Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:38:38

Брудна війна по-чернігівськи: підкуп, адмінресурс і незаконна агітація

18.07.2019   16:43Агенцiя

Попри чіткий сигнал народу стосовно докорінних змін і викорінення корупції, в Чернігові політики старої системи продовжують займатися брудними речами. Незаконна агітація, підкуп виборців і поширення фейків. До всього цього ганебного «політтехнологчіного набору» в розпачі вдаються кандидати, аби отримати бодай якийсь шанс залишитися при владі.

Олег Семінський

Олег Семінський

На цьому наголошує кандидат у народні депутати від партії «Слуга народу» за 205-м округом Чернігова Олег Семінський.

«Старі політики нічого не зрозуміли і нічого не навчилися. Вони продовжують застосовувати брудні технології, щоб прорватися до влади. Про це свідчить діяльність мера Чернігова, який грубо порушує закон, агітуючи в робочий час за свого бізнес-партнера Куліча. Зараз у Чернігові відбувається масовий підкуп виборців – колишній губернатор й Атрошенко рвуться до влади», – кандидат у народні депутати від партії «Слуга народу», 205-й округ Олег Семінський. За агітаційні походеньки Владислава Атрошенка комунальними підприємствами міста Олег Семінський подав на нього позов до суду. За фактом підкупу виборців. За це передбачене покарання до 3-х років позбавлення волі. Триває досудове слідство», – кандидат у народні депутати від партії «Слуга народу», 205-й округ Олег Семінський.

Також Олег Семінський переконує, що деякі кандидати намагаються обдурити чернігівців. За приклад ставить свято Івана Купала, яке було проведене в Чернігові за кошти самих же чернігівців, тобто – на податки, але насправді свято перетворили на агітаційний захід. «Загальноміське свято Івана Купала провів кандидат Куліч. Це пряме розкрадання бюджетних коштів міською радою та зловживання службовим становищем. Проводилася агітація за Куліча. Свято офіційно організоване Чернігівською міськрадою, яка напряму підпорядкована меру Атрошенку», – кандидат у народні депутати від партії «Слуга народу», 205-й округ Олег Семінський.

Та попри всі брудні технології та ганебні методи ведення передвиборчої боротьби, Олег Семінський упевнений, що переможуть справедливість і порядність.

PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини