Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:16:46

Відбулося позачергове засідання сесії Чернігівської міської ради

02.05.2023   14:07Агенцiя

Відбулася 31-ша (позачергова) сесія Чернігівської міської ради VIIІ скликання. Сьогодні, 2 травня, у сесійній залі зібралося 28 із 42 депутатів та депутаток. Порядок денний було сформовано з 18 питань.

Перш, ніж затвердити порядок денний та розпочати розгляд питань, в.о. Чернігівського міського голови Олександр Ломако звернувся до присутніх.

— Мені було прикро на минулій сесії бачити стільки пустих місць в цьому залі. Окремі сили хотіли розділити нашу міську раду.  Місяць тому тут були присутні лише 22 депутати. Я радий, що сьогодні ми знову об’єдналися. Ніякі спроби розділити раду та показати комусь її недієздатність не вдалися.

Рада об’єднана. В цьому залі я бачу представників усіх партій, яких обрали на виборах чернігівці. Ми зібралися в Чернігівській міській раді. Разом. Щоб вирішувати питання життя та розвитку нашої громади. І попри різні партійні прапори, нас об‘єднав синьо-жовтий стяг та інтереси нашого міста.

Так має бути і надалі, адже у нас багато роботи для відновлення та розвитку нашого красеня-Чернігова. І саме на це чекають люди міста-Героя, які обрали цю міську раду та очікують конструктивної роботи. Саме до неї я всіх і закликаю.

Серед розглянутих під час засідання питань, затвердження Програми шефської допомоги військовим частинам ЗСУ, Нацгвардії та Державної спецслужби транспорту,  внесення змін та доповнень до Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях, внесення змін до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади Чернігова, що підлягають приватизації у 2023 році, блок земельних питань, звіт начальника управління освіти, депутатські запити та інші.


Пресслужба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.