Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:43:57

Від управлінь до сервісних центрів: органи Пенсійного фонду реорганізовані

10.08.2019   10:34Агенцiя

Нещодавно 10 об’єднаних територіальних управлінь Пенсійного фонду України, що функціонували на Чернігівщині, шляхом реорганізації приєдналися до головного управління ПФУ в області.

Це ще один важливий крок на шляху створення якісно нової системи пенсійного забезпечення, що передбачає покращення якості обслуговування громадян у даній сфері з наближенням його до європейських стандартів.

Відтепер у головному управлінні працюють 24 сервісні центри: 16 відділів обслуговування громадян (Бахмацький, Бобровицький, Борзнянський, Ічнянський, Козелецький, Коропський, Менський, Ніжинський, Новгород-Сіверський, Носівський, Прилуцький, Ріпкинський, Сосницький, Чернігівські №№ 1, 2, 3) та 8 секторів обслуговування громадян (Варвинський, Городнянський, Корюківський, Куликівський, Семенівський, Сновський, Срібнянський, Талалаївський).

Усі управління, які ліквідувалися як юридичні особи, не ведуть самостійного листування. Тобто листи, письмові звернення та поштову кореспонденцію потрібно надсилати на адресу головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області: 14005, м. Чернігів, вулиця П’ятницька, 83А.

У підрозділах Фонду продовжуватимуть працювати спеціалісти з обслуговування громадян, призначення, перерахунку та виплати пенсій, платежів до пенсійної системи, контрольно-перевірочної роботи, ведення електронних реєстрів, підтримки, адміністрування і захисту інформаційно-аналітичних систем, юридичної служби тощо. Вони надаватимуть необхідну інформацію відповідно до запитів громадян, страхувальників та застрахованих осіб.

В області збережено діючу мережу місць прийому та обслуговування громадян, інформує Головне управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини