Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:39:52

«День Гідності» - команда Суспільне Чернігів включатиметься з Красної площі

20.11.2021   09:12Агенцiя

У неділю, 21 листопада, у прямому ефірі регіональних телеканалів Суспільного, зокрема UA: ЧЕРНІГІВ, вийде спецпроєкт «День Гідності», який готують команди мовника у всіх регіонах. Початок — о 16:30.

«Хочеться, щоб спеціальний ефір об’єднав наших глядачів та занурив у мандрівку спогадами учасників Євромайдану. Глядачі побачать 22 включення з головних площ, меморіалів Небесній сотні та інших місць, які назавжди увійшли в історію Революції Гідності у вашому місті. Сподіваюсь, розмаїтий досвід учасників ефіру нагадає нам всім, наскільки Революція Гідності стала важливою подією в житті кожного українця», — розповіла головна редакторка спеціального проєкту Ірина Цибух. 

Кореспонденти Суспільного включатимуться у прямий ефір з локацій, пов’язаних з Революцією Гідності: зі скверів та площ, де розгорталися події у 2013–2014 роках, місць, де стояли блок-пости, та храмів, де збирали волонтерську допомогу для учасників Майданів. Ведучим спецпроєкту в київській студії буде Олександр Єльцов, а з Майдану Незалежності в ефір вмикатиметься Світлана Стеценко. Головний режисер проєкту — Сергій Жулін. 

Команда Суспільне Чернігів включатиметься з Красної площі Чернігова.

«Прийнято вважати, що перший розгін Євромайдану стався в Києві 30 листопада, коли побили студентів. Та насправді перший випадок стався у місті Чернігові 25 листопада, коли знесли намет у сквері імені Попудренка. Про це і будемо говорити з однією з учасниць тих подій Світланою Жимолостновою. Тоді судові виконавці та працівники комунальних служб знесли і вивезли намет і технічне обладнання. Громадського активіста Станіслава Тавлуя, який на знак протесту намагався здійснити самоспалення, затримали і склали акт про адміністративне правопорушення. У неділю ми зустрінемось з учасницею тих подій на Красній площі у Чернігові, де все і відбувалося», – розповідає журналістка Суспільне Чернігів Дар`я Янушкевич.

Спецефір можна буде дивитися онлайн на сайтах регіональних телеканалів Суспільного, зокрема на сайті UA: ЧЕРНІГІВ.

джерело

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини