Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 13:57:44

Що розповість взуття про характер жінки?

03.02.2013   15:35Агенцiя

На перший погляд, що можна дізнатися про особистість, навіть не поговоривши з нею? Дехто переконаний, що багато.

Що розповість взуття про характер жінки?

Що розповість взуття про характер жінки?

Природно, розгадати всі секрети дамського характеру, тільки подивившись на її ніжки, навряд чи можна. Але дізнатися дещо про власну обраницю, як запевняють психологи, все-таки можна.

Наприклад, якщо жінка носить лише кросівки, це говорить про те, що перед вами особа дуже незалежна, не схильна до героїзму, яка практично не може залежати від чужої думки. Вона точно розуміє куди йде і має свою позицію стосовно всього, що відбувається в її житті. Найбільшим плюсом цієї дівчини є її надзвичайне уміння дружити - вона ні за яких обставин не залишить товариша у біді, і завжди підтримає у важку хвилину.

Якщо на ніжках жінки красуються розкішні туфельки на шпильці, можна з твердістю сказати, що їх власниця прагне до розкоші. Вона обожнює світські тусовки, галасливі компанії, радісні свята ...

Черевики військового типу говорять про впевненість у собі. Побачивши даму в такому взутті, не сумнівайтеся - перед вами особистість честолюбна і спрямована на успіх. Вона не дуже легка на підйом, оскільки воліє уважно обміркувати ситуацію перш ніж почати діяти. Якщо вже ця персона зробить вибір, то буде рухатися вперед з потужністю бульдозера.

Витончені туфлі на танкетці взуває жінка мрійлива і романтична. Найчастіше, вона має якесь креативне хобі - музика, танці, спів, плетіння мережива або розведення рослин. Її натура змушує її прагнути до порядку у всій повноті, а мрії про бездоганне кохання роблять її трохи незвичайною в очах оточуючих.

Дама в сандалях або мокасинах легко і просто вміє вирішувати самі заплутані труднощі. Стриманість і аналітичне мислення допомагають їй витягти з кожної ситуації як можливо більше позитивних моментів. Вона здатна не тільки лише керувати власними емоціями, але ще і впливати на поведінку інших людей. А у свого коханого вона на 1-е місце ставить розумові здібності.

Але слід пам'ятати, що все перераховане вище - лише короткий посібник. І природно, час - якісний показник того, наскільки надійна ця теорія щодо будь-якої окремо взятої жінки!

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини