Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 07:40:05

У Чернігові вітали військовослужбовців Національної гвардії України

02.09.2021   18:06Агенцiя

Сьогодні на базі 22–го окремого батальйону Національної гвардії України відбулись урочистості з нагоди 2–ої річниці створення військової частини 3082.

Саме 2 вересня 2019 року наказом Міністерства внутрішніх справ України на базі 3 стрілецького батальйону військової частини 3066 Північного оперативно–територіального об’єднання Національної гвардії України було створено 22 окремий батальйон Національної гвардії України (військова частина 3082).

Як відомо, основними службово–бойовими завданнями частини є охорона громадського порядку, громадської безпеки та боротьба зі злочинністю в місті Чернігові та Чернігівському районі, зустрічна варта до планової залізничної варти за маршрутом «Київ – Чернігів», планова автошляхова  варта Чернігів – Макошине, особлива варта з екстрадиції до пункту перепустки на Державному кордоні України та Білорусії, а також конвоювання підсудних до залів судових засідань Чернігівського Апеляційного суду та Чернігівського Районного суду, до місць позбавлення волі, обмінних пунктів, пунктів пропуску на державному кордоні України.

– Успадкувавши кращі військові традиції попередніх поколінь, бійці вашої частини стали на захист державних рубежів із самого початку АТО. Маю надію, що ви й надалі будете віддані своєму народу і військовій присязі. Бажаю кожному здоров’я, міцної броні та влучних маневрів у вашій благородній справі служіння Україні, – сказала Ніна Лемеш, звертаючись до чернігівських нацгвардійців.

Крім того, перший заступник голови Ніна Лемеш вручила почесні грамоти обласної ради військовослужбовцям частини:

– Єрмоленко Юлії Михайлівні - старшому солдату за контрактом, старшому стрільцю 2 відділення 1 стрілецького взводу стрілецької роти військової частини 3082;

– Золотарю Андрію Михайловичу – головному сержанту за контрактом, головному сержанту 1 патрульної роти військової частини 3082;

– Резнику Миколі Васильовичу – старшому сержанту за контрактом, начальнику сховища пального та мастильних матеріалів і автомобільного майна взводу матеріально-технічного забезпечення військової частини 3082;

– Харченку Дмитру Олеговичу – сержанту за контрактом, начальнику майстерні зв’язку та обслуговування інженерно-технічних засобів охорони вузла зв’язку ІІІ категорії військової частини 3082.

Військовослужбовців також вітали заступник голови облдержадміністрації Жанна Шерстюк, представник міської ради Андрій Ткач, представник військ оперативного командування «Північ» Юрій Гриськов, заступник начальника Головного управління Національної поліції України у Чернігівській області Олександр Комлик та голова громадського об’єднання «Єдина родина Чернігівщини» Микола Шанський.

Після офіційної частини на присутніх чекали огляд виставки бойового озброєння і техніки та концертна програма.

Відділ інформаційного забезпечення
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини