Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:10:28

Гороскоп на наступний тиждень, 28 січня - 3 лютого

27.01.2013   16:35Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Не пiддавайтеся поганому настрою, не приймайте пiд його впливом важливих рiшень, не розривайте стосунки з людьми. Друга половина тижня обiцяє радiсть i удачу.

Дні: спр. — 28; неспр. — 2.

Телець (21.04—21.05). Зараз вашi амбiцiйнi та смiливi плани можна втiлити в життя. Вiдберiть тi з них, якi вас особливо надихають. Навiть якщо це стосується дрiбниць для оселi, все одно починайте з них.

Дні: спр. — 29; неспр. — 1.

Близнюки (22.05—21.06). Як вiдомо, все нове — це добре забуте старе. Зробiть ревiзiю у незавершених справах, саме зараз час пiти вчитися або спробувати свої сили у новiй дiяльностi.

Дні: спр. — 3; неспр. — 2.

Рак (22.06—23.07). Ви можете опинитися у станi нервового напруження, гостро реагуватимете на дiї колег. Погляньте на ситуацiї з iншого боку, не надавайте значення дрiбним подiям.

Дні: спр. — 30; неспр. — немає.

Лев (24.07—23.08). Великому кораблю — велике плавання. Друга половина тижня буде вдалою для вас — натхнення та оптимiзм допоможуть реалiзувати задуманi плани, а головне — допомогти близьким.

Дні: спр. — 31; неспр. — 1.

Діва (24.08—23.09). Вам принесуть удачу давнi знайомi, щось повернеться у ваше життя. Чудовий час для виправлення помилок, налагодження стосункiв, вiдновлення взаєморозумiння.

Дні: спр.— 30; неспр. — 28.

Терези (24.09—23.10). Працюйте i ще раз працюйте, i вам воздасться! Для вас тиждень буде насиченим, використовуйте цей час для службових справ. Не останню роль вiдi­грають колеги, з якими краще скооперуватися.

Дні: спр. — 29; неспр. — 2.

Скорпіон (24.10—22.11). У другiй половинi тижня вас захоплять справи i проблеми близьких. Розкривайте їхнi таланти i розвивайтеся разом iз ними. Вирiшення будь–якої проблеми вiдбуватиметься само по собi, тiльки не лiнуйтеся!

Дні: спр. — 31; неспр. — 3.

Стрілець (23.11—21.12). Саме зараз бiльше часу треба придiлити давнiм справам, про якi ви вже й забули. Не чекайте, що хтось вирiшить вашi проблеми. А вже потiм все пiде як по маслу. Можливо, ви вiдкриєте в собi новi таланти.

Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Козеріг (22.12—20.01). Ви будете у своїй стихiї, в хорошiй компанiї як на роботi, так i в особистому життi. Вас чекає приємне i корисне спiлкування, цiкава i потрiбна iнформацiя. Наприкiнцi тижня вдало вирiшаться домашнi справи.

Дні: спр. — 31; неспр. — немає.

Водолій (21.01—19.02). Доля дає вам повний карт–бланш у другiй половинi тижня. Удача чекає вас i в поточних, i в нових справах. Але не дозволяйте собi зайвого на роботi, це може призвести до заздрощiв.

Дні: спр. — 1; неспр. — 29.

Риби (20.02—20.03). На початку тижня у вас буде пригнiчений настрiй, ви сваритиметеся з оточуючими. Але ближче до четверга все владнається, i ваша уява опиниться в полонi нових iдей. Прислухайтеся до iнтуїцiї.

Дні: спр. — 30; неспр. — 28.

Інша версія:

ОВНИ, затягніть пасок, побалувати себе не вдасться — фінансова фортуна підведе, тому економно розподіляйте гроші, обходьтеся скромним достатком, купуйте лише добротні та якісні речі. Дбайте про духовність, полюбіть свою роботу — то улюблена Муза. Відмінно виконуйте ділові, сімейні, шлюбні обов’язки.

ТЕЛЬЦІ, ви з величезним ризиком рухаєтеся по діловому полю, замінованому підступами конкурентів, де потрібна унікальна “майстерність сапера”, щоб не підірватися. Зійти на кар’єрний олімп реально і необхідно! Знань у вас предостатньо, станьте творчим оригіналом, в ім’я прогресу — експериментуйте, пробуджуйте фантазії.

БЛИЗНЯТА, світогляд різко змінюється, залучайте накопичений досвід та життєву мудрість і визначайтеся, яку філософію буття вам відтепер сповідувати. Адже більшість догм вже віджили себе. В офісі динамічна обстановка, де вас оточують люди високої духовної культури, тому задовольнити свої неординарні запити, самореалізуватися можна сповна, якщо з колегами жити душа в душу.

РАКИ, якщо вас долають любовні розчарування, це не повинно підштовхнути до дезертирства з романтичного поля битви. Важливо зробити правильні висновки. Можливо, ви (чого гріха таїти!) порушили баланс “беру-даю”, економили на дрібницях і втратили глобально, чи не так?..

ЛЕВИ, аби змінити себе на краще, викорінюйте погані звички, втихомирюйте амбіції, прагніть гармонії в партнерських взаєминах, віддавши кермо влади супутнику. З холостяцьким життям багатьом доведеться розпрощатися, паруйтесь, сватайтеся, одружуйтеся, створюйте затишне домашнє гніздечко.

ДІВИ, ваш професійний престиж залежить від упровадження інноваційних технологій. Не топчіться на місці, освоюйте нові методики, крокуйте в ногу з науковим прогресом, штурмуйте кар’єрні висоти не кількістю, а якістю і творчою кмітливістю. Якщо знання даються важко — не біда, гризіть граніт науки, обмінюйтеся досвідом, радьтеся з розумними людьми. Сваритися не можна, ідіть назустріч вимогам колег і дбайте про гармонійний службовий мікроклімат.

ТЕРЕЗИ, розважайтеся, творіть, кохайте! Ця сфера потребує найбільших енергозатрат, більше віддасте — більше отримаєте натомість! Не жалійте серця, грошей, часу, ви підключені до джерел Вселенської Любові та Творчості.

СКОРПІОНИ, не наламайте дров, візьміть емоції під залізний самоконтроль — кризова вісь пролягає через дім та роботу. Дипломатично балансуйте, делікатно спілкуйтеся з рідними й керівництвом, саме зараз може з іскри непорозумінь запалати вогонь конфліктів і нещадно спопелити мости добрих взаємин.

СТРІЛЬЦІ дуже гострі на язик, однак слово не горобець — стежте за мовою, не пліткуйте, інакше ризикуєте стати зіпсованим телефоном, запустити “в ефір” дезінформацію, зіпсувати репутацію. Ви — ерудит-всезнайко, маєте в своєму розпорядженні колосальні резерви інформації, компромати, але майте на увазі, що лише знання, пропущене через серце, перетвориться на Божественну Мудрість.

КОЗОРОГИ, формула вашого щастя — правильний баланс “я — тобі, ти — мені”, саме в цьому “торзі” з Пані Реальністю ваш тверезий підхід, помножений на винахідливість плюс об’єктивна самооцінка дасть багаті плоди. З друзями будьте щедрими, аби не уславитися скупердяєм, адже фінансові струмки стікаються у ваш гаманець звідусіль.

ВОДОЛІЇ, виступати з ініціативними пропозиціями перед шефом не варто, для керівництва ви зараз, як червона мантія для бика. Стримайте кар’єрний запал і зосередьтеся на сердечних справах. Займіться покращенням зовнішнього іміджу, обновіть гардероб, зачіску, вам дано час перетворитися на казкову фею (чи принца).

РИБИ проживають по-новому кармічні сценарії, мотайте на вус те, що чуєте. На службі зараз переломний етап, якщо навантаження зменшаться — це добрий знак, всіх грошей не заробити, а вам потрібно берегти здоров’я! Саме робота, що дарує творчу насолоду, принесе довгожданий психологічний затишок. Ви вносите своєю чарівністю приємно тонізуючі барви в ділову ауру

http://www.umoloda.kiev.ua, http://kreschatic.kiev.ua

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини