Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 04:26:24

Представлено нового очільника Прилуцької РДА

30.05.2020   18:34Агенцiя

30 травня перший заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Віталій Загайний представив активу району нового очільника Прилуцької районної державної адміністрації Олесю Кісленко.

Вітаючи голову райдержадміністрації з призначенням на посаду, Віталій Анатолійович у своїй промові зазначив, що нині слід об’єднатися навколо вирішення нагальних проблем району. На місцях має бути розуміння стратегії розвитку держави прописаної Президентом України, адже цей документ визначає засадничі принципи розвитку держави, покращення соціальних стандартів. Позиція голови райдержадміністрації повинна бути спрямована на об’єднання громад з метою визначення основних пріоритетів розвитку Прилуцького району.

Також Віталій Загайний наголосив на необхідності зміцнення співробітництва з районною радою. За його словами, без органів місцевого самоврядування неможливо ефективно працювати, а зокрема, в умовах децентралізації.

- Олеся Кісленко пообіцяла виправдати довіру президента та його команди.

Сказала, що в центрі уваги своєї роботи в пріоритеті вважає чесність, порядність та відданість людям.

- Надіюсь на співпрацю  з облдержадміністрацією, обласною та районною радами, депутатським корпусом обласної та районної рад, керівниками підприємств, установ, органами місцевого самоврядування, ОТГ та жителями району. Сподіваюсь, що всі разом впораємося із поставленими завданнями і працюватимемо, аби оперативно вирішувати нагальні проблеми, а відтак – сприяти всебічному розвитку громади району.

Очільницю району з призначенням привітав та побажав успіхів голова районної ради Василь Малик, який у вітальному слові зазначив, що всі проблеми району необхідно вирішувати разом.
 
Відділ документообігу, контролю, інформаційної діяльності та звернень громадян апарату райдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини