Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:57:40

Чернігів: анонімна фірма будує в центрі міста скейт-парк, тендер по якому буде через два тижні

28.07.2020   10:46Агенцiя

Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради оголосило на 6 серпня проведення повторного тендеру на влаштування скейт-парку очікуваною вартістю 5,63 млн грн. Але будівельні роботи на місці об’єкта активно вже ведуться.

Управління ЖКГ планує замовити влаштування скейт-парку по просп. Миру від вул. Івана Мазепи до вул. С. Русової в м. Чернігів. Перший тендер на ці роботи було оголошено на початку липня, але  але вже 18 липня його скасували, бо в ньому взяла участь лише одна компанія ТОВ «УТБ-Інжиніринг».

Другий тендер Управління оголосило 20 липня, торги по ньому заплановані на 6 серпня. Очікувана вартість робіт – 5,63 млн грн.

Але місці майбутнього об’єкта йдуть будівельні роботи з підготовки двох майданчиків під скейт-парк. На одному з них уже повністю залито бетон, а на іншому поки лише засипано гравій.

За словами виконроба, який не представився сам та не розповів, яку компанію-підрядника представляє, роботи з облаштування скейт-парку мають завершити приблизно до 20 серпня.

Начальник управління ЖКГ Ярослав Куц також не зміг пояснити, що за фірма працює на місці майбутнього скейт-парку, бо жодного договору на ці роботи не було підписано.

Схожа схема з початком робіт на об’єкті до оголошення переможця в тендері в Чернігові не нова. Раніше схожа ситуація була з облаштуванням громадських зупинок. Восени 2018 року невідомі будівельники встановили п’ять зупинкових комплексів до того часу, коли оголосили переможця відповідного тендера. Тоді голова ГО «Ініціатива» Павло Пущенко розказав ЗМІ пояснення ситуації управлінням ЖКГ. Нібито підрядник встановлює ці зупинки до початку аукціону на свій страх і ризик, потім якщо цей підрядник перемагає в тендері, то йому просто це зараховується як виконана робота, якщо ж ні, то доводиться демонтувати зупинку за свій кошт.

http://nashigroshi.org/2020/07/28/anonimna-firma-buduie-v-tsentri-mista-skeyt-park-tender-po-iakomu-bude-cherez-dva-tyzhni/

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини