Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 07:31:29

Президент України представив нову голову Чернігівської ОДА - Анну Коваленко. ФОТОрепортаж

15.10.2020   17:28Агенцiя

Сьогодні під час земельного форуму «Земля – народу», який відбувається на Ічнянщині, Президент України Володимир Зеленський представив активу області новопризначену голову облдержадміністрації Анну Коваленко.

Відповідний Указ №430/2020 Глава держави підписав 13 жовтня поточного року.

- Чернігівська область має великий потенціал — як економічний, так і аграрний. І сьогодні маю приємну місію представити нову голову Чернігівської ОДА Анну Коваленко. Це єдина жінка в Україні, яка очолюватиме обласну державну адміністрацію. Професійна, порядна людина. Вірю, що вона зможе приймати ефективні рішення для розвитку регіону, — зазначив Володимир Зеленський.

- Я хочу засвідчити свою готовність до роботи на посаді голови Чернігівської ОДА. Чернігівщина мені рідна і знайома. Я буду робити все можливе для її подальшого розвитку. А це можливе лише за ефективної співпраці народних депутатів, керівників громад та жителів області. Для чернігівців хочу пообіцяти бути відкритою й робити все від мене залежне, щоб крок за кроком їхнє життя ставало кращим, — запевнила у своїй першій промові на новій посаді Анна Коваленко.

Біографічна довідка:

Анна Коваленко народилася 5 травня 1991 р. у м. Бучі Київської області. Вищу освіту за фахом театрознавця здобула у Київському національному університеті театру, кіно і телебачення ім. І. Карпенка-Карого. Нині продовжує навчання в аспірантурі Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю «Публічне управління», працює над дисертаційним дослідженням на тему: «Цивільний демократичний контроль над розвідкою і контррозвідкою в Україні».

Трудову діяльність розпочинала у видавничому домі "Антиквар" та ЗМІ. Була організатором численних мистецьких виставок і презентацій. Веде активну громадську та політичну діяльність. Як експерт та радник протягом 2014 – 2019 років співпрацювала з Міністерством оборони та Міністерством інформаційної політики України, комітетом Верховної Ради України з питань нацбезпеки та оборони України, з Інститутом Джорджа Кеннана, Вілсон-центр, (м. Вашингтон, США).

У 2019 році була обрана народним депутатом України IX скликання, згодом перейшла на роботу до Офісу Президента України, де працювала заступником Керівника. З травня 2020-го і до призначення головою Чернігівської ОДА – заступник Міністра розвитку громад та територій України.

Фоторепортаж Віктора Кошмала

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини