Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:53:26

Говорили про підсумки роботи за 100 днів

19.03.2021   12:52Агенцiя

Голова Чернігівської обласної ради Олена Дмитренко взяла участь в програмі «Сьогодні. Головне» на телеканалі «UA:Чернігів».

Розмова із ведучою Іриною Мельник велась про перші 100 днів роботи обласної ради 8 скликання.

Олена Дмитренко розповіла про результати роботи представницького органу Чернігівщини за трохи більше ніж 3 місяці, зробила акценти на найважливіших рішеннях, прийнятих депутатами за звітний період, проаналізувала стан справ у сфері управління та розпорядження майном спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області та систуацію на комунальних підприємствах області.

До обговорення в студії суспільного мовника також долучилися представники політичних сил, які представлені в обласній раді нинішнього скликання: Ніна Лемеш – перший заступник голови обласної ради, депутатська фракція політичної партії «РІДНИЙ ДІМ»; Дмитро Блауш - заступник голови обласної ради, депутатська фракція політичної партії «РАДИКАЛЬНА ПАРТІЯ ОЛЕГА ЛЯШКА»; Дмитро Іванов – депутатська фракція політичної партії «СЛУГА НАРОДУ»; Юрій Музика - депутатська фракція політичної партії «НАШ КРАЙ»; Сергій Пащенко - депутатська фракція політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»; Сергій Сергієнко - депутатська фракція політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ», Борис Петренко - депутатська фракція політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ», Олександр Мисник - депутатська фракція політичної партії «Європейська Солідарність».

В прямому ефірі обласні обранці поділились своїм баченням подій та ситуації в обласній раді за перші 100 днів її роботи, озвучили нагальні проблеми регіону, які потребують вирішення спільними зусиллями всього депутатського корпусу, висловили зауваження і рекомендації щодо головного кошторису Чернігівщини і прийнятих обласних програм, а також пропозиції стосовно подальшої діяльності постійних комісій.

Під час програми порушувалось також питання діяльності КП «Чернігівоблагроліс», обговорювались перспективи передачі агролісгоспів громадам, особливості обласного бюджету на 2021 рік, фінансування Програми реставрації пам’яток архітектури національного значення та території Чернігівської області на 2020-2022 роки, актуальні проблеми галузі освіти, охорони здоров’я.

Підсумовуючи розмову із колегами-депутатами, Олена Дмитренко зазначила:
- Усі ми маємо різні політичні погляди, взаємовідносини між собою, але жоден виборець не може сказати, що ми байдужі до тієї ситуації, яка склалась в області, та тих проблем, які виникають у різних сферах життєдіяльності, в тому числі через обмеженість бюджету. Маючи різне бачення щодо певних питань, спілкуючись у цій студії, ми дійшли взаєморозуміння та компромісів по багатьох питаннях. Тому бажаю усім плідної праці у стінах Чернігівської обласної ради!

Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини