Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 15:04:48

60 сесія VII скликання Ніжинської міської ради

26.09.2019   08:39Агенцiя

25 вересня під головуванням міського голови Анатолія Лінника відбулася 60 сесія Ніжинської міської ради.

У роботі сесії взяли участь 25 зареєстрованих депутатів, а також: народний депутат України Валерій Зуб, депутат обласної ради Сергій Охонько, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко, керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів та виконавчих органів міської ради, представники громадської ради, жителі міста та ЗМІ.

На початку засідання присутні привітали новообраного депутата Верховної Ради України по 209-му виборчому округу Валерія Зуба з перемогою, депутати мали змогу задати запитання, на які отримали вичерпні відповіді від Валерія Олексійовича.

Валерій Зуб подякував ніжинській громаді за підтримку у виборчій компанії та наголосив, що буде максимально співпрацювати з округом, постійно зустрічатися, слухати всі ініціативи та намагатися їх впроваджувати, щоб ніжинці відчували підтримку народного депутата.

Міський голова Анатолій Лінник відмітив, що співпраця з Валерієм Зубом, як представником 209-го округу, принесе позитивні результати і буде корисною для нашої об'єднаної громади та зазначив, що Ніжинська міська рада та її виконавчий комітет налаштовані на плідну співпрацю з командою народного депутата. В подальшому будуть узагальнені всі нагальні проблемні питання міста та надано ряд пропозицій, що обговорювалися на попередніх сесіях, адже саме органи місцевого самоврядування щоденно працюють з громадою, знають та розуміють проблеми людей.

Під час сесійного засідання нагрудним знаком та Почесною грамотою обласної ради було нагороджено тренера Ніжинської КДЮСШ Сергія Полтавцева з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту.

На розгляд сесії було винесено 44 проекти рішень, які відповідно до Регламенту міської ради попередньо розглядалися на засіданнях постійних депутатських комісій, а також різне.

На засіданні депутатами міської ради розглянуті та прийняті ряд рішень щодо внесення змін до бюджету міста та цільових програм, земельних питань та оренди майна комунальної власності Ніжинської міської об'єднаної територіальної громади.
Завдяки плідній співпраці депутатів та попередньому обговоренню на профільних депутатських комісіях сесія завершила роботу, розглянувши всі питання порядку денного та прийнявши відповідні рішення.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини