Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 21:18:05

"Знайти компроміс між депутатами", - Юрій Коптєв про візит до Прилук

17.11.2021   10:01Агенцiя

На малу батьківщину, до рідних Прилук Юрій Коптєв приїхав аби посприяти в подоланні політичної кризи.

"Попробовать найти компромис между депутатами и соответственно как-то сдвинуть этот процес в правильное русло, потому-что то что происходит с депутатским корпусом это не правильно. Цель одна - чем-то помочь", - розповів Юрій Коптєв.

Найперше Юрій Коптєв зустрівся із міським головою Прилук Ольгою Попенко.

"То что делает глава - я считаю правильно, то что ей не дают это делать, дальше двигаться каким-то образом, ну это не правильно. Люди которые пришли, приходят к власти, депутаты - их выбирает народ, они в первую очередь должны работать для народа, а на сегоднешний день идет дележка каких-то мест, которые удобно, неудобно...Кто то хочет занять места, не то что для работы, для города, а именно дележка мест, а это не правильно, это надо как-то менять: задача одна - сделать все для города, жить городом", - сказав він.

Водночас впливовий прилучанин, бізнесмен та меценат позитивно оцінив зовнішній вигляд міста: "Самое главное, что я видел, что сделано было сохранено, для меня это самое главное, а то что происходит в городе, делается, делаются дороги, большое количество сделано, делается многе,да"

Та вже поділився планами на майбутнє: "С Ольгой Михайловной переговорил по поводу нескольких улиц - одну сделать пешеходную, есть планы арку закончить, есть планы".

Нагадаємо, Прилуки завдячують Юрію Коптєву будівництвом та повною реконструкцією усієї центральної частини, театральної площі, встановленням низки пам'ятників, в тому числі і унікальному постаменту Тараса Шевченка. За чисельні заслуги та активну позицію у розбудові Прилук Юрій Коптєв має звання Почесного громадянина, його знають та поважають.

джерело

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.