Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 15:54:29

"Наш край" очищає партію перед місцевими виборами

24.12.2019   08:37Агенцiя

Рішення про очищення партійних лав перед місцевими виборами, що відбудуться наступного року, схвалено під час конференції Чернігівської обласної організації ПП «Наш край», яка пройшла 23 грудня у Чернігові. Її учасниками стали делегати з районів Чернігівщини, а також співголови партії Олександр Мазурчак і Валерій Давиденко.

Політична партія «Наш край» на Чернігівщині з 2015 року працює над захистом інтересів місцевих жителів, відстоює реформу децентралізації, допомагає розвивати і зміцнювати об’єднані територіальні громади. Упродовж цих років політична сила в регіоні залишається серед лідерів щодо представництва у місцевих радах різних рівнів.

Активна робота депутатів із розробки та підтримки рішень місцевих рад, що захищають інтереси людей, програм з розбудови краю є надзвичайно важливою. Водночас серед нас з’явилися депутати, які в силу різних обставин, відходять у своїй діяльності від основоположних принципів партії щодо захисту інтересів наших виборців. Тому на засіданнях фракцій «Наш край» у Чернігівській обласній і міській радах прийнято рішення про виключення зі складу фракцій депутатів – Наталії Хольченкової та Вікторії Овчаренко (міська рада) і Лариси Осадчук, Надії Міклухо-Маклай та Людмили Андрієвської (обласна рада).

Підставою для таких висновків стала низка чинників. Насамперед, голосування за рішення, що мають значні протиріччя із принципами захисту інтересів жителів регіону. А також – системне невиконання рішень фракцій і доручень партії.

«Наш край» – незалежна політична сила, що самостійно братиме участь у місцевих виборах - 2020. Перед партією зараз стоять нові завдання, ми готуємо низку нових ініціатив, у тому числі регіональних. Місцеві лідери, голови міст й ОТГ, досвідчені господарники і люди справи, які присутні у лавах нашої партії, зараз, як ніколи, потрібні своїм громадам зокрема, і Чернігівщині загалом», - наголосив співголова партії «Наш край», народний депутат України Валерій Давиденко.

У жовтні ХХV з’їзд партії «Наш край» ухвалив рішення самостійно взяти участь у місцевих виборах 2020 року; очиститися, суттєво оновивши партійні лави та обрати нових співголів, а також керівні органи партії, повідомила пресслужба обласної організації ПП «Наш край».

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини