Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 05:50:10

Атрошенко назвав виконувача обов'язків міського голови та розповів як працюватиме міська влада Чернігова

03.02.2023   10:23Агенцiя

1 лютого міського голову Чернігова Владислава Атрошенка відсторонили від відповідної посади строком на один рік. Таке рішення 1 лютого ухвалив Львівський апеляційний суд під час розгляду апеляції на рішення Яворівського районного суду, який 7 грудня 2022 року на рік заборонив міському голові Чернігова Владиславу Атрошенку обіймати свою посаду.

2 лютого Владислав Атрошенко опублікував у своєму Telegram-каналі відеозвернення до чернігівців, де розповів про своє враження від рішення Львівського апеляційного суду, роботу міськради та комунальних підприємств Чернігова після його відсторонення та назвав того, хто ж буде виконувати обов'язки міського голови в цей час.

Давати оцінку рішенню Львівського апеляційного суду Атрошенко не став, як і "тим особам, які є його замовниками". Проте на наступний день Владислав Атрошенко зібрав у неробочий час керівний склад міста та повідомив, що "ніхто нікуди не зникає".

"В неробочий час сьогодні (2 лютого, — ред.) я зібрав керівний склад міста для того, щоб донести дуже просту думку і прохання, яке полягає в тому, що найкращою підтримкою мене буде ваша, шановні керівники, чесна і віддана робота на своїх посадах в інтересах міста. Ми маємо бути готовими до будь-яких викликів, в тому числі повторної атаки міста російським агресором, і в тій частині, де ми зможемо в організаційному та матеріальному плані підставити плече ЗСУ".
Господарство міста, громадський транспорт, підприємства критичної інфраструктури, школи, садочки, лікарні, все це буде працювати, додав Атрошенко.
За словами Атрошенка, згідно з чинним законодавством обов’язки міського голови за його відсутності виконуватиме секретар міської ради Олександр Ломако.
    "Вся команда продовжує працювати в інтересах Чернігова. Депутатський корпус на місці, регулярно проводяться та будуть проводитися сесії, виконавчий комітет працюватиме, бюджет міста та всі програми на 2023 рік ухвалені. Міська влада забезпечує стабільність та контрольовану й організовану роботу всіх галузей, ввірених їй згідно з чинним законодавством та волі виборців. І я прошу містян не хвилюватися з цього приводу".
На завершення Владислав Атрошенко сказав, що він нікуди не зникне та не стоятиме осторонь, а також продовжить працювати на Чернігів та чернігівців. Як саме, він не уточнив.

Джерело: suspilne.media

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.