Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 19:23:30

Чернігівський обласний ТЦК та СП відтепер із Почесним стягом

29.12.2022   12:01Агенцiя

Чотири роки тому першим територіальним центром комплектування та соціальної підтримки країни став саме Чернігівський обласний ТЦК та СП.

На його прикладі та досвіді формувалися ТЦК та СП в інших регіонах.

Сьогодні працівники установи приймали вітання від начальника ОВА В’ячеслава Чауса та голови обласної ради Олени Дмитренко, а командувач військ оперативного командування "Північ" Герой України генерал-майор Віктор Ніколюк урочисто вручив Почесний стяг.

«Для мене честь від імені Головнокомандувача  Збройних сил України Валерія Залужного передавати цей стяг. Впевнений, що ви гордо його нестимете», – зазначив Віктор Ніколюк.

Почесним стягом  Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки від нині є прямокутне двостороннє полотнище: з одного боку – герб Чернігівської області; зі зворотнього – зображення першого історичного офіційного магістратського символа у вигляді озброєного середньовічного лицаря.

До древка кріпиться подвійна девізна стрічка з назвою установи та її гаслом «PRIMI INTER PARES» («Перші серед рівних»).

Принагідно начальник ОВА В’ячеслав Чаус передав обласному ТЦК та СП обладнання, необхідне для роботи в нинішніх умовах.

«Чернігівський обласний ТЦК та СП став одним з небагатьох територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки України, особовий склад якого взяв безпосередню участь у боротьбі з наступом ворожих окупаційних військ та обороні міста. Дякую за службу. Дякую за захист», – наголосив начальник ОВА.

На жаль, під час активної фази бойових дій на території області загинуло 30 воїнів, які були військовослужбовцями Чернігівського обласного, районних та міського ТЦК та СП. Їх вшанували під час хвилини мовчання, назвавши поіменно.

Ще 50 військовослужбовців установи та підпорядкованих їй підрозділів отримали бойові поранення.

Військовослужбовці та цивільні працівники установи отримали нагороди різних рівнів та звання. 

За сумлінне виконання службових обов’язків, зразкову військову дисципліну та з нагоди 4-ої річниці створення Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки оголосити Подяку голови обласної державної адміністрації оголошено:

 

БОНДАРЕНКО

Тетяні Анатоліївні

- капітану, начальнику відділу оформлення допомог, військових пенсій та пільг – заступнику начальника сектору соціальних виплат Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки;

ДАВИДЕНКУ

Сергію Володимировичу

- капітану, офіцеру мобілізаційного відділу сектору мобілізаційно-оборонної роботи Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки;

КОСТИРКУ

Дмитру Владиславовичу

- старшому солдату, старшому водію відділу забезпечення                                   Чернігівського                                   обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки;

НАСІННИКУ

Костянтину Федоровичу

- штаб-сержанту 3 категорії Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини