Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 04:33:45

Справа рушила з мертвої точки завдяки проєктам Великого будівництва — голова ОДА про ремонти доріг на Сновщині та Корюківщині

27.08.2021   13:58Агенцiя

Під час робочої поїздки до Сновської та Корюківської територіальних громад голова Чернігівської ОДА В’ячеслав Чаус ознайомився з ходом робіт на дорогах загального користування місцевого значення, ремонти яких виконуються за програмою Президента України «Велике будівництво».

Це, зокрема, автодороги Тур'я – Гута – Студенецька, Корюківка – Наумівка – Перелюб – Погорільці – Семенівка, а також міст на км 14+559 шляху Гвоздиківка – Смяч.

В’ячеслав Чаус поспілкувався з підрядниками, вкотре звернувши увагу на дотримання норм безпеки під час виконання робіт.

Проїхавши різними дорогами — як відремонтованими, так і тими, що потребують відновлення, голова ОДА прокоментував:

— Президент України поставив чітке завдання — розвиток інфраструктури. Це має бути спільна робота громади, влади та суспільства, Звісно, поки охопити все неможливо, адже область велика, це тисячі кілометрів доріг. Однак, за найнеобхідніше взялися. Справа рушила з мертвої точки завдяки проєктам Великого будівництва.


Принагідно голова ОДА проінспектував хід ремонту приймально-діагностичного відділення Корюківської ЦРЛ. Наразі тут ведуться зовнішні роботи: залишилося влаштувати пандус та підйомник для маломобільних груп населення, вимощення з бетону та виготовити огорожу ґанку.

— Враховуючи ситуацію із ковідним викликом, медичне питання — на часі одне з найголовніших, — підкреслив В’ячеслав Чаус. — На мою думку, у приймально-діагностичному відділенні зроблено якісний ремонт. Сподіваюся, що невдовзі тут запрацює нове обладнання (КТ, мамограф), завдяки чому жителі громади отримають повноцінне медичне обслуговування.

Також голова ОДА наголосив, що медицина має бути доступною. Тому для забезпечення інклюзії в оглянутому відділенні виправлять виявлені недоліки.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини