Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:41:35

На Чернігівщині утворили 91 виборчий округ без порушень та у встановлені строки

15.09.2020   11:25Агенцiя

На Чернігівщині утворено 91 виборчих округів. З них 7 сформовані Обласною ТВК, 18 – міськими комісіями, 28 – районними і 38 – селищними.

Процедури відбулися вчасно, із дотриманням кворуму без встановлених порушень, згідно з інформацією спостерігачів ОПОРИ.

Процедура  утворення округів  мала розпочатися 5 вересня, після офіційного початку виборчого процесу, згідно з Постановою Центральної виборчої комісії «Про Роз’яснення щодо утворення виборчих округів для організації і проведення місцевих виборів»від 28 серпня 2020 року № 204.

Громадянська мережа ОПОРА відвідала засідання обласної, Чернігівської міської та усіх районних ТВК в Чернігівській області та провела моніторинг їхньої роботи.

Виборчі округи та виборчі дільниці є складовими системи територіальної організації відповідних місцевих виборів. Так, відповідно до вищезгаданої постанови, територіальні та багатомандатні виборчі округи для організації та проведення виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських, районних у місті, сільських, селищних рад (виборчі округи) утворюються відповідною територіальною виборчою комісією, яка встановлює результати виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласної, районної, міської, районної у місті, сільської, селищної ради (далі - вибори депутатів місцевих рад).

Наталія Висіканець, координаторка спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами у Чернігівській області

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини