! Дорога ложка до обіду. Двері людських сердець гостинно відкриті, завойовуйте симпатії, насолоджуйтеся популярністю, розважайтеся, любіть, але тільки подружню половинку, ваші благовірні оригінальні й непередбачливі, однак це на благо -- стимулює ваш прогрес. Митців творча Муза з радістю візьме під своє крило, самореалізація пройде блискуче. >P>СКОРПІОНИ, останнім часом ваш акумулятор життєвих сил «сів», яскравий німб потьмянілий, кожна крапля сил на вагу золота. Займіться сімейними справами, тут місце оптимальної самореалізації, де маєте стати зразковим сімянином. Не воюйте з шлюбними обранцями, діловими партнерами. Справедливо і з розумінням поставтеся до їх вимог, критики, претензій. Останнє слово за вами. На службі гаряча модернізаційна пора: з натхненням накачуйте трудові «м'язи» і заробляйте гроші.

СТРІЛЬЦІ, як досягти взаєморозуміння із прагматичними колегами, реалізувати оригінальні ідеї на практиці?... Запалюйте творчим ентузіазмом, переконуйте в правильності і перспективності своїх задумів, організовуйте роботу по- новому, вам потрібно вийти із застою і крокувати в ногу з часом, тоді догодите працедавцям і поліпшите матеріальне положення. А ось з любовними пригодами пощастить, романтиків чекають приємні сюрпризи. Одруженим слід молитися на благовірних, ваш союз є благословенним і на більше не претендуйте, нині маєте більше ніж заслужили.

КОЗОРОГИ, як зійти на олімп особистого щастя, навчитися любити і бути коханими, гармонійно поєднавши духовне і плотське?... Завдання складне, але вирішальне. Станьте цікавим ерудованим співбесідником обранцеві, здатним задовольнити розумові апетити (тільки без напуття і критики!), створіть затишок в домі і «генеруйте» себе на віддачу, адже маєте колосальний енергопотенціал, тому завдяки щедрому донорству можете розширити особисту зону впливу до максимальних меж.

ВОДОЛІЇ, ваше завдання йти попереду, бути найкращими, захоплювати оригінальними ініціативами, упроваджувати ідеї для процвітання майбутнього серед людей, які вас люблять, цінують, готові підставити плече в критичну мить. Плекайте в собі милосердя, жертовність, діліться тим золотом з оточенням і впевнено рухайтеся по траєкторії особистих задумів. Зараз ви переходите кризовий рубікон, і маєте ухвалити важливе рішення стосовно сім'ї, усмиривши Его, однак це не повинно вплинути на карєру, що першочерговою.

РИБИ, ваше життєве судно рухається по кармічному фарватеру, коли ніяких вольових кроків приймати не можна, розчищайте авгієві конюшні минулого року, використовуючи потужний власний енергопотенціал. Займайтеся добродійністю, творіть добро від щирого серця, це ваші спокутні жертви. Остерігайтеся малознайомих осіб, не слухайте те, що вам вкладають у вуха, нікого не судіть, з домочадцями приборкайте гонор, правда на їхньому боці, коріться і славте Всевишнього за сімейне щастя! Ця манна до липня.

http://kreschatic.kiev.ua, http://www.umoloda.kiev.ua

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини