Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 08:47:24

Відбулось пленарне засідання сьомої (позачергової) сесії Прилуцької районної ради

01.05.2021   14:21Агенцiя

30 квітня у сесійній залі районної ради відбулось пленарне засідання сьомої (позачергової) сесії районної ради восьмого скликання.

Відкрив та вів засідання сесії голова районної ради Олег Дмитренко.

Він повідомив про кадрові зміни у міжсесійний період, представивши депутатам новопризначених: голову Прилуцької райдержадміністрації Геннадія Луценка та заступника голови Прилуцької райдержадміністрації Володимира Чернова.
    
На порядок денний пленарного засідання сесії було винесено 14 питань.

В ході пленарного засідання сесії депутати районної ради:
ЗАТВЕРДИЛИ Програму передачі нетелей багатодітним сім’ям, які проживають у сільській місцевості Прилуцького району, на 2021-2027 роки.

Внесли зміни:
• до рішення районної ради від 29 грудня 2020 року №8-3/VІІІ «Про районний бюджет Прилуцького району на 2021 рік» (код бюджету 25315200000);
• до рішення районної ради від 24.03.2021 № 15-6/VIII «Про передачу в оренду адміністративної будівлі та гаражів за адресою: вул. Київська, 224, м. Прилуки».
Заслухали та взяли до відома інформації:
• про здійснення пасажирських перевезень населення Прилуцького району та дотримання чинного законодавства перевізниками всіх форм власності щодо перевезень пільгових категорій громадян;
• про надання медичної допомоги у 2020-2021 роках;
• про стан розрахунків господарюючими суб’єктами за оренду земельних часток (паїв) та земельних ділянок за 2020 рік;
• про виконання Програми «Питна вода Прилуцького району на 2006-2020 роки».
Також депутати районної ради вирішили:
• безоплатно передати майно (майнові права) зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Прилуцького району у комунальну власність Ладанської та Яблунівської селищних рад Прилуцького району Чернігівської області;
• ліквідувати комунальну архівну установу «Районний трудовий архів» Прилуцької районної ради Чернігівської області;
• включити до Переліку другого типу нежитлові приміщення, гаражі з подальшою передачею їх в оренду Сухополов’янській сільській раді (після процедури, відповідно до ст. 15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна»);
• включити до Переліку другого типу нежитлові, підвальні приміщення з подальшою передачею їх в оренду Прилуцькій районній державній адміністрації (після процедури, відповідно до ст. 15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна»).

По даних питаннях присутніх в сесійній залі інформували:
- начальник  відділу економічного та агропромислового розвитку, транспорту та зв’язку Прилуцької райдержадміністрації Микола Джеренов;
в.о. начальника фінансового відділу Прилуцької райдержадміністрації Вікторія Волкова;
- генеральний директор КНП «Прилуцька центральна районна лікарня» Прилуцької районної ради Чернігівської області Володимир Колейко;
 – директор КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Прилуцької районної ради Чернігівської області Дмитро Межуєв;
- начальник відділу архітектури, містобудування та житлово-комунального господарства Прилуцької райдержадміністрації – головний архітектор району Анатолій Ященко та інші.
     
На пленарному засіданні сьомої (позачергової) сесії восьмого скликання було прийняте Звернення Прилуцької районної ради Чернігівської області до Чернігівської обласної ради щодо прийняття обласної Програми «Питна вода Чернігівщини».

Підсумки пленарного засідання сьомої (позачергової) сесії восьмого скликання підвів голова Прилуцької районної ради Олег Дмитренко.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини