Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 20:17:33

Владислав Атрошенко повідомив про своє звільнення з посади Чернігівського міського голови

08.06.2023   15:25Агенцiя

Владислав Атрошенко повідомив про своє звільнення з посади Чернігівського міського голови. Пост зі світлиною трудової книжки він розмістив у ФБ:

Дорогі чернігівці, сьогодні всіх об’єднує і для всіх нас найважливіше – перемога України над рф.
Тому я утримувався від жодних коментарів після свого відсторонення від посади Чернігівського міського голови за унікальним по своїй суті рішенням Яворівського районного суду Львівської області та призначення громадянина Брижинського головою Чернігівської міської військової адміністрації.
Чому утримувався і утримуюсь? Тому, що всім і так все зрозуміло, а об’єктивні пояснення можуть зашкодити Україні, яка з простягнутою рукою звертається до усього цивілізованого світу за зброєю і грошима, аргументуючи, що вона бореться за цінності, які сповідує цей самий цивілізованого світ…

А прийде час – ми разом з вами повернемся до цього і багатьох інших питань.

Сьогодні в правовій державі Україна, яка сповідує європейські цінності, я отримав трудову книжку з записом про моє звільнення після відповідного рішення суду за позовом вищезгаданого Брижинського.

Вважаю, за цих обставин, правильним все таки дещо сказати чернігівцям.

Коли я йшов на вибори міського голови Чернігова у 2015 році – я обіцяв розбудить від «сну сплячоі красуні» наше місто і дати віру і впевненість людям, що Чернігів може розвиватися і не пасти задніх серед обласних центрів України.

Владу і будь-яку посаду я завжди сприймав і сприймаю як велику відповідальність і обов’язок працювати так, щоби зробити життя людей кращим, і щоби вони дивились тобі в очі з приємністю!

І щодня десятки незнайомих чернігівців дивляться мені в очі, посміхаються, висловлюють щирі слова подяки і підтримки! І це дорого вартує!!… і за це не шкода семи з половиною років свого життя, відданого Чернігову і чернігівцям на посаді міського голови!

Дякую всім містянам за довіру і підтримку! І ще хочу з впевненістю сказати – Господь все управить так як треба і всі нагороди знайдуть своїх героїв…. Світло таки переможе темряву і все буде добре!

Бажаю всім здоров’я і Перемоги ! Слава Україні! Слава місту-герою Чернігову!!

 

ТРК Новий Чернігів

 

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини