Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 18:07:54

Депутата Халімона звільнять із посади заступника голови фракції «Слуга народу»

23.01.2023   17:19Агенцiя

Народного депутата Павла Халімона, який під час війни нібито купив дорогий маєток, оформивши його на іншу особу, буде звільнено з посади заступника голови парламентської фракції "Слуга народу".

Павло Халімон

Павло Халімон

Про це голова фракції Давид Арахамія заявив у Телеграмі, повідомляє Укрінформ

"Якщо ти народний депутат і маєш пару зайвих мільйонів гривень, то ти повинен допомогти своїй країні. Це твій обов’язок. Тому, звичайно, етична складова цього вчинку суперечить нашим цінностям і нашому баченню того, чим під час війни має займатися народний депутат. За це Павло Халімон буде звільнений із посади заступника голови нашої фракції", – зазначив він.

Арахамія закликав правоохоронні органи розпочати розслідування і дати юридичну оцінку цим подіям. Керівник парламентської фракції наголосив: "Якщо було порушено закон – значить за це потрібно понести покарання".

Як повідомлялося, журналісти видання "Українська правда" оприлюднили розслідування, згідно з яким заступник керівника парламентської фракції "Слуга народу" Халімон під час повномасштабної російсько-української війни придбав маєток на Печерську вартістю 10,3 млн грн, оформивши його на іншу особу, а це в п'ять-шість разів дешевше за вартість маєтків аналогічної площі в цьому районі. Продавцем, за даними видання, нібито виступив архієрей Православної церкви України Олександр Драбинко.

 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.