Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:41:51

Атрошенко та Рейко посварилися на засіданні погоджувальної ради Чернігівської міськради

17.11.2021   09:17Агенцiя

Міський голова Чернігова Владислав Атрошенко та депутатка міськради від ЄС Марина Рейко посварилися на засіданні погоджувальної ради.

Під час обговорення питань, які вносять на розгляд депутатів на 13 сесії, що відбудеться 25 листопада, Атрошенко назвав Рейко представницею ТРЦ «Hollywood», звинуватив у несплаті податків та сказав, що вимушений слухати її лише тому, що обіймає посаду міського голови.

Марина Рейко критикувала проект програми економічного і соціального розвитку Чернігова на 2022 рік та проект міського бюджету.

«Чому ви не звертаєтесь до своїх підлеглих, щоб вони робили аналіз попередніх програм соціально-економічного розвитку? Ми взагалі не знаємо, чи працюють вони, чи не працюють — просто приймаємо і все. Весь аналіз, який я бачу в програмі, це ода, відірвана від реальності абсолютно», — зауважила Марина Рейко.
Рейко додала, що головна проблема Чернігова, — це відсутність перспектив для молоді.

«Краще виїхати звідси. Ви вже 6 рік як мер, що ви зробили для цього?...».

Атрошенко у відповідь звинуватив Марину Рейко у несплаті податків.

«Пані Марино, для того, щоб були перспективи, треба платити податки і не пиляти сотнями дерева.... Ідіть у свій «Hollywood»(власник ТРЦ «Hollywood» та гіпермаркету «Вена» — чоловік Марини Рейко Сергій Семененко. В Атрошенка давній конфлікт з групою «Вена», — ред.) та переоформлюйте всі ФОПи, переведіть «Hollywood» на звичайне оподаткування...».

На це Рейко відповіла, що вона тут не як представниця «Hollywood», а представляє мешканців Чернігова і нагадала йому про ФОПів ресторації "Сенатор".

Атрошенко сказав, що він розмовляє з депутаткою, як з представницею «Hollywood».

Під час обговорення проекту міського бюджету на 2022 рік Рейко назвала його «відірваним від реальності», особливо в умовах, коли йдуть три війни — з Росією, з коронавірусом та газова.

На що Атрошенко сказав, що доводиться вести ще й четверту війну — з ідіотами.

«Ви наголошували неодноразово, що в нас наразі безпрецедентна ситуація. Треба наступного року віддати 206 мільйонів різниці в тарифах за опалення. Тобто, бюджет в цьому випадку, мав би бути не збалансованим, а економним та соціальним. А ми витрачаємо 46 мільйонів на сквер Попудренка та черговий фонтан», — сказала депутатка.

«Ви йшли на вибори з закликом драконити всіх, ви це виправдовуєте і цим пишаєтесь. Ну це не всім цікаво просто... Я згідно посади змушений вислуховувати все, що ви кажете. Всі нісенітниці, що ви кажете...Якщо у вас є недостатність спілкування десь у сім'ї, на роботі, це не означає, що я маю цілий день тут з вами спілкуватися», — відповів Владислав Атрошенко.

Суспільне

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини