Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:41:34

Відбулось засідання президії Громадської ради при Чернігівській ОДА

22.12.2021   08:48Агенцiя

Основну увагу під час засідання президія ГР приділила стану виконання доручення голови ОДА за підсумками зустрічі голови облдержадміністрації з членами Громадської ради, яка відбулась 12 жовтня 2021 року.

Близько половини відповідей на поставлені в ході зустрічі питання, у тому числі про створення в області кластерів «Електротранспорт Чернігівщини» та «Комерційне судноплавство річкою Десна», про зміни в організації руху великовагового транспорту та деякі інші, не задовільнили громадських активістів. Тож президія Громадської ради виступила з пропозицією повторної зустрічі з головою облдержадміністрації, щоб повернутися до розбору вже обговорених питань та розглянути нові.

У полі зору громадськості постійно перебуває доля РЛП «Ялівщина». От і на сьогоднішньому засіданні було вирішено направити то Департаменту культури і туризму, національностей та релігій ОДА листи стосовно якнайшвидшого офіційного встановлення меж регіонального ландшафтного парку та зон, де розташовані археологічні пам’ятки.

Президія Громадської ради визнала доцільною безоплатну передачу розподільчих газових мереж, розташованих на території населених пунктів області, з державної в обласну комунальну власність та попередньо визначила порядок денний наступного засідання Громадської ради.

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини