Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 14:07:16

Гороскоп на наступний тиждень, 21-27 січня

20.01.2013   15:22Агенцiя

Овен (21.03–20.04). Можуть виникнути непередбаченi труднощi й напруженi ситуацiї. Не випробовуйте долю i не плануйте на цей час важливi справи.

Дні: спр. – 22; неспр. – 25.

Телець (21.04–21.05). Щоб не опинитися в ситуацiї “без мене мене одружили”, ретельно обмiрковуйте тi заходи, в яких збираєтеся брати участь. Чимало залежатиме вiд друзiв i знайомих.

Дні: спр. – 26; неспр. – 27.

Близнюки (22.05–21.06). Настав час завершувати давнi справи, повертати борги. Словом, навести лад, розчистивши таким чином простiр для чогось нового у своєму життi.

Дні: спр. – 23; неспр. – 24.

Рак (22.06–23.07). Для вас тиждень буде насиченим, а якщо виникнуть труднощi, то знайдуться тi, хто допоможе їх вирiшити. Зараз удача на вашому боцi, дотримуйтеся обраного курсу.

Дні: спр. – 26; неспр. – 27.

Лев (24.07–23.08). Рiднi та близькi стануть для вас хорошим стимулом для просування вперед. Можливо, саме зараз заради них ви досягнете того, що запланували. Наприкiнцi тижня дозвольте собi повноцiнний вiдпочинок.

Дні: спр. – 24; неспр. – 25.

Діва (24.08–23.09). На початку тижня ви ризикуєте загубитися у дрiбницях або не зробити головне. Друга половина тижня буде вдалiшою. Ви отримаєте корисну iнформацiю.

Дні: спр.– 24; неспр. – 26.

Терези (24.09–23.10). Не слухайте злих язикiв, це може суттєво зiпсувати настрiй. Не намагайтеся повернути когось iз минулого, як кажуть, двiчi в одну рiчку не увiйдеш, а зробити гiрше – дуже просто.

Дні: спр. – 21; неспр. – 23.

Скорпіон (24.10–22.11). Вам доведеться проявити наполегливiсть, щоб добитися свого. Правда, важкий шлях не обiцяє задоволення, а те, чого ви так довго добивалися, виявиться непотрiбним.

Дні: спр. – 25; неспр. – 22.

Стрілець (23.11–21.12). Початок тижня буде напруженим, не пiддавайтеся апатiї, навiть якщо не виходить те, до чого, здавалося, дiстати рукою. Не проявляйте iнцiативу, бо вийде собі дорожче, тож живiть без претензiй.

Дні: спр. – 23; неспр. – 27.

Козеріг (22.12–20.01). Тиждень почнеться з неочiкуваних подiй, що може збити вас iз пантелику. Придивiться, можливо, все на краще, навiть якщо це не входило у вашi плани. Наприкiнцi тижня заплануйте вечiрку.

Дні: спр. – 25; неспр. – 23.

Водолій (21.01–19.02). Середина тижня – час позитиву. Подiї складатимуться самi по собi, як за щучим велiнням. Не забудьте подiлитися з друзями своєю вдачею.

Дні: спр. – 21; неспр. – немає.

Риби (20.02–20.03). Пливiть за течiєю i зумiєте уникнути багатьох пiдводних рифiв. Намагайтеся по можливостi не керувати, не давати порад. Словом, живiть просто, не ставлячи перед собою суворих цiлей.

Дні: спр. – 23; неспр. – 24.

Інша версія:

ОВНИ, соціум, дружні терени – ось територія успішної самореалізації. Тут на вас зачекались приємні сюрпризи, братерського полку прибуде, відновляться давні зв’язки, тож в колі союзників та однодумців почуватиметеся, як риба у воді, станете неформальним харизматичним лідером і зможете направляти колективну енергію в русло власних інтересів.

ТЕЛЬЦІ, якщо вами рухатимуть кар’єрні амбіції – підкоріться, це чудовий тонік для професійного вдосконалення, успішної реалізації природних обдарувань і збагачення. Опануваня вищої службової сходинки, де ваш талант розквітне всіма барвами (плюс суттєва матеріальна винагорода) труднощів не складе, тож будьте з шефом за панібрата.

БЛИЗНЯТ вабитимуть високі матерії та все оригінальне, нетрадиційне. Закортить зазирнути під езотеричний покров, пізнати світ незбагненного. Це позитивно відобразиться на світогляді, допоможе знайти відповіді на безліч питань, зрозуміти свою місію на цій Землі.

РАКИ, сенс буття полягає в глибокому усвідомленні, розумінні нагальних потреб і вищого покликання в партнерських стосунках, ознаменовуючи собою перехід до зріліших форм любові завдяки добровільній відмові від чисто егоїстичних вимог заради збереження і зміцнення союзу.

ЛЕВИ переходять на новий виток розвитку і мають гармонійно вписатися у вимоги реальності, аби зробити потужний стрибок вгору завдяки накопиченим потенційним ресурсам. Час реанімувати та зміцнити партнерські стосунки (ділові, шлюбні). “Я-ти” – це одне ціле, сплав духовних ідеалів та інтересів, без яких серця неспроможні битися в унісон. Обранець вас щиро кохає, платіть взаємністю, демонструйте взірець лебединої вірності та випийте чашу любові до дна!

ДІВИ, події тижня мотивовані кармічно. Пливіть за течією, сумлінно виконуйте все, що від вас вимагається, і не намагайтеся диктувати власну волю. Камінь накопичених емоцій, створених власними страхами та фантазіями, який вже носити в собі бракує сил, зрештою впаде з душі (сягнувши критичної маси). Все таємне стане явним, тривоги та ілюзії зникнуть – і ви зможете дихати на повні груди. Пірніть з головою в бурхливу атмосферу службового колективу, тут ви майстер на всі руки, маєте високу репутацію у керівництва, що є запорукою успішного майбутнього.

ТЕРЕЗІВ закружляє приємна романтична віхола в любовному танку. Веселіться, насолоджуйтеся сердечною гармонією, дружіть з Музою та заряджайте життєвий акумулятор благодатними емоціями. Ваш лицар – це друг і коханець в одній іпостасі. Станьте зразком відданості заради міцності союзу. Ви здатні на унікальні акторські перевтілення, покликані активізувати в людях лише прекрасні струни душі, підняти дух наснаги.

СКОРПІОНИ, тримайте руку на сімейному пульсі, тут ваше джерело сил і творчого натхнення. Доброзичливість, дружня консолідація з рідними посилить авторитет, створить братерську ідилію в домі. Ви є духовним монолітом в родині і матеріальним інвестором, від якого багато що залежить! Тільки не дозволяйте собою маніпулювати, навпаки – цього року прийшла пора верховодити оточенням, спрямовувати його тим шляхом, який вас влаштовує.

СТРІЛЬЦІ, пошуки сенсу буття, “перевірка на міцність” духовних принципів і власної системи цінностей полягають в умінні знайти спільні точки зору з малознайомими людьми на тлі єдності ідеалів та духовних інтересів. Це дозволить зберігати високий моральний ценз і відрізнити зло від добра.

КОЗОРОГИ, моральна цитадель (ідейні переконання, добрі наміри) піддаються серйозному випробуванню, якщо не сказати – спокусі. Йдеться про справи для вас вигідні, але якщо розраховуєте на недосвідченість чи легковір’я ділових партнерів, то тут станеться прокол. Легкий хліб – ілюзія. Робіть все чесно, на законних підставах.

ВОДОЛІЇ, виходьте з підпілля, настав час подбати про зовнішність, кардинально змінити імідж, причепуритися. Оновіть гардероб, зачіску, макіяж, продумайте до дрібниць свій туалет та манеру поведінки. Не стримуйте внутрішній імпульс стати найкращими – це природний порив, мотивований глибинними трансформаційними процесами!

РИБИ, ви пливете за кармічною течією. Відкриваються тіньові сторони єства, про які донині зовсім не підозрювали. Тепер можете звільнитися від негативних нашарувань, позбутися ілюзій, самообманів, фікс-ідей, що позитивно вплине на сімейну атмосферу, побутові справи

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини